Opublikowano 6 października 20159 l przecież to będzie prawie to samo zamiast nowoczesnej lotni będzie lotnia z napletów mamuta zamiast jeepów będziemy się poruszać na oswojonych świniach przeciwnicy będą latać w samych majtach i zamiast ak47 będą łuki, dzidy i kamienie taka prawda, nie liczcie na rewolucję w serii, za wiele mają do stracenia.
Opublikowano 6 października 20159 l Wchodzę do tematu i sprawdzam czy nie jest 1 kwietnia . To by było coś fajnego ale boję się że będzie far cry 5 tyle że bez karabinów.
Opublikowano 6 października 20159 l W każdym razie Ubi należą się gratulacje za ten pomysł, bo projekt wymagał na pewno dużo więcej przekonywania szefostwa i jest bardziej ryzykowny niż kolejne pifpafy w egzotycznych zakątkach. co z tego skoro zyebią go jak wszystkie inne fajne settingi, które gwałciły już choćby assasiny? moja jedyną grą, która kupiłem od ubi w ciągu ostatnich 10 lat był FC3. pomimo framerate podobał mi się, ale po obczajeniu czwórki, oraz opinii o WD i AC widać że te typy są niereformowalne. ciekawe side questy z własną fabułą? rozbudowa własnej wioski? dopracowany stealth? oryginalne zadania występujące góra kilkakrotnie? 4x
Opublikowano 6 października 20159 l Na razie jestem za. Koncepcja świetna, pytanie tylko czy nie dostaniemy więcej tego samego. Chociaż bardzo lubię Far Crye to nie chcę powtarzalności misji pobocznych. Niech dopracują atrakcje poboczne i wtedy mają ode mnie 200 zeta.
Opublikowano 6 października 20159 l Już jestem pewien, że wolałbym maksymalnie odtwórczego FC 5, w jakieś fajnej miejscówce, z dużą ilością broni palnej i przemocy. Jaskiniowcy mnie nie kręcą.
Opublikowano 6 października 20159 l Na Marsie chyba. To ja już wolę prehistoryczny setting bo to zupełne novum w serii i w sumie dawno w grach nie było czegoś takiego.
Opublikowano 6 października 20159 l Na razie jestem za. Koncepcja świetna, pytanie tylko czy nie dostaniemy więcej tego samego. Chociaż bardzo lubię Far Crye to nie chcę powtarzalności misji pobocznych. Niech dopracują atrakcje poboczne i wtedy mają ode mnie 200 zeta. 200 zł? Myślałem, że to będzie dodatek w stylu Blood Dragon.
Opublikowano 6 października 20159 l W styczniu UBi pytało graczy jaki następny Far Cry ich interesuje. Ja wtedy wybrałem spaghetti western, alaskę lub postapo. Widać wybrali prehistorię. Czy to dobrze czy źle, nie wiem. I tak kupię bo przy każdym FC się świetnie bawiłem. Edytowane 6 października 20159 l przez .:marioo:.
Opublikowano 6 października 20159 l > zapytaj graczy czego chcą> daj im multum opcji do wyboru> i tak zrób coś innegoubi XD
Opublikowano 6 października 20159 l jedna z prawilniejszych gier o jaskiniowcach, byla lotnia, byly dinozaury
Opublikowano 6 października 20159 l ze lotnie zmienia na pterodaktyla to pewne, ciekawe czym zastapia autka/quady Dziś skończyłem FC4 i jak patrzę na więcej tego samego (tylko bez broni palnej), to trochę mi się odechciewa. Od FC i Assassinów trzeba odpoczywać co najmniej przez rok od przejścia, bo można się przeżreć. Z drugiej strony, łuk i ogólnie stealth bardzo lubiłem. No ciekawe co z tego wyjdzie.
Opublikowano 6 października 20159 l To pełnoprawna część. Nie żaden dodatek. No a Blood Dragon to co? Tez pełnoprawna część tyle, że w dystrybucji cyfrowej i przeczuwam, że ten nowy to samo będzie.
Opublikowano 6 października 20159 l Tez mi się wydaje ze to będzie cos mniejszego na dystrybucje cyfrowa.
Opublikowano 6 października 20159 l Przecież są okładki. To nie jest Digital Only. Ja tam czekam, FC zawsze były spoko.
Opublikowano 6 października 20159 l Troche cicho o gierce dotad bylo jak na premiere luty 16. Oby bylo to cos wiekszego
Opublikowano 6 października 20159 l FC1 - udany FC2 - nieudany FC3 - udany FC3 BD - nieudany (nieudany, bo nieczytelny ze względu na: kolorystykę, filtry i tylko "nocny czas" akcji) FC4 - udany FC Primal - nieudany, bo: nie widzę udanego gamepleju bez samopowtarzalnej broni palnej (ew. laserowej, itp.); poza tym nie widzę, gameplejowo i "moralnie", przyjemności w zabijaniu zwierząt (co było/jest najsłabszym elementem w FC 3/4 - głównie dlatego że za dużo tego było) - co ma być, jak sugeruje zwiastun, głównymi zadaniami gracza. Edytowane 7 października 20159 l przez Paweł Dziuba
Opublikowano 7 października 20159 l Chociaż by zmienili nazwę tej gry, ale przecież małolaty by nie kupiły gry która niema w nazwie Far cry, Assasin, CoD itp. ta branża umiera meh...
Opublikowano 7 października 20159 l Nawet nie porównywałbym do Arka. Ten twór będzie typowym casualowym sandboksem dla dzieci press X to win.
Opublikowano 7 października 20159 l Totalne zero hajpu, chciałbym się mylić, ale ten Far Cry zapowiada się na jednego z większych paździerzy przyszłego roku