Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Red Dead Redemption 2

Featured Replies

Opublikowano
3 godziny temu, mario10 napisał:

Też się nie nastawiam, że dadzą patch. Cenię bardzo Rockstar ale raczej za darmo nie dadzą :)

Gdyby chodziło o samo fpsy czy RT to jestem święcie przekonany że bez problemu dorzucilby to za free w pierwszym lepszym patchu i zrobiliby to już dawno. Ale też jestem święcie przekonany że ich next gen patch do RDR2 będzie zawierał jeszcze miliard innych rzeczy i za to sobie policzą szekle

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 788,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• "gdzie jest ku.rwa kurier?" "wam tez nie doszlo?" "no to pograne w weekend ;/" "o 22 dostarczaja?"  

• Tak się odbiera grę z prosiakiem

• Te stękanie o brak podrozy, a później wyjaśnienie typa ze tak naprawdę huya zagrał bo nawet nie doszedł do wybrania sposobu podrozy z obozu.    Bo simsy, bo paski, bo trzeba jesc, bo trzeba k

Opublikowano

Może tak być, że dodatkowa zawartość będzie kosztować, ale urządzałby mnie patch do PS5, na Ps4 ta gra wygląd pięknie to na next genie byłaby miazga :)

Opublikowano

Ja tam gram sobie w RDO, no i ogólnie ta gra nadal wygląda bardo ładnie i dobrze. Poziom detali i szczegółów, bije do dziś niejedną grę, nawet te, które są nextgenem już, bez kitu.

Opublikowano

Naszła mnie znowu ochota na "kowboje" i zainstalowałem gierke na PS5. I  jak to wygląda, jak jeszcze pobawiłem się ustawieniami kolorów w tv. Zrzuty ekranu tego nie oddadzą. 

A teraz z normalnym trybem foto chyba przebije liczbę screenów z U4.

Opublikowano

Dziś rano zrobiłem to samo, zainstalowałem na Ps5 RDR2 i wracam wieczorem do zabawy jestem gdzieś +- w połowie bo na tym skończyłem grę zanim przyszła PS5 zobaczymy jak to hula na nowym sprzęcie :)

Opublikowano

Śmiga zacnie. Pierwsze co to niechcący zabiłem sklepikarza i się zaczęło. :D

E2-OB88k-Xs-AAG5g-O.jpg

Edytowane przez PiotrekP

Opublikowano

Coś się nie wyświetla :) miałem tak przy pierwszym przejściu np przy odkładaniu pada przez przypadek strzał i jatka na całego :)

Opublikowano

Mam na oku RDR2 w ładnej cenie i zastanawiam się: brać, nie brać?

Jedynka bardzo mi się podobała, świetny klimat, charyzmatyczny główny bohater, nawet DLC z zombiakami przeszedłem. Jak się w takim razie ma dwójka do poprzedniej części? Bez rozpisywania się i marudzenia bym prosił: brać, nie brać?

Opublikowano

Pytasz dzika czy sra w lesie?

Opublikowano

Powiem Wam, że czuć moc konsoli przy tej grze. Zacząłem grać na ps4 czekałem ze 3-4 minuty aż się gra załadowała, teraz wkładam pojawiają się dwa zdjęcia i gra gotowa do zabawy nawet się te procenty ładowania z boku nie pojawiły :)

Opublikowano

Ja polecam jeszcze ustawić mocniejsze nasycenie kolorów w TV. Na swoim samsungu ustawiłem tryb dynamiczny i kolory nabrały soczystości. Na screenach jest coś w stylu "trawa jest mniej zielona". No i burze są zjawiskowe :banderas:

Opublikowano
8 godzin temu, Andreal napisał:

Mam na oku RDR2 w ładnej cenie i zastanawiam się: brać, nie brać?

Jedynka bardzo mi się podobała, świetny klimat, charyzmatyczny główny bohater, nawet DLC z zombiakami przeszedłem. Jak się w takim razie ma dwójka do poprzedniej części? Bez rozpisywania się i marudzenia bym prosił: brać, nie brać?

Panie, bierz Pan kurła i się nie zastanawiaj. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Powiem Wam, że uwielbiam tą grę. Wczoraj wróciłem z

Spoiler

Guarmy

i tak mnie wciągnęła historia naszego gangu, że każdy wieczór jak jest możliwe to pykam mimo iż wiem jak się gra skończy :)

Opublikowano

Może złapiesz drugie zakończenie...

Opublikowano

Ja tylko raz się zmusiłem żeby zrobić inny ending xD nie wiem po co r* Robi te różne zakończenia bo wszystkie oprócz tych "kanonicznych" są tak beznadziejne że to szok. W gta 5 było to samo

Opublikowano

Czy ja wiem, w piątce każdy ending miał sens. W końcu

Spoiler

trevor jest nieobliczalnym zjebem, a majkel konfiturą

, więc jak ktoś podjął taką decyzje, to jest to zrozumiałe. W dodatku ta scena z

Spoiler

trevorem

było dosyć mocna.

Przypomnij o co chodziło z RDR 2, nie kojarzę tam podejmowania wyborów pod koniec gry.

Opublikowano
Godzinę temu, Boomcio napisał:

Może złapiesz drugie zakończenie...

Muszę poszukać bo ja zakończyłem tą akcją

Spoiler

z Duchem i Micah i na końcu zabiłem tego drugiego.Arthur umiera i mogę kierować Johnem

świetne zakończenie choć serce mnie zakłuło trochę :)

Opublikowano
5 minut temu, mario10 napisał:

Muszę poszukać bo ja zakończyłem tą akcją

Ukryj zawartość

z Duchem i Micah i na końcu zabiłem tego drugiego.Arthur umiera i mogę kierować Johnem

świetne zakończenie choć serce mnie zakłuło trochę :)

Spoiler

Słyszałem teorię, że można nie zarazić się gruźlicą nie napotykając jednego gentlemana, ale nie wiem, czy to prawda.

Opublikowano

No właśnie to jest ciekawy aspekt całej fabuły bo z tego co pamiętam

Spoiler

gruźlicą się zaraża od tego farmera co ściąga od niego jakiś dług i on kaszle czy coś tam, a faktycznie co w sytuacji gdy tą misję byśmy ominęli :)

Opublikowano

ale to jest akurat story misja której się nie da pominąć, nawet znacznik jest chyba inny od reszty późniejszych misji od Straussa

Opublikowano

A widzisz nie zwróciłem na to uwagi, że ma oznaczenie takie myślałem, że to jedna z dodatkowych. W sumie logiczne, że musi być wykonana.

Opublikowano
43 minuty temu, SlimShady napisał:

Czy ja wiem, w piątce każdy ending miał sens. W końcu

Ukryj zawartość

trevor jest nieobliczalnym zjebem, a majkel konfiturą

, więc jak ktoś podjął taką decyzje, to jest to zrozumiałe. W dodatku ta scena z

Ukryj zawartość

trevorem

było dosyć mocna.

Przypomnij o co chodziło z RDR 2, nie kojarzę tam podejmowania wyborów pod koniec gry.

Spoiler

idziesz z johnem i pomagasz mu uciec albo wracasz do kryjówki po hajs. I jeśli miałeś niski honor to na górze micah strzela Artiemu w łeb, a w kryjówce wbija koske w żeberko