Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Cyberpunk 2077

Featured Replies

Opublikowano

Pewnie jeden z uczestników pokazu wykorzystał zdjęcia Hideo do zaprezetowania ubrań 

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Co to jest za gowno pierdolone to ja nawet nie. Powoli zaczyna brakowac mi cierpliwosci. Dzisiaj trzy razy mi sie gra wypierdolila na ps5. 3 RAZY. Doliczajac wczorajszy to wywalilo mnie 4 razy przez m

• Co do mechanik, to można inwalidów leczyć dotykiem.

• No cześć co tam?    @MaZZeo kasuj konto

Opublikowano

Dobrze zeby posrod optymalizacji doszlifowali jednak ten model jazdy, bo opiera sie na tym czasem nawet 30% gry lub funu. Strzelanie bedzie conajmniej poprawne bo trudno zeby dalo sie to z(pipi)ac w fpsach.

Opublikowano

Troche nie kumam hajpu, ten milion preoderow jest po zajawce z Kijanu i po kiepskim gameplayu sprzed roku .. ludzie maja krotka pamiec. Ja obawiam sie ze przy tak duzych oczekiwaniach bedzie jak z RDR2 .. dyszki od redakcji a od graczy 6-7 ..... 

Opublikowano
Godzinę temu, czacha79 napisał:

kiepskim gameplayu

No i mamy problem. Mi się podobało.

Opublikowano
Godzinę temu, czacha79 napisał:

po kiepskim gameplayu sprzed roku[...]bedzie jak z RDR2 .. dyszki od redakcji a od graczy 6-7 ..... 

Ke? 

Opublikowano
11 godzin temu, czacha79 napisał:

Ja obawiam sie ze przy tak duzych oczekiwaniach bedzie jak z RDR2 .. dyszki od redakcji a od graczy 6-7 ..... 

Jestem graczem, ode mnie dla RDRII dyszka - jak to się ma do Twojej teorii? 

No i szanujmy się... Jakie  "6-7/10"? Wszystko poniżej 8/10  dla RDRII to zwykły trolling i próba zaistnienia poprzez wywoływanie taniej sensacji.

Edytowane przez Wredny

Opublikowano
4 minuty temu, Wredny napisał:

Jestem graczem, ode mnie dla RDRII dyszka - jak to się ma do Twojej teorii? 

Ode mnie nie - tez jestem graczem. Odbilem sie od RDR niemilosiernie.. dawno w taka przehajpowana nude nie gralem ;) 

Opublikowano
3 godziny temu, Wredny napisał:

No i szanujmy się... Jakie  "6-7/10"? Wszystko poniżej 8/10  dla RDRII to zwykły trolling i próba zaistnienia poprzez wywoływanie taniej sensacji.

Bzdura. Jak ktoś przedstawi sensowne argumenty dlaczego według niego RDRII to gra na 6 lub 7/10 to jaki masz z tym problem? 

Opublikowano

Jeśli komuś udałoby się obronić tak kontrowersyjną ocenę we w  miarę sensowny sposób to nie miałbym z tym żadnego problemu. 

Opublikowano

Akurat taką ocenę jest bardzo łatwo obronić w przypadku RDR 2 bo w grze kuleje dosyć dużo podstawowych elementów i to jest kwestia czystej tolerancji czy to będzie nam przeszkadzać czy nie. :) 

No ale EOT. 

Opublikowano

Ponoc gameplay pokazywali na kompie wartym 11k. Albo nic nie optymalizowali albo chcieli zrobić jak najlepszy PR.

Opublikowano
35 minut temu, Nemesis napisał:

Ponoc gameplay pokazywali na kompie wartym 11k. Albo nic nie optymalizowali albo chcieli zrobić jak najlepszy PR.

Jedno i drugie

Opublikowano
51 minut temu, Nemesis napisał:

Ponoc gameplay pokazywali na kompie wartym 11k.

Sama karta graficzna jest warta 11,7k - titan rtx :P 

https://www.spieltimes.com/news/cyberpunk-2077-e3-2019-demo-pc-specs-revealed-titan-rtx-8700k/

Podejrzewam, że mój smoczek (970) to się znajdzie w wymaganiach minimalnych. A z biedaPS4 to już się nawet nie wychylam. Czekam na next geny jak nic. Pocieszam się tym, że gra będzie już 'popatchowana' ;) 

Opublikowano

Przeciez wiadomo że gra nie jest zoptymalizowana. Jeszcze nie jest skończona nie wiem po co panika. Przypomnijcię sobie jak wyglądał Wiesiek 3 na pierwszych pokazach. Zrobi się downograd i będzie git. 

Opublikowano

Ciekawe czy poprawili graficzke bo szczerze powiedziawszy byłem zawiedziony jej poziomem po tym zeszłorocznym gameplayu

Opublikowano

Cyberpunk - zepsuty świat

Wiecie, że w 2077 istnieje tylko syntetyczne mięso? Brak prawdziwego. Wegańscy terroryści dopięli swego. 

Opublikowano

Na Pro/X mogą jeszcze zachować jakiś dobry poziom detali ale na zwykłych modelach to nie wiem. Dlatego zastanawiam się nad wersją next-genową.

Opublikowano
W dniu 14.06.2019 o 18:16, Bigby napisał:

Pamiętam, że przy okazji W3 też pojawiało się takie "insajderskie" info, że gra jest w tragicznym stanie, że połowę rzeczy wyyebali, itp.

A później się okazało, ze te komentarze były od rozczarowanych byłych pracowników, którym nie podobało się dużo iteracji i fakt, że ich praca poszła do kosza, także iksde z sensacyjnych przecieków.

Opublikowano
59 minut temu, selene napisał:

A później się okazało, ze te komentarze były od rozczarowanych byłych pracowników, którym nie podobało się dużo iteracji i fakt, że ich praca poszła do kosza, także iksde z sensacyjnych przecieków.

Ta, a półtora roku opóźnienia to się z doupy wzięło:reggie:

Opublikowano
1 minutę temu, McDrive napisał:

Ta, a półtora roku opóźnienia to się z doupy wzięło:reggie:

O boże, dobrze że nie śledziłem wtedy Wiedźmina bo bym sie zapłakał

in Cyberpunk we trust

Opublikowano

Ogólnie to jestem trochę lewakiem, ale jednej rzeczy nigdy nie rozumiałem - nazwać murzyna 'nigga' to nie wiadomo jaka obraza, a przecież czarni wymagają poszanowania i równego traktowania. Kurde, skoro to jest tak bolesne i poniżające słowo to dlaczego praktycznie w każdym kawałku czarnego rapera słyszę nigga to, nigga tamto. Na chvj używają tego słowa jak im tak przeszkadza.

I beka trochę z tego filmiku, że gościu ocenzurować słowo supremacist. Nie wiedziałem, że to przekleństwo :D

Opublikowano
2 minuty temu, estel napisał:

Ogólnie to jestem trochę lewakiem, ale jednej rzeczy nigdy nie rozumiałem - nazwać murzyna 'nigga' to nie wiadomo jaka obraza, a przecież czarni wymagają poszanowania i równego traktowania. Kurde, skoro to jest tak bolesne i poniżające słowo to dlaczego praktycznie w każdym kawałku czarnego rapera słyszę nigga to, nigga tamto. Na chvj używają tego słowa jak im tak przeszkadza.

I beka trochę z tego filmiku, że gościu ocenzurować słowo supremacist. Nie wiedziałem, że to przekleństwo :D

Bo nie możesz i ch.uj białasie

:yao: