Ukukuki 6 855 Opublikowano 17 Marca Udostępnij Opublikowano 17 Marca Robocop Rogue City PS5. Pierwszy raz dodaję screeny z konsoli, da się tą kompresję wyłączyć? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rozi 562 Opublikowano 17 Marca Udostępnij Opublikowano 17 Marca Ciacham sobie zombie, bułki, wędliny, itd. w Martwej Wyspie 2: Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 719 Opublikowano 18 Marca Udostępnij Opublikowano 18 Marca Dalej zwiedzamy sobie ten piękny świat w Avatarze, na rubieżach Pandory 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 18 Marca Udostępnij Opublikowano 18 Marca Ja zacząłem Outer Worlds w wersji PS5, wygląda dość sympatycznie: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 18 Marca Udostępnij Opublikowano 18 Marca Cudowne 2d w Unicorn overlord i Blur, który wciąż miodny jak kiedyś i nawet oprawa się trzyma 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Qbon 311 Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca Days Gone Elden Ring, w którego się znów wkręciłem na ostro 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca 1 godzinę temu, Qbon napisał: Days Gone Miła gra. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Qbon 311 Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca 23 minuty temu, Square napisał: Miła gra. Tak, uwielbiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 20 Marca Udostępnij Opublikowano 20 Marca Tak na szybko fotka mojego Czerwonego Kapturka z Elden Ring Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 20 Marca Udostępnij Opublikowano 20 Marca FF VII Rebirth 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 20 Marca Udostępnij Opublikowano 20 Marca W tej grze są raczej dużo ładniejsze kadry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca Czy chodzi o cycole Tify? Pozdrawiam starego erotomana hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 132 Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca (edytowane) 11 godzin temu, _Red_ napisał: W tej grze są raczej dużo ładniejsze kadry Hehe, nie chciałem nic pisać, bo od razu by było, że pcmasterrejsuje, ale te screeny to takie PS3 przybywaj Edytowane 21 Marca przez tjery 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca 55 minut temu, tjery napisał: Hehe, nie chciałem nic pisać, bo od razu by było, że pcmasterrejsuje, ale te screeny to takie PS3 przybywaj Bo to gra z PSX Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 22 Marca Udostępnij Opublikowano 22 Marca Dragon's Godma 2 (PC) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 627 Opublikowano 22 Marca Udostępnij Opublikowano 22 Marca "Kweh Kweh" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 23 Marca Udostępnij Opublikowano 23 Marca Sable 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 719 Opublikowano 23 Marca Udostępnij Opublikowano 23 Marca (edytowane) Avatar, tym razem z Wyżyn Edytowane 23 Marca przez Paolo1986 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 23 Marca Udostępnij Opublikowano 23 Marca 11 godzin temu, Pupcio napisał: Sable Jak to obecnie działa? Dalej taki klatkowy dramat? Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 132 Opublikowano 23 Marca Udostępnij Opublikowano 23 Marca Pupcio zapewne gra na PC (bo to ukryty ), a tam poza stutteringiem w czasie ładowania nowej lokacji raczej problemów z klatkami nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca Narazie działa jak marzenie ale Kmiot mówił że później są jakieś lokacje które mordują nawet kąkutry więc nie wiem jak to będzie, trochę się cykam Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca W dniu 23.03.2024 o 22:22, Paolo1986 napisał: Avatar, tym razem z Wyżyn Paolo, weź Ty się naucz jakieś fajne screenshoty robić, bo zawsze wstawiasz straszne paździerze - używaj tego trybu foto, skoro gra go posiada, bo ten tytuł wygląda cudownie w ruchu, ale jak nie ustawisz odpowiednio kamery (kadrowanie, wywalenie tego huda i napisów) to zatrzymana w czasie ramka pokaże tylko ułomności jego wyglądu. 1 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 25 Marca Udostępnij Opublikowano 25 Marca A ja nie lubię trybu foto bo oszukuje jak gra wygląda wole jego zrzuty które pokazują jak faktycznie jest niż marketingowe podejście. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 719 Opublikowano 25 Marca Udostępnij Opublikowano 25 Marca Jebać retusz, piękno naturalne się liczy Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 690 Opublikowano 25 Marca Udostępnij Opublikowano 25 Marca Nie wiem czy spędziłem w jakiejkolwiek grze więcej niż minutę w Photo Mode 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi