Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Dirt 5 i Wreckfest :banderas:

Spencer ty chory poj.bie  :xboss:

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

No spoko, ale to Killer Queen Black zobaczyłem na YT i zastanawiam się jak można w takie coś grać xD

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

Pillarsy 2:banderas: Jedyneczka jest wyśmienita i też w gamepassie. Polecam.

Opublikowano
57 minut temu, Colin napisał:

Wreckfest ograłem i zrobiłem calaka jak bym w weekendzie dla goldów.

Dirt5 ograłem bo kumpel pożyczył jak kupił konsolę. 

Kurna jakby człowiek wiedział to by się nie spieszył z graniem. Jak tu coś planować jak po kwartale ląduje w GP :yao:

A nie mówiłem? xD

Screenshot_20210216_150951.jpg

Opublikowano

ten wreckfest to chyba jakiś arcade? jak będę chciał symulator to odpalę forzę :sir:

Opublikowano
49 minut temu, mcp napisał:

ten wreckfest to chyba jakiś arcade? jak będę chciał symulator to odpalę forzę :sir:

wesoła rozpierducha i przepychanki na torze. fajna gierka, akurat na wieczorne lajtowe jeżdżenie. 

Godzinę temu, Hubert249 napisał:

A nie mówiłem? xD

no kurna :dynia: też jeszcze czekam na wrc9. odsłona lepsza od 8 więc może nie prędko wlecieć ale najpewniej znowu w gold będzie. 

Opublikowano
1 godzinę temu, mcp napisał:

Jak dobrze pamiętam jednym z pojazdów jest kanapa.

Opublikowano

A wczoraj mało brakowało a bym kupił kluczyk do DiRT-a 5. :obama: 

Dzięki królu. :xboss: 

Opublikowano

Tak coś czułem, że Dirt 5 szybko wyląduje w GP, więc nie brałem na premierę. Ciekawe kiedy pojawi się Marvel Avengers 

Opublikowano
4 godziny temu, Dante napisał:

Jak dobrze pamiętam jednym z pojazdów jest kanapa.

kanapa, kosiarka, kombajn :x

@suteq w każdy wtorek jak przeglądam promocje to 3 razy się zastanawiam czy to czasem nie wyląduje zaraz w GP, opcjonalnie gold. ciężkie czasy :/ przynajmniej wiadomo że Codies to tylko kwestia czasu, kolejny developer do odhaczenia. 

Opublikowano

Od Codemasters regularnie gry lądują w XGP, czy to Dirty jakieś czy kolejne odsłony F1. A z racji że EAA zrobiło fuzję z XGP, a EA przejęło Codemasters to myślę że niedługo cały asortyment tej firmy będzie na stałe w abonamencie Microsoftu. :) 

Opublikowano

Dirt 5, pięknie :banderas:

Wreckfest? Jedna z najlepszych samochodówek ostatnich lat, czuć ducha starych falatoutów. Polecam bardzo, szkoda tylko że nie ma patcha na nową generacę i nadal 30fps :beksa:j

Opublikowano

Chyba trzeba dać sobie spokój ze sportem i rozwojem osobistym, bo szkoda życia jak ciągle jakieś dobre gierki się trafiają i nie ma kiedy ogrywać. Kolejka się zrobiła, a tu jeszcze Wreckfest, na który czekałem.

Opublikowano

Jakbym dorwal tego co mi tutaj Blair Witch obrazal to chyba piesci by przemowily :shotgun:

Opublikowano

Kek, zajebisty ten Wreckfest. Czuję się jakbym grał w Motorstorma, albo starego Burnouta. Kolejna gierka, której bym nie sprawdził, gdyby nie GP.

Opublikowano

Wreckfest znakomity. Na Flatout 1 i 2 zjadłem zęby i tutaj gra się jeszcze lepiej :banderas:

Opublikowano

Bez kitu, śmieszna gierka, oczywiście tylko deathmatch bo wyścigu nie jestem w stanie dokończyć xd

Opublikowano

Fakt, technicznie Wreckfest jest taki se, ale bawię się naprawdę doskonale. Model kolizji, fizyka, uszkodzenia...miód :xboss: