Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, cotek napisał:

Trzeba napisać petycje, że nie można od tak sobie zamieniać kabli między konsolami

Przecież te same kable nie są kompatybilne pomiędzy konsolami $ i M$. Każda konsola zadziała tylko na swoim kablu więc i tak nic nie będzie widział.

• Odpowiedzi 24,5 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano
Nie

To prawie jak nintendo switch [emoji1787] ta generacja mnie zaskakuje wydaje się niedopracowana totalnie bez pomylu
Opublikowano
2 hours ago, Banan91PL said:

To prawie jak nintendo switch emoji1787.png ta generacja mnie zaskakuje wydaje się niedopracowana totalnie bez pomylu

Na PS5 nie ma i nie bedzie motywow bo tlo zmienia sie dynamicznie w zaleznosci od podswietlonej opcji w menu, jak wybierasz gre to masz od razu tapete z tej gry na calym ekranie itd.

Opublikowano

Mi tam nie przeszkadzają te ładujące się tła z danej gry. Wcześniej miałem na ps4 tapetę ustawioną, ale jakoś nie robi to dla mnie jakiejś mega roboty.

Co do kabla hdmi sam miałem za krótki do ps5 i kupowałem 2,5mb tutaj polecane i wymieniałem też w dekoderze tv i widać zmianę na lepsze w obrazie po zamianie samego kabla, nie kupowałem takiego na wypasie raczej średnia półka.

Opublikowano
13 godzin temu, oFi napisał:

ale wywalenie awatarów ze stora to jest dla mnie nieporozumienie.

Idiotyczny jest w ogóle ten podział na awatar i "zdjęcie profilowe". Te drugie z poziomu apki można sobie załadować wg uznania z własnego pliku, awatar tylko z wybranej puli obrazów. Niepotrzebnie przekombinowane.

Opublikowano
2 minuty temu, dee napisał:

"zdjęcie profilowe"

to jest widoczne tylko da bliskich znajomych, co jest głupotą zdecydowanie bym wolał rozwiązanie z Xboxa że ustawiasz swój wedle uznania avatar nie musząc ograniczać się do tych z puli.

rozchodzi sie pewnie o cenzurę, zamiast dodatkowo to moderować wolą wyeliminować problem w przedbiegach

a bana można szybciutko wyłapać za nie odpowiedni obrazek na sonce

Opublikowano
2 minuty temu, Figuś napisał:

a bana można szybciutko wyłapać za nie odpowiedni obrazek na sonce

dobrze że Spencer jest bardziej litościwy, bo jak zobaczyłem twój avatar to prychnąłem xd

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Piękny jest, nie wiem o co chodzi 

Spoiler

IMG_20220615_102750.jpg

Opublikowano

Zastanawiałem się nad tym co Sony może mieć w zanadrzu na 2023, jeśli w tym roku oprócz TLOU Part 1 wyjdzie jeszcze Ragnarok i myślę, że oprócz gier na VR, GAAS i Spidermana jest chyba tylko szansa na nowe tytuły od Bluepoint i Pixelopus (były plotki o Sly Cooper). Jeżeli chodzi o Bluepoint to jestem ciekaw czy będzie to nowe IP czy znowu remake. Akurat oni mogą zrobić kolejny remake i nie będę narzekać 

Opublikowano
12 godzin temu, funditto napisał:

co Sony może mieć w zanadrzu na 2023

Project EVE, wiem, że ta gra nikogo albo tylko jednostki interesuje, ale dobry slasher next-genowy wjechałby jak złoto :D

A dobra myślałem, że to tylko na plejke i PC wyjdzie xD

Edytowane przez cotek

Opublikowano

image.png.ec4ead6fb2f3b911ebfe765c272696a9.png

No Bluepoint jeszcze musi zrobić rimejki Castlevani, Metal Gear Solid, Twisted Metal i Silent Hilla xDD

Opublikowano

No przecie żartuje. W takim razie 2023 Pragmata i Final Fantasy XVI

Opublikowano

Pragmata to multiplatforma

Poza tym żadnego info od dwóch lat i spodziewam się kolejnego Agenta czy Deep Dpwn :reggie:

Opublikowano

Bloodborne od bluepoint? Jeszcze jak a nawet trzeba. 

Dziwne ze to nie wjechało zamiast demon solsow IMO

Opublikowano

No ja nie wiem co oni odwalają z tym Bloodbornem xD Taki exik, takie community, FromSoft na fali. Dlaczegooo

Opublikowano
2 godziny temu, cotek napisał:

No ja nie wiem co oni odwalają z tym Bloodbornem xD Taki exik, takie community, FromSoft na fali. Dlaczegooo

moze smarują sequel od paru lat i niedługo będą bomby na konfie sony? Hajpik by się udzielił wszystkim na forum

Opublikowano
3 minuty temu, oFi napisał:

Hajpik by się udzielił wszystkim na forum

Mocno przeceniasz siłę tej gry. Sprzedażowo też chyba nie było najlepiej?

Opublikowano
4 minuty temu, Square napisał:

Mocno przeceniasz siłę tej gry. Sprzedażowo też chyba nie było najlepiej?

Wystarczy, że spora ilość osób kocha tylko bloodborne, a nie nawidzi symulatora tarczownika sols odlicz do trzech (no jeszcze elden) i wystarczy. BB to był ewenement.

Opublikowano

Sprzedano dwa miliony kopii, dla przykładu Dark Souls 3 to 10kk, a Eldenik boży 13,5kk

Sony nie pozwoli by marka stała się multiplatformowa, więc kontynuacji raczej nie ujrzymy.