mozi 1 977 Opublikowano 25 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 Ale jest szybki jak na miecz i powoduje Frost biuldup. Praktycznie 1 run ta bronią grałem do konca + dlc Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Adams 272 Opublikowano 25 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 Dawno nie grałem z dwa lata ale chyba niski jest dmg jak na standardy. Kiedy wpadłem do świata DSIII chwilę po przygodzie z Bloodborne to zbyt wolno wszystko się działo, okiełznałem ten miecz, mrugnąłem, patrzę a tu w mig jakoś ng+4 i lvl ~200. Wszystko z Irithyll Straight Sword. Szybkość i ten efekt frost. Ale Midira nie ubiłem i tak i tego ostatniego (Gaela?). Muszę kiedyś wrócic i zaserwować im na chłodno zemstę bo ta ostatnia walka była epicka Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordanensis 383 Opublikowano 25 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 Spoko miecz, ale też by pokazał swoje możliwości to wymaga buildu pod niego. Ogólnie jeśli chodzi o straight swordy to średniak, ale, że straight swordy to jedne z najlepszych broni tak i ten ogólnie jest dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordanensis 383 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Szkoda, że wasz nielubiany znajomy już nie nagrywa. To się nazywa miłość do Soulsborne. Ostatni filmik z 4 października gdzie od 2015 roku praktycznie codziennie wpadały jakieś filmiki Mroczne Fashion Buildy, skill, reakcje, planowania, uwielbiam oglądać ten skrytobójczy styl. I to jeszcze na takim levelu bez zbroi, poise, tarczy. Tutaj pierwszy lepszy filmik. A praktycznie każdy ma coś z efektu ''WOW" Można nie lubić gościa, ale docenić trzeba. Niema na świecie takiego maniaka zabijania innych graczy. Wracaj mistrzu! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
japco 275 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Schizofrenia? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Choroba sieroca Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordanensis 383 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Dlatego, że ktoś ma zamiłowanie do serii? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Ja myślę że tutaj wiele osób bardzo lubi serię i w ogóle gry FS ale jeden taki użytkownik jest wybitnie specjalny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 854 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Na tym filmiku wygląda jakby gra nie trzymała klatek do tego 6:49 te kity które wchodzą dopiero po sekundzie xD No nie wiem na czym to było grane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hanza71 41 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Filar z waty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordanensis 383 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 U mnie wszystko wygląda spoko. W połowie na niebieskim widać mały 0,1s lagg, a tak wszystko ok. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 On 7/25/2021 at 1:52 PM, Ken Adams said: Dawno nie grałem z dwa lata ale chyba niski jest dmg jak na standardy. Kiedy wpadłem do świata DSIII chwilę po przygodzie z Bloodborne to zbyt wolno wszystko się działo, okiełznałem ten miecz, mrugnąłem, patrzę a tu w mig jakoś ng+4 i lvl ~200. Wszystko z Irithyll Straight Sword. Szybkość i ten efekt frost. Ale Midira nie ubiłem i tak i tego ostatniego (Gaela?). Muszę kiedyś wrócic i zaserwować im na chłodno zemstę bo ta ostatnia walka była epicka Smoka i Gaela można dość łatwo zabić łukiem. Dodatkowo Gaela można zatruć. Generalnie wiele trudniejszych bossów można dość łatwo zabić łukiem lub magią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordanensis 383 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Doświadczenie z walk z Midirem i Gaelem mam, ale jedynie na NG+7 na 125lvl i magią wiadomo można, ale łuku bym nie polecał i trucizna też niewiele pomaga. Na smoka z magii też tylko Lightning i zwykła. Ogólnie Midira pokonywałem bez uszczerbku na zdrowiu, ale Gael na NG+7 to jest skurczybyk. Jest cały czas w ruchu, łuk nic mu nie zrobi i na pewno to nie jest dobry tip dla początkujących. Na Midira mój sposób to trzymanie się jego głowy i kontry po jego atakach. Gaela nie chcę pamiętać na NG+7, jest to menda Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Mi jakoś łatwo się walczy łukiem z Gealem. Nie mój filmik, ale pokazuje jak łatwo jest unikać jego ataków gdy gramy łukiem. No i Geala można zatruć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordanensis 383 Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Tak. Wszystko można. Tylko mi się wydaję, że to nie są sposoby dzięki którym poradzi się nowicjusz pytając o rady. Na tych filmikach są osoby które bardzo dobrze znają już grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 1 hour ago, Jordanensis said: Tak. Wszystko można. Tylko mi się wydaję, że to nie są sposoby dzięki którym poradzi się nowicjusz pytając o rady. Na tych filmikach są osoby które bardzo dobrze znają już grę. Ja jestem noobem i tylko łukiem mi się udało zabić Geala, smoka i Nameless King. Kwestia preferencji. Mi trudniej jest brykać i just framewo rollami unikać ataków czekając na malutkie okienko, gdzie mogę zaatakować. Jednak ja zawsze wolałem czary i granie na dystans. Trucizna na Geala jest uważana za cheese lub cheating. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordanensis 383 Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Rozumiem Ja tak jak pisałem kilka postów wcześniej - z Gaelem i Midira walczyłem tylko na NG+7 i tam trucizna była bezużyteczna, także ciężko się mi wypowiedzieć, bo nie wiem jak to wygląda z nimi na NG czy NG+. Tak jak piszesz. Kwestia preferencji Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 4 hours ago, Jordanensis said: Rozumiem Ja tak jak pisałem kilka postów wcześniej - z Gaelem i Midira walczyłem tylko na NG+7 i tam trucizna była bezużyteczna, także ciężko się mi wypowiedzieć, bo nie wiem jak to wygląda z nimi na NG czy NG+. Tak jak piszesz. Kwestia preferencji Trucizna ze specjala tej różdżki działa nietypowo i nie jest zwykłą trucizną. Działa na sporą ilość bossów i zabiera życie znacznie szybciej, niż trucizna ze strzał lub czaru. W tym drugim filmiku koleś robi Gaela na SL1 i NG7 trucizną właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordanensis 383 Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Ja wiem W samym DkS3 mam 6500h Mi chodzi o to, że szybciej można go pokonać kontrami bronią białą, a jeszcze łatwiej magią czy pyro. Trucizna spoko, ale trzeba ogarniać uniki. Jeśli o mnie chodzi to stawiam te sposoby na ostatnim miejscu jak łuk czy poison, ale tu jest najważniejsza indywidualna preferencja. Ja jakbym miał wskazać najłatwiejszy sposób na niego to magia, lightning i pyro. Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 6 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 Kupiłem grę w edycji deluxe aby ograć w końcu dodatki I zacząłem gierkę od początku. Dopiero co skończyłem bloodborne i DS3 jest dużo trudniejszy od BB. Możliwe że dodatki podniosły poziom trudności trudności w pierwszej lokacji dostawałem wpjerdol aż niemiło. Z tym lamusem Vordtem się męczyłem z 20 razy xd Mam nadzieję że przez to że biegłem z uchikigatana, teraz biegam z rapierem i jest lepiej.... Dodam że ds3 skończyłem jakieś 2 lata temu i wydaje mi się że było łatwiej i szybciej. Aha i parowanie, w porównaniu do BB jest tu makabrycznie trudne Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 7 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Nie że trudniejsze tylko się pewnie musisz przestawić po BB na lekko wolniejsze tempo rozgrywki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 7 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Ja wszystko skończyłem od From poza dlc do DkS3 (nadrobię na Decku) i co z tego, skoro w becie Eldena dostawałem i tak oklep na dzień dobry bossie z myślami "Boże robię to od prawie 12 lat chyba jestem już na to za stary " Pamięć mięśniowa i nowe patterny nowych bossów. Zginiesz jeszcze z 560 razy i będziesz dobry. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 854 Opublikowano 7 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Mi też wydaje się ,że BB jest sporo łatwiejsze od DS3. Za to DLC zarówno do BB jak i to ostatnie do DS3 to xD idealnie coś dla fanów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 8 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Czy serwery Dark Souls 3 są takie chujowe czy ja mam takiego słabego neta? Walczę z najeźdźcami i widac że mam laga i niestety ciągle gine:-( Czy idzie jakoś zdziałać aby atakował cie tylko jeden? Ostatnio dwóch mnie najechalo i dostałem wpierdol aż milo:-( Jak mam do wyboru ogniska to czasami takie ikonki postaci się przy nich pojawiają. O co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 8 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 To chyba przedstawiało właśnie zaludnienie graczy on-line. A z ilością graczy w najazdach to różnie, zależy od przymierzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi