Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

o fu, te paznokcie :sick:

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 355,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jakby ktoś się jeszcze martwił o hitboxy.

• Kiedyś to i jazda furmanką czy na osiołku bywała standardem. I wiecie co? Pozmieniało się trochę od tamtych czasów

• Narzekaj na posty o tym jak gra działa na konsolach, a jednocześnie pisz o tym jak to twój kurier jest już w drodze z egzemplarzem gry 

Opublikowano
10 minut temu, _Be_ napisał:

Ty jesteś naprawdę jakis pi.erd.ol.niety. jestes, aby sie do czegoś doj.e.bac. 

Opublikowano

@Luk248 Ty zamiast dokuczać bluberowi to bierz się za granie i zdaj jakąś relację :lapka:

Edytowane przez second

Opublikowano
Godzinę temu, _Be_ napisał:

Paznokcie jeszcze w normie, ale te skórki, no i samo zdjęcie - zaawansowany Parkinson jak nic...

Opublikowano

Połowa forumka jakby miała to pudełko w ręce to też nie potrafiłaby zrobić sfokusowanego zdjęcia z podniety ;) Nic dziwnego, zapowiada się srogi kosior.

Opublikowano
4 godziny temu, Bigby napisał:

Z innego info - na bieda PS4 szału nie ma jeśli chodzi o klatki (na Reddicie jedna osoba napisała, że gorzej niż Bloodborne). Nawet na

Pro, z uwagi na odblokowany framerate, ponoć nie jest szczególnie najlepiej.

W sumie w takiej sytuacji biorę na PC. 

Ja znowu czytałem, że na zwykłej jest 30 klatek stałe i sporadycznie dropi.

Opublikowano
2 minuty temu, Figaro napisał:

na Facie jest sytuacja jak z BB.

Z tego co pisza ludzie na reddicie jest gorzej.

Opublikowano

No ogra się na facie ps4 a za rok se kupie koxa i ogram raz jeszcze :cool:

Edytowane przez mate6

Opublikowano
Godzinę temu, Starh napisał:

Z tego co pisza ludzie na reddicie jest gorzej.

To czytamy dwie różne opinie.

Opublikowano
1 godzinę temu, second napisał:

A na xboxie FAT lepiej? 

Na facie w 60 fpsach smiga 

Edytowane przez Banan91PL

Opublikowano
13 godzin temu, XM. napisał:

Ale będzie napier.dalane w piateczek :obama: pierwsze przejście obowiązkowo tenchu style na maksa.

Pierwsze przejscie sekiro style, drugie kazub style, trzecie tenchu style, a pozostale zobaczymy jaki stail

4 godziny temu, Figaro napisał:

na Facie jest sytuacja jak z BB.

Jak z BB na premiere czy potem ?

Opublikowano

UWAGA Francuskie Spoilery!
Ja tylko przeklikałem aby zobaczyć jak to działa na XOX!

Opublikowano
8 godzin temu, Banan91PL napisał:

Na facie w 60 fpsach smiga 

Ty się robaczku za Sekiro chcesz brać, jak ostatnio płakałeś że Mario na Switcha za trudne?

Opublikowano
5 godzin temu, second napisał:

Ty się robaczku za Sekiro chcesz brać, jak ostatnio płakałeś że Mario na Switcha za trudne?

Soulsy i BB ograne , tak jak mówiłem w Mario frustruje wszystko gra nie sprawia przyjemności . W soulsach jest jakaś satysfakcja wiec proszę bez głupiego docinania ;)

Opublikowano

Sekiro to nie Soulsy.

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

Przepraszam dobrze nie kupię nie będę gral, idę kupić Mario jednak je przejdę dam radę . Jeszcze raz przepraszam was pro plejerzy

Edytowane przez Banan91PL

Opublikowano

Ech, znów trzeba za rączkę wziąć i wytłumaczyć.

Sekiro to nie Soulsy, bo pomimo kilku elementów, które są podobne (lub nawet wspólne) dla tych gier prezentują one odmienne podejście do rozgrywki. W zasadzie cechą, która prawie na pewno będzie łączyć te dwie gry jest poziom trudności, ale tego jeszcze nie wiemy. Podchodząc do Sekiro z nastawieniem "o, kolejne soulsborne" można będzie zdziwić się, i to tak niewąskotorowo. Nie jest też oczywiste, że kozak w serii DS będzie kosić w Sekiro czy odwrotnie.

Filmik który wrzuciłem nie odnosi się do Twojego domniemanego każulostwa - jest to świezy materiał od ubóstwianego w niektórych miejscach VaatiVidya i ma na celu wyjaśnić pewne podstawowe mechaniki, których nigdy nie było w grach od From i jest skierowany do każdego, kto chce wgłębić się w systemy gry jeszcze przed premierą.

Pozdrawiam cieplutko całe forum PSX Extreme, a w szczególności użytkownika @Banan91PL.

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano
6 minut temu, Bzduras napisał:

Ech, znów trzeba za rączkę wziąć i wytłumaczyć.

Sekiro to nie Soulsy, bo pomimo kilku elementów, które są podobne (lub nawet wspólne) dla tych gier prezentują one odmienne podejście do rozgrywki. W zasadzie cechą, która prawie na pewno będzie łączyć te dwie gry jest poziom trudności, ale tego jeszcze nie wiemy. Podchodząc do Sekiro z nastawieniem "o, kolejne soulsborne" można będzie zdziwić się, i to tak niewąskotorowo. Nie jest też oczywiste, że kozak w serii DS będzie kosić w Sekiro czy odwrotnie.

Filmik który wrzuciłem nie odnosi się do Twojego domniemanego każulostwa - jest to świezy materiał od ubóstwianego w niektórych miejscach VaatiVidya i ma na celu wyjaśnić pewne podstawowe mechaniki, których nigdy nie było w grach od From i jest skierowany do każdego, kto chce wgłębić się w systemy gry jeszcze przed premierą.

Pozdrawiam cieplutko całe forum PSX Extreme, a w szczególności użytkownika @Banan91PL.

Dziękuje i kłaniam się ;)

Opublikowano

YT podrzucił..jakby ktoś chciał to pierwsze minuty...sam nie oglądałem więc nie wiem co tam

Edytowane przez Szymek_PL_