Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

xD

Opublikowano

Pany, art of rally uruchamia się z chińskim językiem jeśli mam dasha konsoli po polsku. Jak to zmienić bez musu zmiany języka w dashu?

Opublikowano
3 godziny temu, Emtebe napisał:

Pany, art of rally uruchamia się z chińskim językiem jeśli mam dasha konsoli po polsku. Jak to zmienić bez musu zmiany języka w dashu?

Nie da rady tego zmienić. Na chwilę obecną możesz wlaśnie zmienić język dasha konsoli na angielski lub czekać na łatkę.

Opublikowano

Teraz gry w gamepassie nie mają tej zniżki na kupno? Widzę hades i art of rally nie mają.

Opublikowano

Art Of Rally jak dla mnie to taki średniak, w GP wiele ciekawszych wyścigówek 

Hades, wow :banderas:

Opublikowano

Są jakieś ciekawsze wyścigówki z widokiem z góry w GP? Czy ktoś tu porównuje art of rally do dirt i forzy?

Opublikowano
2 minutes ago, devilbot said:

Są jakieś ciekawsze wyścigówki z widokiem z góry w GP? Czy ktoś tu porównuje art of rally do dirt i forzy?

Czy ktoś twierdzi ze gra zmienia gatunek po zmianie kamery?

Opublikowano

Więc wtedy zgadzam się Forza Horizon 4 jest dużo ciekawsza.

Opublikowano

Mi nie lecą osiągnięcia w Art of Rally. Podoba mi się ten styl, ale gierka mogła by byc szybsza, no i ten pop up :teehee:

amatorka generalnie, liczyłem na więcej. 

Opublikowano
9 godzin temu, devilbot napisał:

Teraz gry w gamepassie nie mają tej zniżki na kupno? Widzę hades i art of rally nie mają.

Znalazłem powód braku zniżki na te gry może ktoś nie wiedział to wrzucam:

Between 31 and 90 days from a game's launch date, members receive up to a 10% discount off the Microsoft Store price. After 90 days from a game's launch date, members receive up to a 20% discount. For game DLC and add-ons, Xbox Game Pass members receive up to a 10% discount from the day the add-on is released.

Opublikowano

Jak komuś działa art of rally to uprzejmie informuję, że online odżył i można wbić daily + weekly.

Opublikowano

Od dzisiaj nowe gry do pobrania z golda: Yooka Laylee i Garou Mark of the Wolves, a po zmianie regionu dodatkowo w Brazylii zamiast Garou którego nie ma tam w storze - Street Fighter IV.

Opublikowano

Grafika w zimowej norwegii w Art of Rally to wyższy poziom next genów. Ale flow jak najbardziej na tak. Tylko najważniejsze to wyłączyć kontrole stabilizacji. 

Opublikowano

Przez sklep wyszukaj i zadziała.

Opublikowano

Ktoś pograł dłużej w te Raji? Dużo później tej walki czy tylko w tym samouczku tak tego nasrali?

Sam koncept gry mi leży, ale na początku mega dużo i takiej nieciekawej walki, z zerową siłą ciosów. 

Opublikowano

Wszystkim Game Passowcom z Pecetami przypominam że dzisiaj premiera Humankind, gra zbiera bardzo przyzwoite recenzje więc jeśli ktoś ma okazje to chyba warto sprawdzić :)

Opublikowano

i oficjalna zapowiedź gier na drugą połowę miesiąca

Xbox Game Pass - Wave 2 - August 2021

Psychonauts 2, Twelve Minutes i Humankind? śmiem powiedzieć że to całkiem niezły zestaw ;)

Opublikowano

Kolejny wspaniały miesiąc dla GRACZY :xboss:

Opublikowano

Spencer nie bierze jeńców  :xboss: Ascent i samolociki grane a tu zaraz kolejne sztosy.