Opublikowano 15 lipca15 lip W dniu 11.07.2025 o 15:36, Rozi napisał(a):Matt Hoffman's Pro BMXTo z PS5 PRO?
Opublikowano 18 lipca18 lip Kilka screenów z gry ****** ****Polak patrzący na imigrantaKraina lgbt figaro, czas ją rozjebać Cranky Mejm bajdurzy dla młodej dynamicznej małpy że kiedyś to było
Opublikowano 18 lipca18 lip Kiedyś to było...tak:Ostateczna Fantazja 13, rok 2009 Edytowane 18 lipca18 lip przez Masamune
Opublikowano 18 lipca18 lip Wszyscy wiemy co to za gra więc na co komu tytuł?..Żartowałem - Umierające Światło Jeden!Wróciłem bo mi się przypomniało że fajnie się biegało i skakało tłukąc zombie za dnia i zwiewając przed większością z nich nocą. DyingLight Enhanced śmiga elegancko na PS5, eksploracja to sama przyjemność i masa emocji. Może nawet kiedyś ukończę, kto wie? A może nawet uda się znaleźć ekipę do tego paskudnego trofika z pięcioma graczami?
Opublikowano 18 lipca18 lip 3 godziny temu, SebaSan1981 napisał(a):Wszyscy wiemy co to za gra więc na co komu tytuł?..Żartowałem - Umierające Światło Jeden!Wróciłem bo mi się przypomniało że fajnie się biegało i skakało tłukąc zombie za dnia i zwiewając przed większością z nich nocą. DyingLight Enhanced śmiga elegancko na PS5, eksploracja to sama przyjemność i masa emocji. Może nawet kiedyś ukończę, kto wie? A może nawet uda się znaleźć ekipę do tego paskudnego trofika z pięcioma graczami?Seba, jak coś to pisz - ja jedynkę cały czas mam zainstalowaną - mam tego trofika, więc mogę pomóc.Najlepiej zrób jakieś 5 fetch questów (takich jak ten na screenie chociażby) prawie do końca, gdzie tylko oddać zdobycze trzeba zleceniodawcy, zaproś ludzi i polecimy razem zdawać te pierdoły - najszybsza metoda i najbezpieczniejsza, w razie jakby kogoś miało wywalić z gry.
Opublikowano 19 lipca19 lip 42 minuty temu, Suavek napisał(a):Persona 5: The Phantom XTop Tier WaifuMożliwy spoiler.SpoilerZajebiscie to się prezentuje (jak na mobilkę oczywiście).
Opublikowano poniedziałek o 15:154 dni Matecznik i okolice Analityczki, najpiękniejsze rejony.Ale mam dziwne wrażenie że woda w DS:DC wyglądała lepiej, w DS2 jest matowa, w DS1 bardzo glossy. Edytowane poniedziałek o 15:164 dni przez Rtooj
Opublikowano wtorek o 10:043 dni Ds2. Mimo wszystko nierówna ta gra. Czasami wygląda cudownie, a czasami- tak se.
Opublikowano wtorek o 13:373 dni 3 godziny temu, Jakim napisał(a):Co ty tam masz na tych fotkach? Jakies obiekty latajace
Opublikowano wtorek o 14:423 dni Też miałem taką latajke na zachodzie mapy, która kierowała się na ocean. Wyglądało jak kolejka, więc założyłem że to jakiś błąd.
Opublikowano wtorek o 15:133 dni To jeszcze kilka screenow z DS2...W spoilerze kilka fotek z DHV Magellanem..Spoiler
Opublikowano środa o 18:092 dni W dniu 22.07.2025 o 16:42, Square napisał(a):Też miałem taką latajke na zachodzie mapy, która kierowała się na ocean. Wyglądało jak kolejka, więc założyłem że to jakiś błąd.Chyba nie czytacie wpisów do Corpusu zbyt uważnie. To nie jest błąd.Ja pierdole, jak ta gra wygląda, kosmos, kosmoooos:
Opublikowano środa o 20:081 dzień 1 godzinę temu, Rozi napisał(a):Chyba nie czytacie wpisów do Corpusu zbyt uważnie. To nie jest błąd.I co tam jest napisane?