Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Konsolowa Tęcza

Featured Replies

Opublikowano
5 godzin temu, SnoD napisał(a):

Biorąc pod uwagę sytuację makroekonomiczną, jeśli nic się nie zmieni, to w przeciągu najbliższych lat Sony zaskoczy wielu niedowiarków swoimi decyzjami wydawniczymi.

Przy niskiej zyskowności (ostatnio raportowanej na poziomie 6% czy 7%), stale osłabiający się jen (a to już może być stały trend) będzie prowadził do stałego pomniejszania dochodów.

Z tego samego powodu raczej będzie zmniejszała się liczba ekskluzywnych deali z japońskimi wydawcami.

Jeszcze tańsze sushi w tym wymierającym kraju? Trzeba się wybrać :) 

• Odpowiedzi 17,2 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak wszyscy wrzucają swoje zaliczone tytuły, ciągiem, bez refleksji, a ja wolałbym, aby każdy dodał do tego dwa, trzy zdania, nadając swojemu zdaniu jakiejś indywidualnej opinii - było warto? Nie? Bo

• A ja podejmę rękawicę bo to może być ciekawe.    @ogqozo    Na steam w tej marży 30% mam:   - darmowy SteamOS od Valve który mogę sobie zainstalować na dowolnej maszynie

• No ale co byście powiedzieli na taką Forumkową Bitwę Gierek? Wiadomo, że nie wyszedłby z tego żaden poważny ranking, tylko pewnego rodzaju połączenie popularności, sentymentu, console warsowych antypa

Opublikowano

Grałem w to trochę z PS+ i czułem się jakbym grał w 'mamy Prince of Persia w domu'. No taka gra do bundla, nie jestem zdziwiony że flopnęło. 

Opublikowano

Pewnie nie wiedzieli jak zaimplementować pozostałe 50coś "płci" to wywalili wszystko i problem rozwiązanyxd

Opublikowano

Już DQ X wywalił podział na płeć ponad dekadę temu, ale tak, to ta poprawność polityczna rujnuje kolejną grę :CoolStoryBro:

Opublikowano

Może być zdjęciem przedstawiającym 3 osoby i tekst

Gothic 1 i 2 na zawsze w sercu, więc trochę smutek 

Opublikowano

Studio nie utrzymało się z polaczków kupujących goticzka w cdaction lub na torrentach? No co za przypadek

A tak serio to każdego szkoda

Opublikowano

Tęczowi już do japońskich gier się dobierają? Myślałem, że chociaż azjaci się uchowają.

Co następne? Persona 6 z czarnoskórą niebinarną homo babo-protagonix i tęczowa drużyna walcząca z patriarchalizmem białoskórych przy pomocy demonów w stylistyce BDSM?

Łudzę się, że jak się konsumenci w końcu tego wyprą, to żaden inwestor nie pomoże i te wszelkie sweet baby inc i temu podobne odejdą w zapomnienie, a gry dla zasady zrobią zwrot o 180 stopni. Na zasadzie, "wiemy, że macie dość lewackiej polityki, więc oto gra z cycatą modelką i strzelaniu do czarnych zombie".

Opublikowano

Smutna informacja z tą Piranhą, natomiast można się było tego spodziewać po ostatnich doniesieniach. Za Gothica - dozgonne dzięki!

Opublikowano

he he no tak się bawią bogaci ludzie. Z drugiej strony ciekaw jestem ile bierze takie BEP czy Nicole za śpiewanie do kotleta, w końcu to dość popularne formacje.

Opublikowano

Forumkowy kolega naucza i głosi kazania :sonkassie: A który kolega to nie powiem, niech sam się zgłosi jak chce. Bardzo solidny materiał.

Opublikowano

Element wystroju pokoju zdradza kto zacz.