Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dirt Rally

Featured Replies

Opublikowano

Do RBR nie ma startu, ale i tak 90% graczy będzie jęczeć że jest za trudno. Podobnie jak było z pCARS.

• Odpowiedzi 658
  • Wyświetleń 112,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ufff znalazłem chwilkę na odwiedziny forumka i uzewnętrznienie mej podjarki grą, która jest TAAAAAKA dobra iż zasługużyła na moje eurosy i to wydane na piecu, który jedynie do filmów przyrodniczych i

• Nowy event, nowy samochód i nowe przygody.       Kółecko mnie wyprzedza  

Opublikowano

Mam 32h na liczniku i dopiero od niedawna zaczalem jezdzic bez wspomagaczy ! Nowy DIRT jest fenomenalny, to jedna z tych gier, na ktora fani rajdowek czekali latami i chyba najlepsza jaka sie ukazala od Codemasters !

Zdecydowanie tez nie dla kazdego - gra wiaze sie z wielokrotnym powtarzaniem odcinków, czasami nawet godzine mozna spedzic przey 4 minutowej trasie, by w koncu wyuczyć się wchodzenia w każdy zakret, ale satysfakcja na koniec jest przeogromna.

Spokojnie mozna brac w ciemno !

Opublikowano

Już to widzę jak niebieskie Fanki mas-terują OESY po godzinie :lol: , ale liczę że jednak troche tych januszy się złapie i nabije słupki dla Codemasters bo ta gra to mistrzostwo

Opublikowano

Mam 32h na liczniku i dopiero od niedawna zaczalem jezdzic bez wspomagaczy ! Nowy DIRT jest fenomenalny, to jedna z tych gier, na ktora fani rajdowek czekali latami i chyba najlepsza jaka sie ukazala od Codemasters !

Zdecydowanie tez nie dla kazdego - gra wiaze sie z wielokrotnym powtarzaniem odcinków, czasami nawet godzine mozna spedzic przey 4 minutowej trasie, by w koncu wyuczyć się wchodzenia w każdy zakret, ale satysfakcja na koniec jest przeogromna.

Spokojnie mozna brac w ciemno !

Bierę pre order, w koncu gra gdzie auta się niszczą na tej generacji jak trzeba  :notbad:

Nie jest to co prawda poziom BeamNG.drive, ale mam nadzieję, że kiedyś ogarną tą technologię w grze AAA.

Opublikowano

No właśnie, jak dokładnie jest ze zniszczeniami- poziom RBR, że po mocniejszym dzwonie koniec zabawy? Można złapać gumę? Zbić szybę? Stracić łączność z pilotem? Zablokować bieg? Przegrzać silnik?

Opublikowano

Dokladnie tak jak piszesz - 1 blad i jedziemy bez opony, z peknieta szyba, rozwalonym ukladem kierowniczym, czasami w ogole auta nie da sie prowadzic i od razu konczysz wyscig.

Miedzy odcinkami specjalnymi masz czas na naprawe - po to miedzy innymi zatrudniasz mechanikow i menadzerow (z nimi naprawy ida szybciej, wiec przez te 30 minut mozesz zrobic wiecej rzeczy)

Edit: chyba jednak nadal nie potrafie jezdzic bez lekkiej kontroli trakcji. Kolejne godziny za mna i moge tylko dodac, ze tutaj nie walczymy o 1 miejsce, a o dojchanie w ogole do mety ^^

Jak jeszcze uda sie zaliczyc czas, ktory pozwoli nam powalczyc chociaz o 3 miejsce w dalszych odcinkach, to jest sukces!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Właśnie ogrywam driveclubowe dodatki by być troszczke wdrożonym już w ścigałki. 

easye a na początku zaczyna się od tych class b (przednionapędówek) czy sterujesz karierą jak chcesz?

Opublikowano

easye a na początku zaczyna się od tych class b (przednionapędówek) czy sterujesz karierą jak chcesz?

Masz malo kredytow - chyba maks na co mozesz sobie pozwolic to wlasnie 2 fury z 1960 na krzyz. Po 1 sezonie juz masz troche kasy i mozesz kupic cos z klasy B (naped na 4 kola)- np. Peugeot 205)
Opublikowano

czytałem również na Burger ign że gra się tak samo na ps4 jak na PC także codemasters chyba dało radę z portem

Opublikowano

Jak się prezentuje multi, jest może coś na wzór kanapowej rywalizacji jak w WRC Rally Evolved ?

Opublikowano

ja perdole ale ta gra jest dobra, w czasach zalewu tandetnego gówna to jest prawdziwa perełka

Opublikowano

mozna juz gdzies kupic?

Opublikowano

Premiera dopiero za 6 dni. 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

nigdy nie zrozumiem jak można grać z kamerą zza samochodu

Nigdy nie zrozumiem jak można grać z kamera ze zderzaka

#teamkamerazzasamochodu

Fajnie jakby dali demo, zeby właśnie obadac jak gra sie na padzie

Opublikowano

Tylko kamera ze środka samochodu

Opublikowano

świetne są różnice w prowadzeniu każdego pojazdu, czuć dosłownie wszystko, jest rewelacyjna oprawa dźwiękowa, moja ulubiona kamera ze środka ale nie z oczu kierowcy

dodać do tego naprawdę różnorodne, wymagające trasy i banan na mordzie za każdy czysty przejazd nieważne czy na 3 czy na 5 miejscu

póki co gram bez asyst ale czyste przejazdy wychodzą mi tylko staruszkami z lat 60 i 70 - gram na padzie od xbona

Opublikowano

Miałem okazję grać na padzie u kumpla na PC i powiem krótko - jest rewelacja :)

Bardzo mnie też cieszy oficjalne wsparcie twórców dla kiery Thrustmaster T100 :)

Co do kamer, to ja lubię różne - jak cisnę tylko i wyłącznie dla bicia rekordów, to obowiązkowo kamera z kokpitu (w Dirt Rally idealna jest ta z deski rozdzielczej bez widoku kierownicy) + do tego kierownica, a jak mam ochotę pograć dla czystego funu, to łapie za pada, wyciągam kopyta na kanapie i zapodaje sobie kamerkę zza auta - przypominają się wtedy stare dobre czasy jak się godzinami rypało w CMR 2 na szaraku :)

Już się nie mogę doczekać premiery. jak tylko pojawi się gdzieś w pobliskim sklepie, to biegnę czym prędzej po swoją sztukę :)

Wreszcie dostaniemy prawdziwą grę rajdową, a nie jakieś nędzne popłuczyny :)

Edytowane przez Michał102

Opublikowano

Ja gryzę się z myślą czy kupić Digitala czy pudełko, męczy mnie powoli zmiana płyt za każdym razem, w sumie nie śmiecąc innych tematów to ktoś wie może czy jeśli kupię grę na danej konsoli i wymienię dysk za jakiś czas na większy (myślę o hybrydzie 1TB) to czy nie będzie problemu ponownie gry pobrać?