Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 355,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jakby ktoś się jeszcze martwił o hitboxy.

• Kiedyś to i jazda furmanką czy na osiołku bywała standardem. I wiecie co? Pozmieniało się trochę od tamtych czasów

• Narzekaj na posty o tym jak gra działa na konsolach, a jednocześnie pisz o tym jak to twój kurier jest już w drodze z egzemplarzem gry 

Opublikowano
W dniu 28.01.2019 o 12:06, messer88 napisał:

Opublikowano
W dniu 5.02.2019 o 05:47, Dr.Czekolada napisał:

Ale na hui Sekiro ma się zbliżać do rasowego slashera, gra ma pomysł na siebie i to jej wystarczy. Kompletnie różne półki nie ma co porównywać.

Nioh pokazał, że jednak można się zbliżyć :usmiech: Just sayin. 

Opublikowano

Nie mówie, że potencjału by na to nie miał. Szczególnie bez rpgowej otoczki, buffów i spamu ataków włócznią przez które Nioh był przegięty na naszą korzyść. Tylko, że Sekiro tego nie potrzebuje jeżeli ma iść w bardziej taktyczne granie (bo przeciwnik teorytycznie będzie zawsze tak samo trudny) i użycie dostępnych skilli to ten pomysł jak najbardziej wystarczy by napędzać całość.

Opublikowano

Szczerze mówiąc brak staminy i elementów RPG tworzy dla mnie o wiele bardziej interesującą gre niż seria souls. Na premierę nie łyknę bo DMC V, ale nie powiem - od pierwszych zapowiedzi do teraz mocno mi się gra zaczęła podobać.

Opublikowano

Dlaczego ja dopiero dziś dowiedziałem się o tej grze :( Przeczytałem niemal wszystkie 12 stron co mi się rzadko zdarza. I chyba wleci pre order czego też dawno nie robiłem :)

Opublikowano

Liczę na to że ataki z wyskoku będą się liczyć w walce. W ogóle chciałbym dużo walki w powietrzu, nie tyle co w slasherach może ale żeby była. 

No i mam nadzieje ze znaczniki przeciwników będzie można wyłączyć. Button promoty przed przyklejeniem się do ściany te mi się nie podobają. Jak będzie tylko opcja HUD on i off to się w(pipi)ię. 

Edytowane przez mate6

Opublikowano

1 marca w Cybermachinie w Poznaniu i Wawie będzie można popykać w demo Sekiro. To już wiem co będę robił.

Opublikowano

Za ponad miesiąc premiera, po chuy łazić na jakieś targi z plebsem brudne pady dotykać żeby pograć chwile w demo?

Opublikowano
43 minuty temu, _Be_ napisał:

Za ponad miesiąc premiera, po chuy łazić na jakieś targi z plebsem brudne pady dotykać żeby pograć chwile w demo?

Bo fajnie będzie się spotkać z fanami Soulsów w pubie przy piwku. I pograć w wyczekiwaną grę.

Opublikowano
46 minut temu, _Be_ napisał:

z tego samego powodu co stoisz jak wazon w kolejce pelnej 30 letnich dzieci o 00:00 w dniu premiery.

a nie, to nie ten sam powod, tutaj przynajmniej testujesz produkt, ktory jest prawie skonczony i wiesz czy pojdziesz do sklepu w dniu premiery, czy poczekasz az spadnie cena/ polataja produkt. ale efektem koncowym pograsz sobie.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano
1 minutę temu, Najtmer napisał:

z tego samego powodu co stoisz jak wazon w kolejce pelnej 30 letnich dzieci o 00:00 w dniu premiery.

A kto tak robi? Mamy XXI wiek, o pólnocy to odpalę cyfre, naleje sobie troche whisky i oddam się grze do póznych godzin nocnych. 

Opublikowano

A to nie wiem, nie interesują mnie zwierzęta. 

Opublikowano
W dniu 13.02.2019 o 14:51, _Be_ napisał:

A kto tak robi? Mamy XXI wiek, o pólnocy to odpalę cyfre, naleje sobie troche whisky i oddam się grze do póznych godzin nocnych. 

Cyfrze? Na premierę? :yuno:

Pudelko i północna premiera wyczekiwanej gry to ostatki tego najlepszego co w tej branży zostało dla nie-pokolenia Minecrafta - Battle Royale (w uproszczeniu). 

Juz oczami wyobraźni widzę jak to będzie wyglądać na premierze TLoU II i Cyberpunka. 

Opublikowano

Nie no dajmy żyć innym. Dla mnie odpalenie pachnącej cyfry o północy, która czeka w pre loadzie to świetne uczucie. Te pudełka w tej generacji to głównie tandetny plastik i kawałek papieru także zerowa wartość

Opublikowano

Ja położę się spac o 23, wstane rano, zjem śniadanko, pójdę do sklepu, w ten jakże piękny, słoneczny dzień po swój egzemplarz, i będę się cieszył kolejnym dziełem FM, a nie jak zombie spał pół dnia. Wybitne gry tylko w pudełku na półce, obok innych wybitnych gier.