Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Days Gone

Featured Replies

Opublikowano

Zdecydowanie lepsza gra niż jej recenzje. 

Podobnie jak inne open worldy poprzedniej generacji, które powoli nadrabiam po latach jak Mafia 3 i Mad Max. 

Szkoda, ze dwojka raczej nigdy się nie pojawi. 

Edytowane przez KrYcHu_89

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 442,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie oczekuję, że Ty to zrozumiesz, bo jesteś właśnie jedną z tych osób, o których pisał @ASX - nie umiesz wyrażać swojego zdania w sposób w miarę neutralny, tylko musisz operować przejaskrawionymi skr

• No dobra, na chwilę obecną gra jest naprawdę dobra. To zdecydowanie najlepszy setting-postapo jaki widziałem. Nie ma absolutnie żadnych atomówek (czy innych badziewi), a sam świat i tak leży w komplet

• Ja mam fundamentalnie inne zdanie, na różnych płaszczyznach.  Po pierwsze, uważam, że branża gier i tak jest za mało przejrzysta jeśli chodzi o kalendarz wydawniczy. Osobiście życzyłbym sobie znać w p

Opublikowano

Po co rozdrapywać stare rany. Sony zabiło swoją najlepszą, nową markę, a miałkiego Horizona ciągną dalej.

Opublikowano

tego days gone 2 to im nie daruje :frog:

Opublikowano

No dwójka mogłaby być super, bo i założenia i universium ma zdecydowanie potencjał

Opublikowano

Szczęgólnie po tej scenie to im nie daruje skasowania dwojki

Spoiler

Screenshot_20230718_012526_Firefox.jpg.e1b09ed0c4b94464a891f8835c606c8d.jpg

Opublikowano

Myślę, że samo Bend się nie spodziewało, że nie będzie im dane zrobić drugiej części, na co wskazuje końcówka gry. Szkoda bo dla mnie to jedna z lepszych gier z PS4 i mega mi się podobała.

Opublikowano

Jest nadzieja. W koncu sie przebija przez mur. Kwestia czasu. Moze po przejeciu Activision przez wielkie M Sony sie obudzi ze snu i da im zielone swiatlo. Licze na to :ohboy:

Opublikowano

A Bend nie jest przypadkiem obrażone, że ludzie nie rzucili się na premierę ich zbugowanej gry tylko czekali i zagrali w plusie jak już była połatana? 

Opublikowano

Oprócz sprzedaży to Sony nie było też zadowolone z ocen (71 na MC) i po prostu nie czekając na dalszy rozwój wydarzeń kazali robić Bend nową grę a nie sequel. A to że teraz nie pracują nad DG2 nie oznacza że w przyszłości coś takiego nie wyjdzie, no chyba że ta nowa gra od Bend okaże się mega hitem i Bend zacznie tylko nad nią pracować tak jak Guerilla nad Horizonem. Już to pisałem parę razy ale fajnie by było gdyby wszystkie większe studia miały przynajmniej 2 projekty w produkcji które wychodzą na przemian co 2-3 lata, a nie tak jak teraz jeden moloch wydawany raz na 4-5 lat.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W sensie patcha z wyższym klatkarzem? Bo wersji natywnej PS5 nie ma.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ostatnio mi chodzi po głowie żeby ponownie pojeździć po Oregonie ma motorku :)

Opublikowano

Dobry pomysł.

Opublikowano

To łap plusika.

Bk to super tytuł ta jedynka, a dwójkę mogą spierdolić.

Opublikowano

Ściągnąłem i dziś pewnie pojeżdżę moturem :kaz:

Dwójeczki nie będzie przynajmniej w tej generacji, ale jak już do tej pory cisza to raczej pozamiatane.

Opublikowano

Swego czasu pisałem, że mogliby zrobić prawilne "Ride to Hell". Napierdzielanie się bejsbolami z innymi motorowcami w jakichś obskurnych melinach to by było coś. 

Szkoda, że takiej gierki się nigdy nie doczekamy. 

Opublikowano

No i wieczorkiem pojeździłem motorkiem, zatłukłem pierwsza hordę i cieszyłem się klimatem lasu :banderas: Dla mnie świetna jest ta gra.