Skocz do zawartości

Cyfrowe zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Hitmana 2 też bierzesz cyfrowo @Frantik czy pudełko?

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 418,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Chyba mnie pojebało, ale to w końcu DB        

• Małe podsumowanie świątecznej wyprzedaży na PSN + obecnej. Całkiem fajne te promocje były.   No, jeszcze trzy gierki są z vouchera dorzucanego do PSTV.

• A weźmy nawet i 2500 zł, co jest medianą zarobków bodajże z tych danych GUS-u, które biorą tylko zarobki z firm powyżej iluśtam pracowników, więc są ch,uja warte no ale dobra. Przecież to są zarobki,

Opublikowano

@c0ŕ Hitmana na razie nie mam w planie brać w ogóle. Jeszcze nawet nie nabyłem tego ostatniego... ale ma być teraz w Humble Monthly. Jak ogram to pomyślę :)

Opublikowano

a to sorry, pomyliłem chyba osoby bo gdzieś czytałem że hitman 2 będzie brany na premierę

Edytowane przez c0ŕ

Opublikowano

Ostatnie dwa zakupy. W pierwszy już gram od paru dni.

asw9Yie.png

xI05d3M.png

Opublikowano

Taki sobie spontaniczny zakup

ilpKFV5.jpg

Gra ktoś jeszcze w to z forumka? Pamiętam, że swego czasu była silna ekipa

Opublikowano

Kupiłem też  wczoraj spontanicznie tego exilesa na steamie. Nienawidze takich takich gier ale dzisiaj bedę gral bo tematyka mi odpowiada. O grze wiem tylko tyle że można ustawiać długość przyrodzenia.

Opublikowano

A co będziesz z fjuta za maczugę robił? xd

Opublikowano

Nie no w grze ustawie sobie jak najmniejszego żeby chociaż trochę poczuć się jak przeciętny użytkownik forum psx.

Opublikowano

4kmnZdp.jpg

tylko ta cena...

giphy.gif

Opublikowano
  • Autor

Jestem prostym człowiekiem, widzę Isaaca w promocji to kupuję :banderas: przy okazji wleciał TEIN. Obydwie oczywiście miałem w boxach (cudowne wydania, polecam), ale postanowiłem sprzedać i zamienić na cyfry przy najbliższej okazji. No i okazja się nadarzyła :) Jeszcze dzięki dobroci pana Nintendo, Isaac za ~5 zł taniej dzięki złotym monetkom, a TEIN ~4 zł taniej za monetki z Isaaca :fsg: 

uupGg93.png

KxjbQFB.png

Opublikowano

Gra się instaluje po ściągnięciu :) to nie jakieś wydanie tfu płytowe

Opublikowano

nie wytrzymałem xd

#cyframasterrace

#specialeditionmasterrace

6eFOayF.jpg

brat, który jest gierkowym januszem i w zasadzie gra tylko w FIFĘ i GTA V czasami, zainteresował się dzisiaj RDRem, bo wyczytał w necie super opinie. Cyfrą łatwiej się dzielić. No i wyszło taniej niż w sklepie bo za ~300zł edycja specjalna :notbad: 

JEBAĆ PŁYCIARZY

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

300zl to na lebka po podziale skladki?

Opublikowano

Y%2Bok4Ec=

yH5AZkY0=

10017481-384a-402c-b97a-efab1140cc18.PNG

RDR2 miałem brać później ale jednak hajp zrobił swoje a RE4 to już będę miał na czwartej konsoli (gc, ps2, x360 i xo)

Opublikowano

Forumek to jednak potrafi nahajpować :obama:
50e33a79a810a0247bf69b500f910154.jpg