Opublikowano 10 października 20186 l @c0ŕ Hitmana na razie nie mam w planie brać w ogóle. Jeszcze nawet nie nabyłem tego ostatniego... ale ma być teraz w Humble Monthly. Jak ogram to pomyślę
Opublikowano 10 października 20186 l a to sorry, pomyliłem chyba osoby bo gdzieś czytałem że hitman 2 będzie brany na premierę Edytowane 10 października 20186 l przez c0ŕ
Opublikowano 12 października 20186 l Taki sobie spontaniczny zakup Gra ktoś jeszcze w to z forumka? Pamiętam, że swego czasu była silna ekipa
Opublikowano 12 października 20186 l Kupiłem też wczoraj spontanicznie tego exilesa na steamie. Nienawidze takich takich gier ale dzisiaj bedę gral bo tematyka mi odpowiada. O grze wiem tylko tyle że można ustawiać długość przyrodzenia.
Opublikowano 12 października 20186 l Nie no w grze ustawie sobie jak najmniejszego żeby chociaż trochę poczuć się jak przeciętny użytkownik forum psx.
Opublikowano 17 października 20186 l Małe zakupy na promocji. Po open worldach czas na coś mniejszego
Opublikowano 18 października 20186 l Autor Jestem prostym człowiekiem, widzę Isaaca w promocji to kupuję przy okazji wleciał TEIN. Obydwie oczywiście miałem w boxach (cudowne wydania, polecam), ale postanowiłem sprzedać i zamienić na cyfry przy najbliższej okazji. No i okazja się nadarzyła Jeszcze dzięki dobroci pana Nintendo, Isaac za ~5 zł taniej dzięki złotym monetkom, a TEIN ~4 zł taniej za monetki z Isaaca
Opublikowano 19 października 20186 l Gra się instaluje po ściągnięciu to nie jakieś wydanie tfu płytowe
Opublikowano 25 października 20186 l nie wytrzymałem xd #cyframasterrace #specialeditionmasterrace brat, który jest gierkowym januszem i w zasadzie gra tylko w FIFĘ i GTA V czasami, zainteresował się dzisiaj RDRem, bo wyczytał w necie super opinie. Cyfrą łatwiej się dzielić. No i wyszło taniej niż w sklepie bo za ~300zł edycja specjalna JEBAĆ PŁYCIARZY Edytowane 25 października 20186 l przez MaZZeo
Opublikowano 25 października 20186 l Całe community Xboksa wzięło w cyfrze czy ktoś jeszcze w epoce kamienia łupanego?
Opublikowano 28 października 20186 l RDR2 miałem brać później ale jednak hajp zrobił swoje a RE4 to już będę miał na czwartej konsoli (gc, ps2, x360 i xo)
Opublikowano 28 października 20186 l Nie ten kaliber co RDR2, ale w becie bawiłem się całkiem nieźle, więc pomyślałem, że dam się ogolić. Mój ostatni BF na premierę to 4, liczę na nich.