Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Psychonauts 2

Featured Replies

Opublikowano

Tylko kiedy znaleźć na to wszystko czas? :obama:

• Odpowiedzi 413
  • Wyświetleń 37,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No oprawa top, gdyby gra wyszła na Xboxa 360.

• Ta, też mnie rozpierdala takie myślenie w dzisiejszych czasach. Kinowe spolszczenia powinny być obligatoryjne w przypadku tak dużych wydawców. Dub to już kwestia dobrej woli.

• 10h za mną, nie mogę się oderwać od tej gierki. Do tego stopnia mnie wciągnęło, że w robocie oglądam filmy na YT na kanale Double Fine, czytam artykuły, recki etc. Dawno mnie tak singlowa gierka nie w

Opublikowano

Skoro premiera 25, to można liczyć na uruchomienie gierki dzisiaj z konta ustawionego na NZ?

Opublikowano
1 minutę temu, Hum napisał:

Skoro premiera 25, to można liczyć na uruchomienie gierki dzisiaj z konta ustawionego na NZ?

niestety nie, premiera będzie globalna i wszyscy będą mogli zagrać w jednym momencie,

Chyba Spencer się połapał w tych masowych wycieczkach do nowej zelandii

Opublikowano

ja jebe chlopaki ale sie jaram, jedynka to jedna z moich ulubionych giereczek i po reckach widac ze godna kontynuacja, wiec dla mnie murowane goty bedzie :obama:

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Może limited run coś zdziała w tym temacie. Ew. jakieś opakowanko zbiorcze z jedynką za jakiś czas.

59 minut temu, Ukukuki napisał:

Kurde lipa. 

@Paolo de Vesir LRG nie współpracuje z MS, ten wymaga minimalnie kilkadziesiąt tysięcy kopii. 

Biorąc pod uwagę wysokie noty, może ktoś się skusi na szersze wydanie. 
A jeżeli nie to iam8bit / LRG pewnie to zrobi bo oni lubią kontynuacje. 

3ECF4664-48E3-4BD3-91B4-89871DFBB28D.png

Opublikowano
20 minut temu, giger_andrus napisał:

A jeżeli nie to iam8bit / LRG pewnie to zrobi bo oni lubią kontynuacje. 

Na Sonkę może, nad printem na Xboxy MS trzyma pieczę a oni przyjmują zamówienia na kilkadziesiąt tysięcy minimum. Dlatego w LRG nie ma gier na xboxy. 

Opublikowano
47 minut temu, Elitesse napisał:

Wiadomo, o której godzinie już będzie można w to zagrać?

Od drugiej w nocy

Opublikowano
3 godziny temu, Ukukuki napisał:

Na Sonkę może, nad printem na Xboxy MS trzyma pieczę a oni przyjmują zamówienia na kilkadziesiąt tysięcy minimum. Dlatego w LRG nie ma gier na xboxy. 

Zgadza się, w ogóle próżno szukać takich wydań od MS gdziekolwiek. 

Opublikowano

U mnie gierka już od dawna na dysku, tylko czeka na odpalenie. Jutro pora wyruszyć w głąb kilku umysłów. Mam nadzieję, że nie dowalą teraz jakiegoś patcha Day1 :rofl:

Opublikowano

nie wiem jak na Xboksie, ale na PC już była jakaś aktualizacja

Opublikowano

U mnie tytuł też już czeka ale będę mógł sprawdzić grę dopiero późnym popołudniem albo wieczorem pewnie.

Opublikowano

Zagrałem tylko godzinkę, ale już jestem zachwycony oprawą audiowizualną i kreatywnością twórców. :obama:

Opublikowano

Tim Schafera chwali współprace z z M$ i mówi że po Psychonauts 2 chcieliby wrócic do robienia kilku projektów jednocześnie i następną grą będą chcieli zaskoczyć ludzi

Opublikowano

Pograłem chwilę na PC i o ile graficznie to nie jest jakiś mocarz to gra nadrabia stylistyką, elegancko się zestarzeje. Gierka zapowiada się przynajmniej dobrze, skakanie jest responsywne i walka też jest całkiem ok. Niestety na PC są chamskie przycinki jak pierwszy raz jakiś efekt pojawia się na ekranie, tak jakby shadery się wgrywały (jak na emu WiiU z 2 lata temu), więc poczekam na pacza bo strasznie mnie to irytuje.

Opublikowano

Na Series S wygląda i rusza się jak złoto. Wczytywanie również błyskawiczne.

Opublikowano

Pograłem z godzinkę ale to jest dobre. Jak te świetne platformówki-przygodówki z lat 2000-2006, bardzo przyjemna dla oka i ucha gra, poruszanie się postacią i walka też daje radę, daaawno nie było takiej gry na xboxach/plejkach.

Opublikowano

Zdecydowanie udało im się zachować klimat i oryginalność pierwszej części.

I tak jak mówisz, samo sterowanie postacią to jest :banderas:

Opublikowano

Nawet szef PlayStation Studios pogratulował premiery i świetnych recenzji Spencerowi i Schaferowi, miły widok

Opublikowano
1 minutę temu, messer88 napisał:

Trzeba grać w jedynkę? 

Tag bo jest super