Opublikowano wtorek o 19:573 dni W dniu 11.07.2025 o 15:36, Rozi napisał(a):Matt Hoffman's Pro BMXTo z PS5 PRO?
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Kilka screenów z gry ****** ****Polak patrzący na imigrantaKraina lgbt figaro, czas ją rozjebać Cranky Mejm bajdurzy dla młodej dynamicznej małpy że kiedyś to było
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Kiedyś to było...tak:Ostateczna Fantazja 13, rok 2009 Edytowane 18 godzin temu18 godz. przez Masamune
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Wszyscy wiemy co to za gra więc na co komu tytuł?..Żartowałem - Umierające Światło Jeden!Wróciłem bo mi się przypomniało że fajnie się biegało i skakało tłukąc zombie za dnia i zwiewając przed większością z nich nocą. DyingLight Enhanced śmiga elegancko na PS5, eksploracja to sama przyjemność i masa emocji. Może nawet kiedyś ukończę, kto wie? A może nawet uda się znaleźć ekipę do tego paskudnego trofika z pięcioma graczami?
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 3 godziny temu, SebaSan1981 napisał(a):Wszyscy wiemy co to za gra więc na co komu tytuł?..Żartowałem - Umierające Światło Jeden!Wróciłem bo mi się przypomniało że fajnie się biegało i skakało tłukąc zombie za dnia i zwiewając przed większością z nich nocą. DyingLight Enhanced śmiga elegancko na PS5, eksploracja to sama przyjemność i masa emocji. Może nawet kiedyś ukończę, kto wie? A może nawet uda się znaleźć ekipę do tego paskudnego trofika z pięcioma graczami?Seba, jak coś to pisz - ja jedynkę cały czas mam zainstalowaną - mam tego trofika, więc mogę pomóc.Najlepiej zrób jakieś 5 fetch questów (takich jak ten na screenie chociażby) prawie do końca, gdzie tylko oddać zdobycze trzeba zleceniodawcy, zaproś ludzi i polecimy razem zdawać te pierdoły - najszybsza metoda i najbezpieczniejsza, w razie jakby kogoś miało wywalić z gry.