number_nine 1 317 Opublikowano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 1 godzinę temu, second napisał: Szukam czegoś do coopa na szybkie partyjki we dwoje. Ograne Overcooked, Snipperclips i Overcooked 2 czeka na karcie. Coś jeszcze fajnego się znajdzie? Edit: Mario Party mnie kusi, ale to chyba raczej na dłuższe posiedzenia, a nie szybkie partie max do 0,5 h? Może jakieś platformery? Jeden - dwa levele to akurat na pół godzinki grania Rayman/Unravel etc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 Może Trine? Też w coop można grać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 2 godziny temu, second napisał: Edit: Mario Party mnie kusi, ale to chyba raczej na dłuższe posiedzenia, a nie szybkie partie max do 0,5 h? Zależy w ilu grajków łoicie i na ile rund. Taka standardowa partia na 4 graczy trwa około 40min. Na dwóch będzie dużo krócej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 692 Opublikowano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 36 minut temu, sprite napisał: Zależy w ilu grajków łoicie i na ile rund. Taka standardowa partia na 4 graczy trwa około 40min. Na dwóch będzie dużo krócej. A jest sens to brać, jeśli głównie będziemy w to grać we dwoje? We 4 osoby raczej sporadycznie się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 Raz tylko grałem na 2 i też był fun. Wiadomo, że nie ma startu do 4, ale jak nie masz takiej możliwości, to we dwójkę w Partner Party Mode możecie pykać. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 (edytowane) Co do co-opa. Oprócz tego, co polecam teraz na przecenie w temacie "e-Shop", mam w tej chwili na konsoli m.in. Lovers in Dangerous Spacetime, Broforce, Full Metal Furies, oczywiście Overcooked, Streets of Red, Duck Game, Keep Talking and Nobody Explodes (w sumie gra party, która wymaga wydrukowania instrukcji), a także na przecenie obecnie (choć nadal dość kosztowne) jest River City Girls. Fajne rzeczy. No i Killer Queen Black! Do tego to lepiej mieć ekipę. Edytowane 28 Grudnia 2019 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
voi tekku 119 Opublikowano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 Tales of Vesperia czy FF XII? A moze olać starocie i ruszyć po Atelier Ryza? Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 317 Opublikowano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 1 godzinę temu, voi tekku napisał: Tales of Vesperia czy FF XII? A moze olać starocie i ruszyć po Atelier Ryza? Sam myślałem o Atelier, ale z tego co kojarzę, to w reckach narzekają, że zdecydowanie zbyt krótka. W ostatnim PE jest recenzja Zaxa jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 (edytowane) Atelier Ryza nie jest ogółem jakoś bardziej nowoczesne od FF XII. Akurat przy takim porównaniu to bez sensu byłoby się rzucać aż tak daleko, jeśli faktycznie nie znasz tych największych klasyków generacji. Edytowane 23 Grudnia 2019 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
falcon87pl 123 Opublikowano 26 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 Dragon Quest XI - za latwy standardowy poziom czy za trudny drakonski? :D Chociaz jak troche potestowalem trudne potwory to chyba pierwsza opcja z jakims mniejszym expem za latwe walki bylby lepszy... Na trudnych potworach byle ogorki (doslownie!) mnie kladly. Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 997 Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Grał ktoś z Was w Finala X na Switchu? Pograłem ostatnio 2h i było spoko natomiast zdziwiło mnie czemu gra nie robi auto-savea i czemu nie mogę skipować filmików..no i doczytałem, że wersja na Switcha jest wykastrowana w stosunku do PCtowej. I tak się waham, czy cisnąć dalej, czy jednak nie brać na steamie bo właśnie jest za 50 zeta na Steam.. Cytuj Odnośnik do komentarza
p3r3z 1 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Ori czy AC3 z promocji w eshopie? Jak wygląda sprawa obu gier w handeld mode? Chodzi mi przede wszystkim O OriWysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 11 godzin temu, p3r3z napisał: Ori czy AC3 z promocji w eshopie? Jak wygląda sprawa obu gier w handeld mode? Chodzi mi przede wszystkim O Ori Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Ściągnij demo i zobacz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 (edytowane) Ori jest bardzo króciutkie i tylko na jedno posiedzenie. W 11 godzin zrobiłem i zdobyłem wszystko, co było możliwe, w achievementy się nie bawiłem. Edytowane 2 Stycznia 2020 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gregor var Emreis 129 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Średni czas przejścia to ponad 8 godzin. Jedno posiedzenie? Może dla gimbusa z nadmiarem czasu wolnego. Dla mnie Ori to małe mistrzostwo świata i must have Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Godzinę temu, Faka napisał: tylko na jedno posiedzenie Godzinę temu, Faka napisał: W 11 godzin zrobiłem i zdobyłem wszystko No kurde xD Bierz Ori świetna i przystępna gierka. Cytuj Odnośnik do komentarza
p3r3z 1 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Ściągam demo. Chodzi mi o to czy jest grywalne w trybie przenośnym bo o to że świetnie wygląda na tv sie nie martwię Edi. Polecacie cos jeszcze z tych przecen?Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gregor var Emreis 129 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Dlaczego miałoby być niegrywalne? Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 (edytowane) Bo mało widać? Powiem tak, sporo osób w to gra i się cieszy. No ale sporo osób też np. ogląda filmy na telefonach itd. Chyba już nie ma żadnej granicy, na jak małym ekranie ludzie będą oglądać cokolwiek z dowolną liczbą szczegółów, grunt żeby się nazywało tak samo. Jak dla mnie, dość sporo się traci. Nadal świetna gra i szybko się w nią znowu wciągnąłem nawet w trybie handheld, ale na pewno zdecydowanie wolałbym poznać tę piękną gierkę, w której zawsze jest dużo na ekranie i elementy/powierzchnie nawet trudno czasem wyłowić z tła, na dużym ekranie. Edytowane 3 Stycznia 2020 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
p3r3z 1 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Sniper elite v2 czy 3? Która lepsza? Szukam cos z fpsow do ogrania Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Jak liczysz na FPSa to tu możesz się zawieźć. Żywych i dynamicznych strzelanin nie znajdziesz, raczej dużo kampienia, skradania i taktycznego podejścia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gregor var Emreis 129 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Jak chcesz FPSa singlowego to chyba nie ma nic lepszego od Dooma. Nie tylko na Switchu. A jak do multi to Overwatch, albo darmowy Paladins Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Czy Assassins Creed (nigdy nie grałem w żadną część) działa bez carta? Chodzi o część do zassania z neta, chyba Rogue( bo nie mam pojęcia czy cart musi być w konsoli żeby to działało, co by było jawnym kretynizmem, ale Nintendo w połączeniu z ubi może" od pie rdolic" taki wałek . Mały chce w to pograć bo u kumpla widział, a słyszałem że IV to pirackie klimaty to może by mi podpasiła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gregor var Emreis 129 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Jak kupisz na eShopie czy tam kod to działa bez carta. Jak masz na carcie to jak ma działać bez? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Jest to download tak czy siak ale jak kupisz pudełko to cart działa jak licencja. Jak nie bedzie go a środku to nie walczysz. Inaczej mógłbyś kupić jeden cart i zainstalować każdemu na osiedlu dlc z rogue. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi