Opublikowano 16 marca 20232 l Ta ziemia na screenie Roziego cóż za geometria skał pod stopami ludzika
Opublikowano 16 marca 20232 l Tak, coś słyszałem o tym legendarnym już zjawisku. Doświadczyli go POLUCJANCI.
Opublikowano 17 marca 20232 l 120 kapliczek zaliczone. Zostało 5 z dlc, wyzwania master sworda i zadania poboczne i zabawa w zbieranie strojów z dlc a przed premierą dwójki pójde sobie do zamku rozpierdolić pana ganonsa
Opublikowano 17 marca 20232 l Idź tam buduj jakieś szałasy boomcio w tych survivalowych szrotach a nam zostaw dobre gry
Opublikowano 17 marca 20232 l 3 minuty temu, Pupcio napisał: Idź tam buduj jakieś szałasy boomcio w tych survivalowych szrotach a nam zostaw dobre gry Chodź na Valheima. To gra dla prawdziwych facetów. Po 100 godzinach zaczną Ci rosnąć wonsy i zejdzie stulejka
Opublikowano 23 marca 20232 l Drugi tytuł w ciągu trzech lat i teraz walka o powrót do ligi mistrzów w nowej formułę. Dla fanów piłki składzie który wywalczył majsta a na nowy sezon gotowe już cztery nowe nazwiska do transfer, między innymi Bartosz kapustka do roli ofensywnego pomocnika. Edytowane 23 marca 20232 l przez PanKamil
Opublikowano 24 marca 20232 l Kilka na szybko z przejażdżki po Saint Denis (Arturek bidny ledwo zipie, koń jakiś nołnejm kradziony). Powiedzieć o tej grze, że rozpierdala głowę, to nie powiedzieć nic. W to się nie da grać normalnie, za dobrze to wygląda.
Opublikowano 24 marca 20232 l U mnie tylko jeden screenshot. Pogrywam sobie w 3on3 Freestyle. Bardzo fajna koszykówka uliczna, w sam raz do popykania kilku meczyków online dziennie. Jest megamiodnie ale trzeba troszkę ogarnąć sterowanie i mieć zgraną ekipę bo z randomami egoistami wyniki mogą bywać różne.
Opublikowano 25 marca 20232 l Brakowało mi pudełkowego Splinter Cell: Conviction na Xka, po zakupie miałem odpalić na chwile a utknąłem i przechodzę Mam nadzieje że Remake jedynki będzie udany bo brakuje mi tej serii.
Opublikowano 28 marca 20232 l Przed tobą nieodkryty ląd i budowanie majestatycznego zamku. Ale najpierw zbieranie kamieni do wózka. Valheim.
Opublikowano 28 marca 20232 l W dniu 24.03.2023 o 16:39, Dante napisał: Leon na tronie, bo Resident Evil 4 wygrywa ten rok:) W oryginale nie było kury
Opublikowano 28 marca 20232 l W dniu 25.03.2023 o 14:58, Bowser napisał: Zbiera mi się na wymioty jak widzę te podpowiedzi dla retardów w grach Ubisoftu.
Opublikowano 28 marca 20232 l 7 minut temu, krzysiek923 napisał: Zbiera mi się na wymioty jak widzę te podpowiedzi dla retardów w grach Ubisoftu. Ostatnie co bym chciał robić to bronić tej okropnej firmy, ale w re4remake wszędzie są też te napisy