Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wrzuć screena

Featured Replies

Opublikowano

No mnie niestety Vagrant pokonał w dalszej grze próbowałem podejść, zrozumieć system i ulepszanie broni ale przerosło mnie. Życzę powodzenia i wytrwałości, bo mimo że nie skończyłem nie mogę powiedzieć że źle się bawiłem.

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 723 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <3

• Znowu odkrywam Wiesława po wątku fabularnym, czas na sub-questy. DSR: 3200x1800, Tekstury 4K i do tego phoenix lighitng mod. W ruchu wygląda to fenomenalnie.

• Horizon: Zero Dawn ♥       

Opublikowano

Najlepsza gra na PSX'a zaraz obok Final Fantasy VII, kurła, kiedyś Squaerosft to było coś.

Opublikowano

No, pamiętam, że też nie ogarniałem tego systemu i w końcu odpuściłem, ale byłem już dość daleko (1/3 gry wg opisu). Czasy beztroskiego piracenia, więc już w kolejce czekało kilka innych gier. Kiedyś chciałbym do VS wrócić (mam oryginał, nawet nie pamiętam skąd, plus wersję na Vitę), bo klimat tej gry jest więcej, niż genialny. Muzyka, styl.

@XM. dawaj znać, jak Ci poszło na dalszym etapie gry, bo potrzebuję motywacji.

Opublikowano
14 godzin temu, Faka napisał:

Najlepsza gra na PSX'a zaraz obok Final Fantasy VII, kurła, kiedyś Squaerosft to było coś.

podpisuje się pod tym, top 5 moich gierek.. Cudowny twór : )

Edytowane przez Banny

Opublikowano

Ehh no na razie ciężko idzie. Nie wiem jakim cudem, ale przeszedłem właśnie smoka, ataki po 10 hp max mu robiłem, przeczytałem całą instrukcje w grze a i tak nie wiem o co chodzi z tym robieniem czy upgradeowaniem broni. 

Opublikowano

Mam mgliste wspomnienia, ale era netu dsl 56 XD i na ileś tam czasu, co by za dużo nie nabić rachunku do telefonu, żeby polurkować w necie na temat tych broni VS i druknąć potem to wszystko. Jeszcze też chyba był poradnik w jakiejś gazetce do tej gry, oj to były wspaniałe czasy ślęcząc nad całym systemem tej gry, a potem jaka była z tego frajda jak się ogarnęło wsio.

Opublikowano

Vagrant, świetna gierka, szkoda, że za drugim podejściem jest beznadziejnie łatwa. Mam na karcie sejw z całym ekwipunkiem z damascusa i ta epicka broń co trzeba było się żes.rac żeby wypadła z przeciwnika i ulepszyć do najlepszych statow.

Opublikowano

No zbieranie i ulepszanie to żmudna robota była, grind był bardzo mocny.

Opublikowano

Maly tip, o ile jeszcze dobrze pamietam, bron ma dwie statystyki - phantom points i jeszcze jakiestam, te BODAJZE phantom points to tak jakby exp broni - jak wykujesz nowa bron to sie zeruje i zeby zaczal nadupcac konkretne obrazenia, trzeba troche pogrindowac exp tej broni

taki maly tip, jest jeden z chainsow ktory zabiera wszystkie Phantom Points i zamienia je w obrazenia, tak zczizowac mozna ostatniego bossa ktory jest ciezki w uj.

Przy klepaniu broni rowniez bardzo wazne sa gemy, odpowiednie rekojesci ze statsami dla konkretnych rodzajow ostrz i tak dalej.

przeszedlem gre jakies kilka ladnych razy, ostatni raz gralem na pspku wlasnie i bylem juz pod koniec, no ale pozyczylem psp kolesiowi i do tej pory jeszcze mi nie oddal tej konzoli <not_ok>

aha sama gra robi sie latwa za drugim podejsciem, ale polecam wlasnie wtedy dodatkowe dungeony ktore sie odblokowuja, iron maiden

potrafia troszke dac w kosc na poczatku <ok>

ale prawda, po kilku przejsciach robisz sie petarda z 999 zycia i zabijasz wszystko na hita

dla mnie VS 11/10, top 5 gier w jakie kiedykolwiek gralem

Opublikowano

Detroit. Po godzinie gry jest zaje.biście a mega nie lubię tego rodzaju gier, jak i poprzednich tytułów tego studia. A graficznie to jest PS5, co się tu odjaniepawla

7ngkow3h.jpg

Opublikowano

z gempassowego wiaderka

e1xyw1v.jpg

oSXg6Jn.jpg

7Fqa5yF.png

Edytowane przez kermit

Opublikowano
W dniu 4.07.2018 o 18:48, XM. napisał:

VS

Na razie to zbyt wiele nie czaje z tego systemu walki, ale dopiero pierwszy boss padł i gra się całkiem spoko. Zobaczym.

Cudowna gra, do ktorej podchodzilem jakies 3 razy i na ktora bylem chyba za glupi. Za kazdym razem po kilku godzinach walka sprowadzala sie do modlitw o to, zebym trafil za kilka hp dmgu. Wynikalo to pewnie z tego, ze kompletnie nie czailem jak zrobic takie bronie, zeby cokolwiek pokonac. Ale klimatem jedna z najlepszych gier ever - od razu widac, ze palce maczal w tym Yoshida. I to intro

:obama:

Opublikowano

Jestem juz w ostatniej lokacji i ja niestety tego mega geniuszu nie poczułem choć gra się przyjemnie.

Opublikowano

O, chłopcze... jak jeszcze nie dotykałeś Stardew Valley uderzaj śmiało. To jest praktycznie HM:BtN tylko bigger, better & more badass. 

Meanwhile, somewhere in Los Santos...

Grand_Theft_Auto_V_20180701202127.jpg

Opublikowano
W dniu 9.07.2018 o 08:41, selene napisał:

DA7B32AA87BD4392B99898564403792C17FBCDA6

AC6F364075C0C1B21676C60EF7C94F559B8BD36D

Tak było.

wczoraj przeszedłem ten dodatek. Rewelacja. Postać Pana lusterko najlepsza w całej grze.

Opublikowano
W dniu 4.07.2018 o 08:31, _Be_ napisał:

Ale jeśli chodzi o takie proste patrzenie na ekran i ocenianie tego co widzę to The Order najładniej dla mnie wygladał, etapy w metrze jak sie chodziło z lampą to :mog: to marzyłem o takim horrorze, sequelu Dead Space z taką grafiką. 

Twoje marzenie zostało spełnione. Premiera juz w styczniu. 

Opublikowano

A gdzie tam Re 2 do ordera xD

Opublikowano

Na plejce GTA jest mało grywalne imo, do dwóch pierwszych części tylko PC, a reszta konsole 

az sobie chyba na laptopie odpale GTA1&2