Figuś 21 129 Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 można tak powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Ten ostatni hotfix cokolwiek poprawia w grze? Planuję sobie wrócić i pytam czy coś się zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Grafikę pocięli na tyle, że te kilka klatek więcej jest. Ogólnie nie ma szału, bugi dalej zabijają zabawę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Napiszę tak, jestem w drugim akcie, mam prawie wyczyszczone Watson, porobionych sporo pobocznych zadań i trzy główne zadania których za dużo jeszcze nie zrobiłem, wszystko przez bugi, które natrafiasz i są na porządku dziennym xd. GTAV (które już ukończyłem, już drugi raz) i zaraz Red Dead 2 mnie odciągnęły od gry, więc wnioski możecie sami wyciągnąć jak dziurawy jest Cyberpunk. Do następnego patcha, niech się postarają w końcu XD. A przy takim Wieśku 3 potrafiłem grubo przez 2 miesiące grać tylko w niego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Nie porównujmy w ogóle tej gry do RDR2. Ja dziś miałem iść na jakąś misję, a przez bite kilka godzin latałem po świecie za zwierzętami, polując i tropiąc je po kolei. Imersja i dopracowanie świata jest niesamowita. Człowiek traci poczucie otaczającej go rzeczywistości przez to raz, dwa: że nie ma rzeczy które potrafią tą iluzję popsuć. Bardzo chciałbym w CP2077 wejść w podobną imersję ze światem, lecz głupie bugi i niedoróbki skutecznie mi przypominają, że to jedynie kawałek kodu, bardzo niedopracowanego chciałoby się rzec. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Nie widziałem lepiej zrealizowanego otwartego świata niż ten z RDR2. Night City jest pełne uliczek, ikonizacji celowo nie dającej się zapamiętać. Jest tam duży przepych, lecz ginie wraz z błędami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 230 Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Dalej nie naprawili questa który mi nie działa xd 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Quote GPU and ESRAM optimizations and improvements on Xbox One. Kurde to może już 24 fpsy we free roamie beda? Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Ktoś ogrywał na One S po nowej łatce, warto się w to pakować? Cytuj Odnośnik do komentarza
Artur_K 181 Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 2 godziny temu, Observer napisał: Dalej nie naprawili questa który mi nie działa xd Może chodzi o tego questa z automatem Brendonem? Bo to ostatni quest który mi został. Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 230 Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Nie, mój się nazywa Family Heirloom Cytuj Odnośnik do komentarza
Gregorius 480 Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 To już nie robią kampanii marketingowej patchom i hotfixom? Zeszli do podziemia czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Ciekawe czy ten hotfix naprawia na xsx, zacinający się obraz co jakiś czas, takie wczytywanie czegokolwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Ktoś ogrywał na One S po nowej łatce, warto się w to pakować? Z tego co widzę na YT ,to hotfix nie za bardzo coś zmienił xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Ja dalej czekam na kolejne patche. Moze kiedys ogram xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 374 Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Tutaj to wersja na nextgeny może się okazać kolejnym memem, więc nie napalałbym się na nie wiadomo co. Ta gra jest skaszaniona od podstaw. Po prostu Redzi w to nie umieją. Niech się zajmą raczej Wiedźminami, albo przejdą na gry liniowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Artur_K 181 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Wg mnie, nie ma co czekać. Czego redzi by nie poprawili i ile łatek nie wypuścili, zawsze ktoś się do czegoś przyczepi. Za te pieniądze co gra jest warta teraz, po prostu warto zaryzykować i zagrać. Strata nie duża, a szansa, że jednak dobrze spędzie się czas przy konsoli wysoka. Wiadomo, że jak ktoś będzie grał i na siłę doszukiwał się błędów to żadnej przyjemności z tego nie będzie. Jednak warto podejść z czystą głową, na luzie, dać się ponieść historii i zatopić się w Night City, gra się wtedy odwdzięczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 A poprawili tego giga gdzies w miescie, ze ktos jest uwieziony w budynku do ktorego nie da sie wejsc? Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 3 godziny temu, Artur_K napisał: Wg mnie, nie ma co czekać. Czego redzi by nie poprawili i ile łatek nie wypuścili, zawsze ktoś się do czegoś przyczepi. Za te pieniądze co gra jest warta teraz, po prostu warto zaryzykować i zagrać. Strata nie duża, a szansa, że jednak dobrze spędzie się czas przy konsoli wysoka. Wiadomo, że jak ktoś będzie grał i na siłę doszukiwał się błędów to żadnej przyjemności z tego nie będzie. Jednak warto podejść z czystą głową, na luzie, dać się ponieść historii i zatopić się w Night City, gra się wtedy odwdzięczy. Nie do końca mogę się zgodzić. Patrząc na historię cen gier od CDPR to pod koniec roku będzie do wyhaczenia za jednego Kazimierza, a i szansa, że do tego czasu gra będzie już naprawdę połatana. Takżę myślę, że jak komuś się nie pali to warto jeszcze zaczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Dokładnie: https://www.oleole.pl/gry-pc/cdp-cyberpunk-2077-standard-pc.bhtml https://www.oleole.pl/gry-playstation-4/cdp-cyberpunk-2077-standard-ps4.bhtml Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Ale mnie wkurwia te wczytywanie co jakiś czas na xsx, gra na sekundę się zacina. Ja pierdolę, jebał was pies cd projekt, partacze zajebane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 5 godzin temu, Faka napisał: Ale mnie wkurwia te wczytywanie co jakiś czas na xsx, gra na sekundę się zacina. Ja pierdolę, jebał was pies cd projekt, partacze zajebane. W których momentach tak się dzieje? U mnie też na xsx nigdy coś takiego się nie pojawiło. Może to kwestia jakiś ustawień w konsoli? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 To co jakiś czas tak się dzieje, po prostu gra nie nadąża z wczytywaniem tekstur, czy cokolwiek to jest i są to jednosekundowe zwiechy. Na górze ekranu chwilę wyskakuje ikonka wczytywania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Rozumiem, że w innych grach czegoś takiego nie zaobserwowałeś. (?) Dziwi mnie to, że u jednych osób gra chodzi dobrze pomimo bugów, a u innych dzieją się takie rzeczy. Nie odpalałem gry od dawna ale już na patchu 1.1 nie miałem takich cyrków, o jakich tu niektórzy wspominają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi