Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

tylko Paolo kupił konsole i od razu lepsze gierki w abonamencie!

Spoiler

gówno wybiło

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Się zobaczy czy komandosi są grywalni na konsoli, mając w pamięci takie Desperados 3 powinno być w pytkę jeśli chodzi o sterowanie padem.

Opublikowano

pewnie zapesze i gra ostatecznie okaże się jakimś gownem, ale podoba mi się na zwiastunach Tinykin. Platformówka mocno inspirowana serią Pikmin, w której wcielamy się astronautę który został zmniejszony do rozmiarów mrówki i przy pomocy małych stworzeń musi dowiedzieć co się stało.

premiera 30 sierpnia

Opublikowano

To do końca urlopu cisnę TPH.

16 minut temu, ASX napisał:

pewnie zapesze i gra ostatecznie okaże się jakimś gownem, ale podoba mi się na zwiastunach Tinykin. Platformówka mocno inspirowana serią Pikmin, w której wcielamy się astronautę który został zmniejszony do rozmiarów mrówki i przy pomocy małych stworzeń musi dowiedzieć co się stało.

premiera 30 sierpnia

Pierwszy raz widzę, wygląda świetnie, przynajmniej na trailerze.

Opublikowano

Immortality ma scenariusz napisany przez gościa od SH: Shattered Memories, więc może być ciekawe.

Opublikowano
Godzinę temu, ASX napisał:

Coffee Talk, Commandos 3, Immortals Fenyx Rising, Midnight Fight Express, Opus: Echo of Starsong, Tinykin, EXA Punks, and Immortality are coming soon to Xbox Game Pass.

Na celowniku 3-5 z tych gier: Tinykin, Opus, Commandos i może Midnight Fight + Fenyx.

Opublikowano
22 minutes ago, Bzduras said:

Immortality ma scenariusz napisany przez gościa od SH: Shattered Memories, więc może być ciekawe.

Her Story też dobrze napisał, ale w Telling Lies scenariusz już był słabszy. Immortality to produkt raczej dla fanów tych właśnie tytułów bo jest w podobnej konwencji.

Opublikowano
1 godzinę temu, Bigby napisał:

Immortality dostało 10 od Edge'a, więc sprawdzi się o co halo.

Kurna co.

Nie wiem no, pewnie da się to uzasadnić bo jego poprzednie gry dostawały nieraz maksymalne oceny w mediach, ale jak to wygląda, że oni dają 10 raz na rok największym hiciorom typu Zelda,  Mario, GTA, i nikomu innemu... Nawet Hades nie dostał 10... Aż do momentu jak ich felietonista wyda grę, wtedy pierwszy indyk w historii na 10/10.

Opublikowano

Póki co to nie wrażenie tylko rzeczywista ocena sytuacji. Tzn ja dalej stoję przy swoim, że przydałoby się więcej starszych gier AAA/AA zwłaszcza średniaków solidnych, które z przyjemnością ogra się w abonamencie bo gdyby przyszło za to zapłacić to człowiek ma wywalone jajca.

Pewnie dział marketingu musi brać pod uwagę, żeby gier z mocno średnią średnią nota bene nie dodawać, ale dla mnie jako gracza byłaby to fajna sprawa. Przez ostatnie miesiące gry indie zalewają passa i to kwestia gustu co komu pasuje. 

Opublikowano

Tylko w tym miesiącu 6 premier w GP. Między innymi debiut Two Point Campus ze średnią chyba 86/100. Patrząc na inne pozycje, to zaraz Opus ze średnią 90/100 i 97% odsetkiem pozytywnych recenzji na Steam. Zaraz Commandos 3 (też premiera). Ze sredniaków AAA/AA to zaraz Fenyx, ostatnio Origins itp.

Nie wiem czego Wam tu niby brakuje, czasem mam wrażenie, że tyle gier wpada do GP, że sami już nie pamiętacie co weszło tydzień/dwa wcześniej.

Dostajecie na premierę gry za które nintendofagi płacą po 2 bomby i później wrzucają do zakupów growych ;)

Edytowane przez SnoD

Opublikowano

Immortals miałem na radarze. Dobrze czułem że wyjdzie w GP. Będzie grane :potter:

Opublikowano

Ubisoft dołączył do grona takich wydawców jak Sega, Devolver czy Paradox z którymi MS nawiązał ściślejszą współpracę i których gier należy się spodziewać w GP w zakresie szerszym niż w przypadku innych wydawców.

Opublikowano
2 godziny temu, SnoD napisał:

Tylko w tym miesiącu 6 premier w GP. Między innymi debiut Two Point Campus ze średnią chyba 86/100. Patrząc na inne pozycje, to zaraz Opus ze średnią 90/100 i 97% odsetkiem pozytywnych recenzji na Steam. Zaraz Commandos 3 (też premiera). Ze sredniaków AAA/AA to zaraz Fenyx, ostatnio Origins itp.

Nie wiem czego Wam tu niby brakuje, czasem mam wrażenie, że tyle gier wpada do GP, że sami już nie pamiętacie co weszło tydzień/dwa wcześniej.

Dostajecie na premierę gry za które nintendofagi płacą po 2 bomby i później wrzucają do zakupów growych ;)

89f4987792_tym_ludziom_to_sie_od_tych_do

Opublikowano

Death Stranding w Game Passie na PC spoko. Co prawda, strasznie mnie ta gra wynudziła swoją pretensjalnoscią  i przekombinowaniem. Ale teraz może będzie okazja by dać drugą szansę i spróbować się przekonać 

Opublikowano
11 minut temu, ASX napisał:

Death Stranding w Game Passie na PC spoko. Co prawda, strasznie mnie ta gra wynudziła swoją pretensjalnoscią i przekombinowaniem. Ale teraz może będzie okazja by dać drugą szansę i spróbować się przekonać 

Tylko zastanawiam się jakby miało to wyglądać - gry z XGP albo wymagają oddzielnego launchera (EA/Ubi) albo są w formie windowsowej apki. Launcher Steam? Chyba byłby to precedens.