Opublikowano 25 stycznia 20178 l Autor Jak w Polsce zostały jakieś pojedyncze sztuki to w Niemczech tym bardziej nie ma.
Opublikowano 25 stycznia 20178 l Można próbować przez stronę internetową niemieckiego MM. Tak kupiłem PS4 w okolic premiery, kiedy też konsol nie było w sklepach na stanie. Zamiawiasz z odbiorem w sklepie, i przywiozą. edit: chociaż tam też mają napisane, że dostawa w ciągu 4 tygodni, więc pewnie mają całkowity brak sprzętu. Za to Saturn podaje, że dostawa w ciągu 10-11 dni próbować można :D http://www.saturn.de/de/product/_sony-playstation-4-pro-1tb-2174053.html Edytowane 25 stycznia 20178 l przez Masamune
Opublikowano 25 stycznia 20178 l To z pustakmi na zachodzie to potwierdzone info? Konsole są do dostania we włoskim GameStopie chociażby.
Opublikowano 25 stycznia 20178 l Niestety,W Niemczech pustki praktycznie w każdym sklepie, Pro ma się pojawić wstępnie od 10.02... zostaje ebey ale cena to min. 460e.
Opublikowano 25 stycznia 20178 l Pytałem na fejsie chrześniaka. We Francji od prosiaków uginają się półki.
Opublikowano 25 stycznia 20178 l Tylko lipa bo ponoć instrukcja tylko po francusku. sorry nie mogłem się powstrzymać Edytowane 25 stycznia 20178 l przez balon
Opublikowano 25 stycznia 20178 l U mnie PS4 Pro sprawuje sie idealnie, zero zawieszek i innych frankowych przypadłości, ostatnio miałem długie sesje z konsola ok 7h i kultura pracy rewelacja
Opublikowano 25 stycznia 20178 l Uncharted 4, The Last of Us oraz Salt & Sanctuary i nawet dualshocka nie trzeba było ładować
Opublikowano 25 stycznia 20178 l Biała PS4 Slim w cenie 1299 w Euro. w Media na razie nie ma, szkoda bo mam tam naciułane ponad 220zł na paragonach więc wyszło by mi cenowo idealnie za nowiutką konsolkę z gwarancją. Dziś już mi wisi optyk bo konsolę podpinam do amplitunera przez HDMI. Więc spokojnie czekam na białe slimy w MMarkt.
Opublikowano 25 stycznia 20178 l A w MM nie jest tak, że z tej kwoty odejmuje tylko 5% wartości od dokonanego zakupu? :)
Opublikowano 25 stycznia 20178 l A w MM nie jest tak, że z tej kwoty odejmuje tylko 5% wartości od dokonanego zakupu? :)Dokładnie tak jest - 5% na hardware (wszelkie sprzęty) i 10% software (gry, itp.), jeśli można to tak opisać.
Opublikowano 26 stycznia 20178 l To jest tak ze z kazdego paragonu na twoje konto trafia 5% wartosci dokonanago zakupu. Im wiecej zakupow tym ta kwota rosnie i pozniej na swoim koncie widac taki kod ktory mozna wykorzystac przy zakupie online. Ja tych zakupow miałem sporo i nazbieralo sie 223zl. Teraz gdy dodaje do koszyka konsole za 1299 i wykorzystuje kod to mam kwote do zaplaty 1076. Kochane MM. Tylko bialej slim nie maja i prosiaka takze. Wiec poki co cierpliwie czekam.
Opublikowano 26 stycznia 20178 l To jest tak ze z kazdego paragonu na twoje konto trafia 5% wartosci dokonanago zakupu. Im wiecej zakupow tym ta kwota rosnie i pozniej na swoim koncie widac taki kod ktory mozna wykorzystac przy zakupie online. Ja tych zakupow miałem sporo i nazbieralo sie 223zl. Teraz gdy dodaje do koszyka konsole za 1299 i wykorzystuje kod to mam kwote do zaplaty 1076. Kochane MM. Tylko bialej slim nie maja i prosiaka takze. Wiec poki co cierpliwie czekam. Skoro tak Ci pokazuje to chyba jakiś błąd systemu. Ja miałem u nich kiedyś 400pln z tych paragonów nazbierane i jak chciałem coś kupić to się okazywało tak jak mówię (5% i 10%). Poczytałem regulamin i jest tak jak mówię, jeszcze nawet się drogą mailową upewnialem.Także zwróć na to uwagę jak będziesz już pewny zakupu. Ok sorry za mały ot.
Opublikowano 27 stycznia 20178 l Jakby kogoś interesowało to pro jest dostępne na stronie MM I na Saturnie też bo to ta sama sieć. W każdym razie dzięki, kupione Odbiór w Warszawie, wysyłka jak widzę z Katowic także koledzy ze Ślunska mogą chcieć się wybrać.
Opublikowano 27 stycznia 20178 l Ciekawe ile teraz rzucili. Sam planuję w pewnej przyszłości kupić i przyznam, że nawet we mnie coś drgnęło, jak zauważyłem, że są znów dostępne. Na razie jednak czas na backlog, ale jak kupię, to będzie od razu z Niohem, Nierem i Horizonem.
Opublikowano 27 stycznia 20178 l Kupuj teraz, a nie kombinujesz, bo znowu będzie tak jak teraz było. A te Niohem czy Nierem to pewnie będą slimy. Były gadane, że Pro bundle z Horizonem, a jednak nie bedzie, bo tylko zestawy ze slimem. Za duży hype na pro jest i szybko wyprzedawane są niestety. Taka dobra rada na przyszłość. Edytowane 27 stycznia 20178 l przez Faka
Opublikowano 27 stycznia 20178 l Gierki osobno rzecz jasna, tylko ze steelbookiem. A Sony to jednak nie jest jakaś mała wytwórnia płytowa, robiąca nakłady 100 sztuk na cały świat najnowszego debiutu nikomu nieznanego zespołu art rockowego- wyprzeda się, to i po pewnym czasie zrobią nową partię, może nawet mniej wadliwą.
Opublikowano 27 stycznia 20178 l Nie ma co dygać, że konsola wadliwa, to zależy od egzemplarza na jaki trafisz. Miałem kiedyś 1116A wersję i to była dopiero suszara, powyżej 1216B wersji są już lux, a na takiej architekturze opiera się pro, gdzie akurat DF o tym mówiło czy chociażby na eurogamer masz opisaną specyfikację sprzętu. Akurat konsole Pro są solidnie zrobione, nie ma szumu, wiatraków chodzi jak tip top, a kupiłem go na premierze w listopadzie. Sam jestem ciekawy jaka ta partia teraz będzie miała numer serii i czy coś w niej majstrowali. Edytowane 27 stycznia 20178 l przez Faka
Opublikowano 28 stycznia 20178 l Oni zawsze tak piszą - przeważnie to oznacza ostatnie sztuki wystawione w konkretnych marketach. Najlepiej zadzwonić na infolinię. Kiedyś w ten sposób zamawiałem Xboxa One s 2TB - była tylko jedna sztuka w Nowym Sączu - strona nie dawała możliwości przesłania do innego marketu lub do domu. Po telefonie na infolinię konsultant ogarnął możliwość wysyłki kurierem z możliwością sprawdzenia paczki. Przed ostatecznym potwierdzeniem zamowienia obsługa z marketu dzwoniła do mnie z potwierdzeniem w jakim stanie jest pudełko i czy konsola była rozpakowana. Wszystko mega sprawnie załatwione w pół godziny. Wysyłka kurierem następnego dnia roboczego.
Opublikowano 8 lutego 20178 l Jeszcze nikt nie wrzucił? Wreszcie analiza DF. Aż odpalę sobie na moim PS4 PRO dla pełnej immersji