Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano
7 godzin temu, Czoperrr napisał:

No niezły generyczny slasher z cycoliną i zajebanymi przez chińczyka assetami 

Gier tego typu jak na lekarstwo także mnie cycolina przekonała i jest to jedyna gra, która brałbym day one na nową generacje. 

• Odpowiedzi 25,2 tys.
  • Wyświetleń 1,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano

Ciekawe czy jest szansa na nowego Wipeouta z opcją grania w VR, ale też bez tego urządzenia.

Opublikowano
3 godziny temu, Figuś napisał:

Dobrze widzę że ten SoP jest o północy?

3 godziny temu, Square napisał:

Niestety tak.

3 godziny temu, Figuś napisał:

Pojebani są

3 godziny temu, Czoperrr napisał:

Rano w pracy sobie obejrzycie elegancko

Ależ mi przyfarciło - akurat mam drugą zmianę i w domu ląduję po północy, więc będzie oglądane na żywo :banderas:

Opublikowano

Jak będzie info, że H:CotM będzie również do ogrania w normalnej wersji to dla mnie ten pokaz będzie bardzo udany.

Opublikowano
17 minut temu, Square napisał:

Jak będzie info, że H:CotM będzie również do ogrania w normalnej wersji to dla mnie ten pokaz będzie bardzo udany.

nie będzie, elo

Opublikowano

Przecież to tylko pół godziny. Nie zdąży się zacząć i się skończy.

Opublikowano
17 minut temu, Figuś napisał:

nie będzie, elo

Nie masz jakiejś wieży do zrobienia w Assassynie, tylko musisz psuć ludziom marzenia?

Opublikowano
1 minutę temu, Square napisał:

Nie masz jakiejś wieży do zrobienia w Assassynie, tylko musisz psuć ludziom marzenia?

:kaz: 

Opublikowano

Co wy dziadki o północy spać chodzicie? :kekw:

Opublikowano
1 minutę temu, Bigby napisał:

Co wy dziadki o północy spać chodzicie? :kekw:

Tez sie zastanawialem nad tym :pawel:

Opublikowano

Ja sie juz nie dam zblaznic. Zawsze ogladalem o roznych, glupich porach wyczekujac nie wiadomo czego. Teraz mowie No  :thanks: 

Z rana przelece po naglowkach z usmiechem :kekw:  Jakos kolo 5 to bedzie.

Opublikowano
3 godziny temu, giger_andrus napisał:

To przygotuj się, że możesz być zawiedziony również na żywo :yao:

Ja będę oglądał czekając na bomby. 

No i na forumku moge zawsze napisać po konfie 'człowiek się łudził, a jednak wiedział' :usmiech:

Opublikowano

Wystarczy mi pokaz VR2, jakieś 2-3 teasery i będzie ok.

Największa nadzieja wiąże się z choćby trailerem Ragnaroka i datą premiery, ale nie ma co się napalać.

Opublikowano

Fajnie będzie zobaczyć te pewniaczki, ale naprawdę za każdym razem się łudzę (i tym razem coraz bardziej w to wierzę), że zobaczymy w niedługim czasie teaser nowego Silent Hilla.

Takiego który się faktycznie ukaże. :rotfl:

Opublikowano

jeszcze zobaczycie, ze jak te silenty sa prawdziwe to bloober zrobi najlepszego. poland stronk

Opublikowano

Najgorzej jak zrobią wierną kopię SH2 i nagle się okaże że to już nie jest tak grywalne i straszne jak kiedyś. Dawno nie grałem w SH2 i obawiam się czy to na pewno było i jest tak dobre dzisiaj. Gra może wymagać podejścia a'la re2 remake a nie wymiany tekstur.

Edytowane przez Rtooj

Opublikowano

Ważne, żeby developerzy wiedzieli o czym jest i na czym stoi SH2, wizualia tutaj akurat są najmniejszym problemem.

Opublikowano
14 minut temu, Rtooj napisał:

Najgorzej jak zrobią wierną kopię SH2 i nagle się okaże że to już nie jest tak grywalne i straszne jak kiedyś. Dawno nie grałem w SH2 i obawiam się czy to na pewno było i jest tak dobre dzisiaj. Gra może wymagać podejścia a'la re2 remake a nie wymiany tekstur.

Myślę, że jeśli chodzi o klimat gra dalej będzie się bronić, bo w SH zawsze straszyło to czego nie widać. Zaś o gameplay bym się nie martwił, bo oldschoolowe do bólu Tormented Souls zostało przyjęte bardzo ciepło wśród fanów gatunku.