Opublikowano 24 sierpnia 20213 l 10 godzin temu, iluck85 napisał: Kolejna gierka bez pudełka Może limited run coś zdziała w tym temacie. Ew. jakieś opakowanko zbiorcze z jedynką za jakiś czas.
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l Kurde lipa. @Paolo de Vesir LRG nie współpracuje z MS, ten wymaga minimalnie kilkadziesiąt tysięcy kopii.
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l Skoro premiera 25, to można liczyć na uruchomienie gierki dzisiaj z konta ustawionego na NZ?
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l 1 minutę temu, Hum napisał: Skoro premiera 25, to można liczyć na uruchomienie gierki dzisiaj z konta ustawionego na NZ? niestety nie, premiera będzie globalna i wszyscy będą mogli zagrać w jednym momencie, Chyba Spencer się połapał w tych masowych wycieczkach do nowej zelandii
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l ja jebe chlopaki ale sie jaram, jedynka to jedna z moich ulubionych giereczek i po reckach widac ze godna kontynuacja, wiec dla mnie murowane goty bedzie
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l 1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: Może limited run coś zdziała w tym temacie. Ew. jakieś opakowanko zbiorcze z jedynką za jakiś czas. 59 minut temu, Ukukuki napisał: Kurde lipa. @Paolo de Vesir LRG nie współpracuje z MS, ten wymaga minimalnie kilkadziesiąt tysięcy kopii. Biorąc pod uwagę wysokie noty, może ktoś się skusi na szersze wydanie. A jeżeli nie to iam8bit / LRG pewnie to zrobi bo oni lubią kontynuacje.
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l 20 minut temu, giger_andrus napisał: A jeżeli nie to iam8bit / LRG pewnie to zrobi bo oni lubią kontynuacje. Na Sonkę może, nad printem na Xboxy MS trzyma pieczę a oni przyjmują zamówienia na kilkadziesiąt tysięcy minimum. Dlatego w LRG nie ma gier na xboxy.
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l 47 minut temu, Elitesse napisał: Wiadomo, o której godzinie już będzie można w to zagrać? Od drugiej w nocy
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l 3 godziny temu, Ukukuki napisał: Na Sonkę może, nad printem na Xboxy MS trzyma pieczę a oni przyjmują zamówienia na kilkadziesiąt tysięcy minimum. Dlatego w LRG nie ma gier na xboxy. Zgadza się, w ogóle próżno szukać takich wydań od MS gdziekolwiek.
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l U mnie gierka już od dawna na dysku, tylko czeka na odpalenie. Jutro pora wyruszyć w głąb kilku umysłów. Mam nadzieję, że nie dowalą teraz jakiegoś patcha Day1
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l U mnie tytuł też już czeka ale będę mógł sprawdzić grę dopiero późnym popołudniem albo wieczorem pewnie.
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l Zagrałem tylko godzinkę, ale już jestem zachwycony oprawą audiowizualną i kreatywnością twórców.
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l Tim Schafera chwali współprace z z M$ i mówi że po Psychonauts 2 chcieliby wrócic do robienia kilku projektów jednocześnie i następną grą będą chcieli zaskoczyć ludzi
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l Pograłem chwilę na PC i o ile graficznie to nie jest jakiś mocarz to gra nadrabia stylistyką, elegancko się zestarzeje. Gierka zapowiada się przynajmniej dobrze, skakanie jest responsywne i walka też jest całkiem ok. Niestety na PC są chamskie przycinki jak pierwszy raz jakiś efekt pojawia się na ekranie, tak jakby shadery się wgrywały (jak na emu WiiU z 2 lata temu), więc poczekam na pacza bo strasznie mnie to irytuje.
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l Na Series S wygląda i rusza się jak złoto. Wczytywanie również błyskawiczne.
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l Pograłem z godzinkę ale to jest dobre. Jak te świetne platformówki-przygodówki z lat 2000-2006, bardzo przyjemna dla oka i ucha gra, poruszanie się postacią i walka też daje radę, daaawno nie było takiej gry na xboxach/plejkach.
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l Zdecydowanie udało im się zachować klimat i oryginalność pierwszej części. I tak jak mówisz, samo sterowanie postacią to jest
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l Nawet szef PlayStation Studios pogratulował premiery i świetnych recenzji Spencerowi i Schaferowi, miły widok
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l 1 minutę temu, messer88 napisał: Trzeba grać w jedynkę? Tag bo jest super