Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Teraz i tak te gry wpadają randomowo, podział na jeden czy dwa stałe rzuty nie ma racji bytu.

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Zdjęcie
śmiechłem nawet xd ale to w sumie nie prawda, biorąc pod uwagę najbliższe miechy

Opublikowano
Godzinę temu, Szermac napisał:

Zdjęcie
śmiechłem nawet xd ale to w sumie nie prawda, biorąc pod uwagę najbliższe miechy

76ow4o.jpg

Opublikowano
10 hours ago, Szermac said:

Zdjęcie

Akurat najbliższe miesiące w GP zapowiadają się znakomicie więc proszę nie szerzyć fałszywej propagandy.

Opublikowano
Cytat

Akurat najbliższe miesiące w GP zapowiadają się znakomicie więc proszę nie szerzyć fałszywej propagandy

Przecież dokładnie to napisałem pod zdjęciem xd

Edytowane przez Szermac

Opublikowano

czemu w sumie nie ma dead risinga 3? oglądam sobie stary filmik cyfronomiconu i masakra jak dużo dobroci kiedyś tam było, szczególnie ze starych konsol. 

Opublikowano
11 godzin temu, Figaro napisał:

nie, zapowiedzi będą podczas eventu w styczniu.

toć mamy styczeń, i to już ponad połowę :rolleyes:

dokładnie to będzie w środę, 25.01

Opublikowano
46 minut temu, Moldar napisał:

A dajcie spokój, zero zapowiedzi od miesiąca, oni to nie potrafią w marketing.

Game Pass się zmienił od jakiegoś czasu. Teraz hajpuje się dużą premierę w usłudze. 

- A Plague Tale Requiem - październik 

-Monster Hunter - styczeń 

Za chwilę 

-Atomic Heart - luty 

-Wo Long - marzec 

Opublikowano

Oddajcie mi moje 4zł xd. Żałośni jesteście. U konkurencji za gry trzeba płacić, dzięki ale zostanę u monopolisty.

Opublikowano
28 minut temu, creatinfreak napisał:

Potrzebuje gier, ile można na nie czekać. 

zapomniales dopisac ekskluzywnych bo gry to caly czas wychodza ;) 

Opublikowano

Może i na konkurencji też wychodzą takie gry Plague Tale Requiem, ale za to są droższe i gorzej działają. 

No nie wiem Xbox, musisz się bardziej postarać.

Opublikowano

Chwila, o jakiej konkurencji mówimy w temacie o gamepassie? Konkurencja ma coś takiego? Może jest jakiś 54 TIER ich usługi?

Opublikowano

Kiedyś zapowiadali gry dwa razy w miesiącu, ostatnia taka zapowiedź była na początku grudnia, ot tak przewali, pewnie z 25 stycznia powrócą do tematu, ale ogólnie zero info co się dzieje.

Opublikowano

Koledzy, która gra dostępna w usłudze ma największe online community? Szukam czegoś do pogrania z żywymi graczami, ale poza Fifą i fps'ami. 

Opublikowano

Z ziomkami w Snowrunnera rewelacyjnie się gra, duże community to rzeczywiście Sea of Thieves będzie dobrym wyborem.

Opublikowano
3 godziny temu, mcp napisał:

Koledzy, która gra dostępna w usłudze ma największe online community? Szukam czegoś do pogrania z żywymi graczami, ale poza Fifą i fps'ami. 

Golf with you're friends lub mocno niedoceniany Fall guys, 

Opublikowano

Dałem szansę Chorus i jestem zachwycony. Bardzo przyjemny space shooter. Gram na PC bo jestem zachwycony graniem w ultrawide i przestrzeń kosmiczna wygląda tutaj bardzo ładnie.

Opublikowano
19 minut temu, Czoperrr napisał:

Dałem szansę Chorus i jestem zachwycony. Bardzo przyjemny space shooter. Gram na PC bo jestem zachwycony graniem w ultrawide i przestrzeń kosmiczna wygląda tutaj bardzo ładnie.

Nuuu musi być zajebiście, pykniesz jakieś screeny w ultrawide ? :)