Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Niezły grubas z niego. 

Wygląda jak jakaś tania podróba. 

Edytowane przez lpcl

• Odpowiedzi 24,5 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano

nie no, zayebiscie wyglada

szkoda, ze pewnie fake

Opublikowano
  • Autor

Wygląda jak pad od polystation od ruskich. Lata świetlne do oryginalnego designu. 

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Też mi się skojarzyło z jakimś bazarowym shitem. Może mając pada przed sobą wrażenie będzie lepsze.

Opublikowano

I tak pewnie z czasem będzie można kupić kolor jaki sobie zażyczymy. Więc te dywagacje są zbędne. A ten podstawowy jest ok. 

Edytowane przez czarek250885

Opublikowano
7 minut temu, Figuś napisał:

22:00 naszego czasu

O to super że tak późno, dzieciaki się wybiegają pójdą spać, a ja spokojnie sobie obejrzę. Dobrze, że mam tu jakiś zasięg. 

Opublikowano
W dniu 5.08.2020 o 16:53, YETI napisał:

Wygląda jak pad od polystation od ruskich. Lata świetlne do oryginalnego designu. 

:reggie:

Opublikowano

Może części do pada też są wymienne, bo to trochę wygląda jakby te białe 'klapki' były ściągnięte, a założone czarne. 

Opublikowano

Nic o nowym State of Play? W sumie nie ma co komentować, kompletna śmieciarka na poziomie gier z golda póki co.

Opublikowano

Zwiastun DLC do Control. I Alan Wake na końcu. :fsg::banderas:

Najlepsza część State of Play póki co.

Opublikowano

Za każdym razem jak widzę grę wideo godfall to umiera mała cząstka mnie :)

Opublikowano

Na poprzednim SoP pokazywali Ghost of Tsushima. Przed tym zapowiadali jak będzie wyglądał ten, jak ktoś czegoś innego się spodziewał, to chyba z własnej nieuwagi.