Kalten80 16 Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Całkiem fajnie to wygląda. Piszą, że do marca mamy dostać 50 aut i wspominają coś o nowym torze. Ten nowy tryb też wydaje się być ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 To kupujemy i organizujemy jakies wyzwania forumkowe?? Cytuj Odnośnik do komentarza
czak92 35 Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Komuś zdarzyło się, że pomimo bycia online usunęło cały progres? Pograłem dziś z godzinę czasu, poprzechodziłem niektóre wyzwania, wbiłem lvl 10 i po ponownym uruchomieniu nic nie ma. Osiągnięcia się pokazuję, ale cały progres ch*uj strzelił... Niezły początek Cytuj Odnośnik do komentarza
oran 18 Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Dziś w holenderskim media markt były gran turismo w koszu, za 29.99 euro, nówki zafoliowane normalnie o co chodzi jakby? Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Oto że w black friday na psn będzie taniej. Więc może ktoś się skusi na pudełko. Daj boże wszystko pogonią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 No za 120zł a właściwie 100 kupiłem z psn na BF. Uważam, że za taką cenę można się już skusić Lecę pograć Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Wersja Specjalna GTS w Saturnie za 149 zł - klepnąłem zamówienie, ale waham się nad tym czy chcę je odebrać Cytuj Odnośnik do komentarza
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Kurde co tu się odwala, gra po niecałym miesiącu po 119zł ? przecież to tytuł AAA i wielka marka... Cytuj Odnośnik do komentarza
bocieque 123 Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Promocje, czarny piątek, wszystko w normie. Od premiery minął ponad miesiąc, a nie niecały ;p. FM7 po 160 zł stoi. Nowa kierownica przyszła w tym tygodniu (t300rs gt), ale na razie mam przerwę od gts. Dalej zbieram szczękę z podłogi po wypróbowaniu FFB w demku rfactor 2. Nie sądziłem, że tyle informacji i detali o zachowaniu auta można przekazać przez kierownicę. A myślałem, że Assetto jest pod tym względem świetne. FM7 i GTS niestety w kwestii FFB są mocno jałowe. Wziąć fizykę, ficzery i FFB z rfactora 2, feeling i modowalność z Assetto, dźwięki z R3E, grafikę miszmasz z FM7 i GTS, ilość aut z FM7, online z GTSport, system pogodowy z CARS2 i miałbym ścigałkę idealną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Pomijając już te wszystkie braki i kastrację, to online gra się nawet całkiem spoko. Gracze bardziej uważają aby nie uderzyć nikogo przy zakrętach, dalej nie jest idealnie, ale chyba pierwsza gra, w której idzie pojeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza
mlody23 26 Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Jaka ta gra jest piękna. Na prosiaku i tv z HDR to wygląda lepiej niż życie. Kupiłem za 119 w promocji i uważam że nawet gdybym kupił w normalnej cenie to i tak bym nie żałował. Gra mi się zacnie, a zważywszy na content który mają niedługo dodać to wogóle petarda. Driveclub wygląda świetnie ale GTS wizualnie wymiata, przy czym gra mi się przyjemniej niż w DC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 No nie wiem, DC to też najwyższa półka. Podczas samej gry chyba bym obstawiał DC, szczególnie w nocy. Jednak nie zmienia to faktu, że jak uruchomiłem NFS Payback po GTS to myślałem, że się cofnąłem do ery PS3. Cytuj Odnośnik do komentarza
mlody23 26 Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Jasne, w GTS nie ma np:deszczu/śniegu, który w DC wygląda obłędnie. Oświetlenie jednak i modele samochodów moim zdaniem wyglądają korzystniej w GTS. Sama jazda też bardziej mi tu pasuje niż w DC, ale mi bliżej do casuala niż hardcorowca w ścigałkach. Btw jest jakieś info czy w GTS dodadzą zmienne warunki atmosferyczne czy raczej nie ma na to szans? Cytuj Odnośnik do komentarza
_White_ 79 Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Abstrahując od liczby poligonów czy klatek animacji, to jest w tej grze przede wszystkim artyzm. Począwszy od intra z muzyką bodajże Chopina, po klimatyczne wstawki przed rozpoczęciem wyścigu online i cudowne kadry podczas powtórek. Takiego stylu nie ma żadna gra wyścigowa na rynku. Co by nie mówić o developerach, widać w ich pracy prawdziwą pasję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mlody23 26 Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Panowie pytanie mam bo jeszcze wszystkiego nie ogarniam - czy mogę odbyć wyścig online sam ze szwagrem? Założyłem pokój ale nie widzę nigdzie opcji zaproś gracza lub czegoś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza
Kornelia 2 Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Witam, mam pytanie, czy jest możliwość podłączenia kierownicy Fanatec Porsche GT2 do GT Sport? Nie mogę znaleźć nic w internecie, podłączyłam i nie działa, nie wiem moze jakiś patch? Czy ktoś może mi pomóc? Z góry dzięki ogólnie jestem zielona w tych kwestiach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 (edytowane) Kornelia juz ktos wczesneij mial ten problem, tutaj masz jakis update do kiery i podobno bedzie dzialac https://www.fanatec.com/eu-en/support/product;old_product_id;55#downloads?utm_medium=FAP+Banner&utm_source=gtplanet&utm_campaign=General+Links&a_aid=gtplanet edit- podobno zaleca sie odpalenie PC Mode zeby dzialalo, tak jest na GTPlanet. https://www.gtplanet.net/forum/threads/fanatec-porsche-gt2-wheels-not-working-on-ps4.328077/ Edytowane 26 Listopada 2017 przez aphromo Cytuj Odnośnik do komentarza
Michas333 2 Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 (edytowane) 11 godzin temu, Kornelia napisał: Witam, mam pytanie, czy jest możliwość podłączenia kierownicy Fanatec Porsche GT2 do GT Sport? Nie mogę znaleźć nic w internecie, podłączyłam i nie działa, nie wiem moze jakiś patch? Czy ktoś może mi pomóc? Z góry dzięki ogólnie jestem zielona w tych kwestiach. Nie będzie działać,z Fanateca działa CSL elite. Wszystkie kierownice fanateca były wspierane na Ps4 w grach wydanych do lipca 2016r. Edytowane 27 Listopada 2017 przez Michas333 Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 (edytowane) 2 godziny temu, mlody23 napisał: Panowie pytanie mam bo jeszcze wszystkiego nie ogarniam - czy mogę odbyć wyścig online sam ze szwagrem? Założyłem pokój ale nie widzę nigdzie opcji zaproś gracza lub czegoś takiego U Nie wiem jak jest tutaj, ale w GT5/6 jak ktoś z Twoich znajomych założył pokój, to po wejściu w zakładkę społeczność widziałeś kto jest online, a jeśli był w jakimś pokoju, to też było to widać i mogłeś dołączyć. Ewentualnie można było podać komuś numer pokoju, jako że każdy pokój miał inne id. Edytowane 26 Listopada 2017 przez Luqat Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 (edytowane) Godzinę temu, Michas333 napisał: Nie będzie działać,z Fanateca działa CSL elite. Wszystkie kierownice fanateca były wspierane na Ps4 w grach do wydanych do lipca 2016r. tutaj ktos narzeka na zmiane biegow na GT2 w GTSport http://cronusmax.com/forums/showthread.php/176322-Gear-Bug-using-the-Fanatec-GT2-on-PS4-Gran-Turismo-Sport edit - a, to jest stronka z jakims drivehubem, czyli faktycznie masz racje. Normalnie nie wspiera Edytowane 26 Listopada 2017 przez aphromo Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 27 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 W dniu 22.11.2017 o 20:03, oran napisał: Dziś w holenderskim media markt były gran turismo w koszu, za 29.99 euro, nówki zafoliowane normalnie o co chodzi jakby? Ja w otto.de z jakąś przejściówką na angielskie wtyczki (akurat mi jest potrzebna) coby przekroczyć minimalną wartość zamówienia za gierkę dałem 14 euro :). Chyba sprzedaż nie była jakaś fantastyczna oraz no po prostu jest Black Friday i promocje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 505 Opublikowano 27 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Nie mam PS4, więc nie spróbuję tej gry, ale na papierze mega mi się podoba system karzący ujemnymi punktami debili wjeżdzających w Ciebie na zakrętach. We FM7 jest to podobno nagminne, co mnie zniechęca do tej gry trochę Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 27 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 osobiscie nie spotkalem sie z tak kulturalnie jezdzacymi kierowcami w zadnej wyscigowce Cytuj Odnośnik do komentarza
mlody23 26 Opublikowano 27 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Update już dostępny, Cobra 2 000 000 kosztuje podobno Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalten80 16 Opublikowano 27 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Tak, tyle kosztuje bo ja już ściągnąłem tego patcha. Trochę sporo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi