Opublikowano 28 września 20213 l @Boomcio, jednak się skusiłem Kuźwa, ależ ten XBOX jest zacofany - niby taka najmocniejsza konsola, ale screenshota spoza gry nie zrobisz i trzeba ekran TV telefonem, jak zwierzę jakieś Szkoda, że nie ma pudełkowego wydania, ale to kiedyś na PS4 kupię do kolekcji (a jak się spodoba to i zagram raz jeszcze, bo słyszałem, że gierka długa nie jest).
Opublikowano 28 września 20213 l Godzinę temu, Wredny napisał: jednak się skusiłem Kiedy zagrasz? Wrzucił byś wrażenia, bo nie wiem, czy chcę grać w 30 klateczkach
Opublikowano 28 września 20213 l Wleciał kodzik na -50% plus kasa ze zdrapek więc wziąłem, bo miałem na liście zakupów w promocji.
Opublikowano 8 października 20213 l Nie ma w pudełeczku na Switcha to trzeba było kupić cyfrę: Cudowna giereczka
Opublikowano 14 października 20213 l Daj proszę znać jak najszybciej czy spoko to też wezmę. Do kiedy promo?
Opublikowano 15 października 20213 l W dniu 14.10.2021 o 12:09, XM. napisał: Daj proszę znać jak najszybciej czy spoko to też wezmę. Do kiedy promo? promo jest do 28.10 mozesz sobie sprawdzić demo https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP0177-CUSA12788_00-HOKUTOGOTOTRGB00/ Jeżeli Yakuzy ci nie pod pasowały to może być ciężko bo to Yakuza ubrana w szaty animca Jeśli dobrze pamiętam to @ornit i @ping chyba splatynowali Ja to sobie kupiłem na "zaś"
Opublikowano 16 października 20213 l Nie splatynowałem tego (jeszcze). Ostrzegam, że gra jest mocno zakręcona i tylko dla fanów lub ludzi, którzy otarli się o uniwersum Hokuto No Ken i wiedzą kto co i z kim (chociaż tu i tak zgotowali nam alternatywną historię).
Opublikowano 21 października 20213 l Kilka tytułów z helołinowej promocji na pas. Sinking City Necromicon Edition w bardzo dobrej cenie dla posiadaczy plusa.
Opublikowano 29 października 20213 l Będzie trzecie podejście, kiedyś tam, i pewnie tym razem dam radę dotrwać do Meksyku bo 30zł mnie to kosztowało
Opublikowano 29 października 20213 l Godzinę temu, suteq napisał: No kolego, ja ci dobrze radzę. Grozisz mi?
Opublikowano 16 listopada 20213 l Kilka zakupów ze wstecznej i z trzech różnych regionów Edytowane 16 listopada 20213 l przez Ins
Opublikowano 20 listopada 20213 l Dwie długo obserwowane gry zakupione przy okazji black piątek: Creaks od twórców rewelacyjnego Machinarium i Ssmorost również świetnego nikomu nie trzeba przedstawiać. No i kompletne wydanie Xcom 2, które w pudle praktycznie występuje jako biały kruk, a tu za jedyne 56 zeta pięknie będzie rozgrywane:
Opublikowano 29 listopada 20213 l 17 minut temu, MaZZeo napisał: Nie wstyd bo po rozegraniu 10h trialu dobrze mi się w to gra. a planujesz wrócić do turniejowego grania w Halo?