Opublikowano 27 listopada 20204 l Nigdzie nie widziałem info w ramach newsów black fridayowych, ale Fortune Island i Speed Champions u mnie się pojawiły w promocji -60%, w końcu kupię sobie Fortune Island
Opublikowano 27 listopada 20204 l FH4 ledwo co liźnięta, dodatki jeszcze przede mną, a tu już podobno w przyszłym roku kolejna część
Opublikowano 28 listopada 20204 l Moim zdaniem kupno obu dodatków do Forzy Horizon 4 to konieczność. Może to tylko wrażenie, ale osobiście uważam, że nie tylko rozwijają fajnie podstawkę o nowe elementy, ale też graficznie są jeszcze bardziej wyżyłowane. Pierwszy wyścig w Fortune Island i wyścigi na piaszczystych terenach w Lego zrobiły na mnie duże wrażenie Edytowane 28 listopada 20204 l przez funditto
Opublikowano 28 listopada 20204 l W dniu 27.11.2020 o 13:16, Bartg napisał: Nigdzie nie widziałem info w ramach newsów black fridayowych, ale Fortune Island i Speed Champions u mnie się pojawiły w promocji -60%, w końcu kupię sobie Fortune Island 3 godziny temu, funditto napisał: Moim zdaniem kupno obu dodatków do Forzy Horizon 4 to konieczność. Może to tylko wrażenie, ale osobiście uważam, że nie tylko rozwijają fajnie podstawkę o nowe elementy, ale też graficznie są jeszcze bardziej wyżyłowane. Pierwszy wyścig w Fortune Island i wyścigi na piaszczystych terenach w Lego zrobiły na mnie duże wrażenie Tym bardziej że jest promo na dodatki https://www.microsoft.com/pl-pl/p/zestaw-dodatkw-ultimate-do-forza-horizon-4/9P7JJ1FKQWXH?activetab=pivot:overviewtab 79,60 Za dodatki z wersji ultimate Zestaw ten zawiera przepustkę samochodową Forza Horizon 4, członkostwo VIP, pakiet samochodów Formula Drift, pakiet najlepszych aut Bonda i dwa rozszerzenia gry. Wychodzi lepiej niż kupowanie rozszerzeń osobno
Opublikowano 28 listopada 20204 l Taki dodatek zadziała z grą z game passa, czy trzeba ją mieć na własność?
Opublikowano 28 listopada 20204 l 5 minut temu, Michał102 napisał: Taki dodatek zadziała z grą z game passa, czy trzeba ją mieć na własność? Zadziała
Opublikowano 2 grudnia 20204 l Kupowanie posiadłości daje jakieś profity poza odblokowanymi punktami szybkiej podróży? Jeździ się tak miodnie, że jest to dla mnie zbędne
Opublikowano 2 grudnia 20204 l Tak niektóre dają konkretny bonus, lista tutaj: https://www.gamenguides.com/articles/forza-horizon-4-guide-all-house-locations-price-and-rewards-2669/
Opublikowano 3 grudnia 20204 l FH 4 ultimate za 200 zł to dobra promka? A dobra jednak nie warto. Widzę ,że mogę wykupić abonament za 4 zł na 3 miesiące xd. Edytowane 3 grudnia 20204 l przez Ukukuki
Opublikowano 3 grudnia 20204 l W dniu 28.11.2020 o 15:28, Figuś napisał: Tym bardziej że jest promo na dodatki https://www.microsoft.com/pl-pl/p/zestaw-dodatkw-ultimate-do-forza-horizon-4/9P7JJ1FKQWXH?activetab=pivot:overviewtab 79,60 Za dodatki z wersji ultimate Zestaw ten zawiera przepustkę samochodową Forza Horizon 4, członkostwo VIP, pakiet samochodów Formula Drift, pakiet najlepszych aut Bonda i dwa rozszerzenia gry. Wychodzi lepiej niż kupowanie rozszerzeń osobno A jak kupiłem tylko wyspę ale widzę że to wychodzi dużo lepiej gloopi ja. Na stronce nie widzę zwrotu... szukalem nie tam gdzie trzeba xD a decyzja o zwrocie nastapila po 2 minutach Edytowane 3 grudnia 20204 l przez Szymek
Opublikowano 3 grudnia 20204 l Na czym polega zmiana por roku? Przelecial mi rok z tymi punktami, a teraz mam wrazenie ze co wlaczenie gry mam inną
Opublikowano 3 grudnia 20204 l No zmieniają się co tydzień, czyli w ciągu miesiąca mija jeden rok (co odpowiada za sezon).
Opublikowano 5 grudnia 20204 l W dniu 3.12.2020 o 21:39, MaZZeo napisał: No zmieniają się co tydzień, czyli w ciągu miesiąca mija jeden rok (co odpowiada za sezon). A to jest globalnie, czy lokalnie? W sensie jak mam zime to wy też? Dopiero na series x dodałem znajomych i widze, ze w karierze są wasze nicki Dobry motyw.
Opublikowano 5 grudnia 20204 l Hmm tego nie jestem pewien, ja grałem zawsze podłączony do online, więc pora roku była taka sama dla wszystkich i zmieniała się zgodnie z odgórnie narzuconymi sezonami. Czy w prywatnym free roamie można sobie konkretna porę roku ustawić to nie wiem, na pewno można w pojedynczym evencie.
Opublikowano 7 grudnia 20204 l Dodają achievementy w tym nowym sezonie? Bo nie wiem czy instalować ponownie.
Opublikowano 7 grudnia 20204 l walić mapy, Jesko do tego nowe achivy A Wild Challenge Card appears! Complete a Challenge Card in Freeroam 10 Foundations Add your first object in Blueprint Builder 10 Lucky Number 7 Complete your first Horizon Super7 20 Seven Squared Complete the Horizon Super7 7 times 25 High Roller Reach Level 10 in The Horizon Super7 40 Block-buster Complete a Challenge Card in any Hoonigan Car 10 Toy Box Complete a Challenge Card in any Hot Wheels Car 10 The Magnificent 77 Complete 77 Challenge Cards 30 Endless prop-abilities Place over 10 different objects in your Challenge Card using Blueprint Builder 5
Opublikowano 8 grudnia 20204 l Działa Wam gra po tym paczu? U mnie przez kilkanaście sekund wyświetla ten startowy obrazek z McLarenem, po czym wkrzacza się do dasha.
Opublikowano 9 grudnia 20204 l Nie wiem skąd to Jesko bo na razie każdy dostał chyba zwykłego Agera One w prezencie
Opublikowano 9 grudnia 20204 l Pewnie za któryś lvl tego nowego ustrojstwa albo klasycznie w przyszłym sezonie playlisty będzie.
Opublikowano 10 grudnia 20204 l Ktoś w to teraz gra na XSX i ma jakieś problemy? U mnie gra odpala, ale ciągle wylatuje z sesji online i po ok 10 minutach gry solo lapie zwieche lub wywala do dasha.