Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano
34 minuty temu, Czoperrr napisał:

Dobra wrzutka była z Resident Evil remake i kilkoma innymi dobrymi grami, ale miało to usprawiedliwić chęć podwyższenia ceny usługi.

Myślałem, że De Dałno mi się wrzucił i zapomniałem dodać gry do biblioteki, ale jest. :obama: No tak, to rzeczywiście quality content i takie złoto/perełki zdecydowanie poprawiają niesmak po miesiącach ścierwa.  

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Insanely Twisted Shadow Planet to dobra gra. Jak ktoś nie grał, to polecam. 76/100 na MC, oceny graczy 79/100. Ze względu na artstyle właściwie się nie zestarzała.

Edytowane przez SnoD

Opublikowano
9 godzin temu, devilbot napisał:

Tego nawet ASX nie wybroni

Nawet nie będę próbował :kaz:

GwG to od lat śmieciara i każdy kolejny miesiąc udowadnia nam że może byc jeszcze gorzej.

Wygląda to tak jakby Spencer i spółka w ogóle nie byli zainteresowani rozwojem tej usługi i wrzucali tam byle co, aby było. A jeśli oni mają takie podejście to ja jako klient jako też ją olewam.

Opublikowano

myślę że prędzej zlikwidują golda niż przestaną wrzucać śmieci

Opublikowano
11 minut temu, ASX napisał:

myślę że prędzej zlikwidują golda niż zaczną wrzucać śmieci

Albo to próba obrony, albo pomyliłeś "zaczną" z "przestaną" :xboss:

Opublikowano

poprawiłem ;)

Opublikowano

myśle że predzej czy później zrezygnują.

Opublikowano

Mogli by to zaorać. Najlepiej aby dali darmowy ale, że to korpo to niech będzie za połowę ceny online, jak ktoś chce gierki to płaci gamepassa, a jak oba to ultimate.

Edytowane przez creatinfreak

Opublikowano

Nawet Nintendo każe płacić za granie online więc nie liczyłbym na to, że Microsoft, który oferuje świetną infrastrukturę sieciową miałby z tej opłaty zrezygnować.

Opublikowano

Dobrze, że to mortal shell w gejpassie, bo czaiłem się by kupić. I bym żałował, bo w takie amatorskie drewniane gówno to dawno nie grałem. Lords of the fallen przy tym to tip top giera.

Opublikowano

To nawet nie instaluje, skoro to nawet gorsze drewno od lords of the fallen XD

Opublikowano

Ja po przeczytaniu opinii na neogafie tez zrezygnowałem ze sciagniecia tego, a wasze opinie zacementowaly tę decyzję. Niedługo elden ring, to nie bede marnował czasu na jeszcze wiekszego drewniaka od drewna from. I podobno pobugowane.

Opublikowano

ja jakiś czas temu grałem i dla mnie naprawdę spoko pozycja z nową mechaniką walki, a nie ciągle to samo.

Opublikowano

Też odpaliłem zachęcony pozytywnymi opiniami, a potem okazało się, że to kolejne ślimacze soulsy. No dam jeszcze szansę na PS5, bo 60 klatek sprawia, że idzie się przemęczyć przez gatunek, ale no tak tego no.

Opublikowano

Gra jest po prostu amatorsko niedopracowana. Hitboxy wariują totalnie, zasięg ataków to też czasem loteria - i mi i wrogom zdarza się walnąć patrząc po animacji w powietrze, a druga strona rejestruje hita. Chamski klon soulsów byłby nawet spoko jakby miał tak przyjemny system walki jak gry from, ale niestety poza Nioh(sztos totalny) i od biedy może Code Vein każdy się wywala na cyce w tym aspekcie.

Opublikowano

Ja również się odbiłem. Pierwsze minuty były ok, później coś nie pyka. Nie skreślam jej, ale na ten moment jestem na nie. Za dużo dobrych gier w backlogu. 

Opublikowano

Ja to niestety kupiłem (bez dlc) i tak jak piszą wyżej gra strasznie marna. Podstawka ogółem krótka, monotonna i mało contentu. Lore to bełkot. Mechanika skorupy pozwala tak cheesować grę, że żaden boss nie był straszny. Na plus mini dlc z zespołem Rotten Christ. LOTF czy The Surge o wiele lepsze.

Opublikowano

Szkoda bo trochę się napalilem, a pamiętam, że recenzje przy premierze były dość pozytywne. No nic trzeba się przekonać samemu.

Opublikowano

Mam ściągnięte ale jeszcze nie grałem bo zbyt wiele gier mam napoczętych. Szanuje wasze opinie, ale nie zniechęciliście mnie i chętnie sam się przekonam. Zastanawia mnie różnica zdań Waszych i recenzentów, którzy oceniali ją całkiem dobrze.

Opublikowano

Mrocznemu klaunowi też się chyba podobało :) No ale racja też chyba ściągnę w końcu za darmo :asax:można się przekonać.