Bielik 728 Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Boziuniu pamiętam jak grałem w W3 na premierę na piecyku niezbyt mocnym, m.in. radosław r9 270 w 1080p na wysokich detalach w 45-55fps, a jakiś rok temu widziałem pierwszy raz wersję na peescztery, ależ to był antyludzki dramat. Oby ten patch usprawniający grę na nextgenach dał radę. Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 933 Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 10 godzin temu, Soban napisał: Kumpel mojego kolegi z pracy pracuje w redzie i podobno nie jest kolorowo. Gra jest obecnie w opłakanym stanie technicznym i wydajnościowym, czuć też, że miała problemy w devie, bo ma feeling spoznionej o 2-3 lata, ale fabula i klimat za to lux. Pracujacy w CDP mąż siostry szwagra znajomego typa który naprawia nam drukarki w biurze potwierdza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Rusza maszyna marketingowa 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 040 Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 23 minuty temu, mugen napisał: Pracujacy w CDP mąż siostry szwagra znajomego typa który naprawia nam drukarki w biurze potwierdza. Powiem Ci, że pracując w branży IT w stolicy to CDP jest tylko kolejną firemkom tutaj i obracając się w towarzystwie branżowym nietrudno trafić na kogoś stamtąd. IMO to nietrudno kupić taką wersję zważywszy na to co do tej pory pokazywali i jakie development hell gra przeszła. Te ostatnie pokazy dla prasy też dostały opinie bugfestów. ALE WIADOMO HURR DURR ANTYPOLACY OBRAŻAJO CD PROJEKT RED Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Wyjdzie to po godzinie od premiery będzie wiadomo po 30000 wpisów na reddicie i 24453 filmikach na jutubie jak działa na wszystkim co się da, więc taka pisanina nie ma żadnego sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 11 hours ago, Figuś said: Ale sprite pisał że wszyscy w skowronkach, bajlando, koktajle z parasolką i doczekać na premierę sie nie mogą sprite nie jest wiarygodny, co zostalo juz tutaj ujawnione przez rzeczywistosc kilkukrotnie w kontekscie jego wczesniejszych postow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Godzinę temu, mugen napisał: Pracujacy w CDP mąż siostry szwagra znajomego typa który naprawia nam drukarki w biurze potwierdza. Potwierdzam, jestem tą drukarką. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Wiem, zapomniałem emotki dodać żeby było łatwiej sarkazm wyłapać Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 2 hours ago, MBeniek said: Rusza maszyna marketingowa Może i to będzie gra na 7, może będzie działać w 20 fpsach na ps4 fat, ale jakby 5 lat temu ktoś powiedział, że Keanu Reeves będzie reklamował polską grę jeszcze w trakcie finałów NBA to od razu karetka i kaftan. 2 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Potwierdzam: ja co chwilę poznaję kogoś z CD Projekt i są to bardzo zblazowani ludzie, bardzo Do Cyberpunku jest podejście takie, jakie ma się do dojnej krowy, która daje mleko, ale gdy juz się zestarzeje, jej mięso będzie niedobre. Nikt jednak nie wierzy już w Wunderwaffe. Swoją drogą: widzieliście zapowiedź remake'u NIER? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Zobaczymy, ocenimy. Mam duże obawy że na najsłąbszych sprzętach będzie spora różnica, jak nie wydajność to obcięte sporo efektów. No, ale zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 My Polacy już tak mamy że ambicje często biorą ponad dzieło, gdy kilka miesięcy temu pisałem o przesunięciu gry to była ze mnie beczunia, dziś mogę wam jedynie powiedzieć że wersja na PC jest tą nad którą spędzili najwięcej czasu, current geny są mało grywalne a nowa generacja nie ma stałego frameratu, nie znam rozdzielczości, patch w drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 W sumie nie wierzę, że ta gra nie będzie grywalna na podstawowych konsolach. Taki moloch musi się zwrócić więc będą stawali na głowach żeby ta bańka nie pękła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 21 godzin temu, Soban napisał: A recki to bankowo zagraniczne obczaje, bo w PL walenie konia redom przez wszystkie serwisy jest zbyt silne No nie wiem, po ostatnim zamkniętym pokazie to polskie serwisy raczej narzekały na sporo elementów i gra się jawiła jako 8/10 aniżeli coś więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 To co, panowie ? Bedzie zawod roku? tzn takie 8 na 10 z glitchami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Goty nie będzie bo to jest zarezerwowane dla LGBT 2. Baboli pewnie będzie sporo, ale Wiedźmin na premierę też nie był ideolo. Za to wiem że nie będzie mi to przeszkadzać w zabawie już na nextgenie Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 16 godzin temu, Andżej napisał: To co, panowie ? Bedzie zawod roku? tzn takie 8 na 10 z glitchami. Mi juz hype dawno opadł. Przypomina mi to troche Final Fantasy XV i gre ktora będzie łatana miesiącami. Nie biore na premiere, odczekam i ogra sie pozniej na poteznym xboxie. Cytuj Odnośnik do komentarza
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Obawiam się, że Cyberpunk nie wyprzedzi ani TLOU2, ani Ghost of Tsushima, a nad polskim AAA w ogóle zbiorą się czarne chmury, bo po Dying Light 2 to ja już w ogóle niczego się nie spodziwam. Za to w kraju powstaje mnóstwo świetnych indyków <3 i to w nich nadzieja naszej branży. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Weź się tą swoją szklaną kulą w łeb puknij Eksperci xddd Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 30 minut temu, BrandonLee_z_TheCrow napisał: Obawiam się, że Cyberpunk nie wyprzedzi ani TLOU2, ani Ghost of Tsushima, a nad polskim AAA w ogóle zbiorą się czarne chmury, bo po Dying Light 2 to ja już w ogóle niczego się nie spodziwam. Za to w kraju powstaje mnóstwo świetnych indyków <3 i to w nich nadzieja naszej branży. te gry nawet Wiedźmina 3 nie wyprzedziły Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 040 Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 IMO problemem będzie dla wielu, że nie ma widoku trzecioosobowego. Dla znajomych Januszy to jest problem nie do przeskoczenia. Cywilizacyjnym niemalże. Co do paczy - Wieśka 3 kończyłem w pół roku, jak nie więcej na rozgrzebie, więc jakoś bugfest i spadki (na XSX mam nadzieję ograniczone) mnie średnio martwią. Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 9 hours ago, Basior said: IMO problemem będzie dla wielu, że nie ma widoku trzecioosobowego. Dla znajomych Januszy to jest problem nie do przeskoczenia. Cywilizacyjnym niemalże. Najpopularniejsze gry na świecie to aktualnie First person. Call of Duty, Doom, Pubg, Borderlands, Battlefield, Overwatch, Metro Exodus, Counter Strike, Apex Legends, Halo, Destinym Fornite, czy nawet głupi Minecraft. Sam nie lubie first person, ale z biznesowego punktu widzenia to raczej jest zaleta. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 3 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 W dniu 1.10.2020 o 12:17, eX4cT_PL napisał: My Polacy już tak mamy że ambicje często biorą ponad dzieło, gdy kilka miesięcy temu pisałem o przesunięciu gry to była ze mnie beczunia, dziś mogę wam jedynie powiedzieć że wersja na PC jest tą nad którą spędzili najwięcej czasu, current geny są mało grywalne a nowa generacja nie ma stałego frameratu, nie znam rozdzielczości, patch w drodze. ale grywalna? Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 3 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 1 godzinę temu, MYSZa7 napisał: ale grywalna? Nie ma tragedii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi