Opublikowano czwartek o 19:482 dni To w przyszłym roku nasz Gog będzie pełnoletni coś się jeszcze dokupi na te 17 urodziny. Tym bardziej, że codziennie ma być jakaś gra niespodzianka do 7 pażdziernika. Może w końcu wpadnie trylogia SH od Konami albo chociaż Diablo 2.
Opublikowano piątek o 15:501 dzień Kilka gierek kupionych na promocjach (jedynie Sea of Stars pudełeczko). Edytowane piątek o 16:071 dzień przez Ins
Opublikowano piątek o 17:241 dzień 21 hours ago, Czokosz said:To w przyszłym roku nasz Gog będzie pełnoletni coś się jeszcze dokupi na te 17 urodziny. Tym bardziej, że codziennie ma być jakaś gra niespodzianka do 7 pażdziernika. Może w końcu wpadnie trylogia SH od Konami albo chociaż Diablo 2.Ciekawe jaka jest przyczyna tego, że w ofercie mają tylko SH4.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Ja wiem, że ta gra to chujnia i tak dalej. Ale Diablo to Diablo. Przy każdej części spędziłem dziesiątki albo setki godzin. 35$ z dodatkiem
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Daj znać jak Ci siadło - mi przez ten typowy dla MMO (i to tych F2P) UI przeszło kompletnie mimo, że zapowiadał się powrót do klasycznej formy. Cóż, fajnie było, a ja naoglądałem się filmów Zarfena i znów zainstalowałem D2Resurrected. ;)
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 30 minutes ago, Paolo de Vesir said:Daj znać jak Ci siadło - mi przez ten typowy dla MMO (i to tych F2P) UI przeszło kompletnie mimo, że zapowiadał się powrót do klasycznej formy. Cóż, fajnie było, a ja naoglądałem się filmów Zarfena i znów zainstalowałem D2Resurrected. ;)Ja właśnie pograłem w Diablo 2, ale kurczę, no absolutnie na pamięć znam tam każdy kąt. Muszę zrobić kilka lat przerwy chyba. Już prędzej bym w trójkę pograł, ale jak mam grać w trójkę to już zagram w czwórkę.Ja w Diablo gram sobie całkowicie casualowo, nie bawię się w tiery, sezony, grindowanie i tak dalej. Tak więc te wady D4 mogą być dlamnie bez znaczenia