Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Biorac pod uwage ze DS3 poszlo ponad 10 milionow a calej serii juz ponad 27 to chyba From ma juz na tyle Respekt na dzielni ze nie musza sie jakos na marketing silic. 

• Odpowiedzi 7,7 tys.
  • Wyświetleń 582,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ja to bede cala gre spamowal beast claw, oby nie znerfili. bo nie umiem w soulsy, zawsze lamilem. w trojce to mi prawie wszystkich bossow pomocnicy internetowi poprzechodzili.   pamietam jak

• Nie wiem co Wam powiedzieć, kamraty. 4h na liczniku, gdyby ktoś mi w grudniu powiedział, że będę grał 4 godziny pod rząd w Soulsy i będzie mi się to podobać to raczej bym go obśmiał. Aj, przerw

• Jestem po prostu januszem, który nie musi nic udawać, nie musi siedzieć cicho na forum by nikogo nie urazić i gra po swojemu w grę 10/10 patrząc jak spece od satysfakcji odkrywania są już znudzeni i r

Opublikowano

jeśli chodzi o dostępność i szeroko pojęte ułatwienia, to elden najbardziej się wyróżnia ze wszystkich gier From Software...

1. struktura otwartego świata pozwala zostawić "na później" jakiś problematyczny moment i wrócić silniejszym w sprzęt, level i doświadczenie stricte.

2. brak możliwości niechcianej inwazji online kiedy gramy solo (bez cooperów). 

3. większy zasięg gry w coopie - jest więcej znaków rozsianych po całym świecie.

4. jest więcej podpowiedzi i opisów poszczególnych mechanizmów wewnątrz gry, niż to było we wcześniejszych grach i wielu rzeczy trzeba było się domyślać.

5. bardzo silna magia zarówno ofensywna jak i pomocnicza i mocne summony. 

6. przegięte strzały usypiające (przynajmniej na etapie bety - może znerfili...) 

7. ogromne zainteresowanie sprawi, że ludzi do coopa nie zabraknie. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Malibu napisał:

nie ma niektórych klas które były w becie? co sie stalo

W Network Testach poprzednich gier było tak samo. W Dark Souls 1 był np do wyboru Hollow Knight a w pełnej grze to po prostu set.

Opublikowano

A czyli jednak Prisoner nie jest klasą SL1 jak spekulowano tylko Wretch. U mnie wlatuje albo Warrior, albo Samuraj, albo Confessor.

Opublikowano

Ja się cholernie mocno waham, szczególnie, że tym razem zapowiada się znacznie dłuższe 1 przejście gry. Jak wezmę Samuraja to od razu wlecą naleciałości Sekiro zapewne xd Kusi wielki miecz i wiadomo jaki berskerkowy klimat.

Opublikowano
1 godzinę temu, Wiolku napisał:

Ja się cholernie mocno waham, szczególnie, że tym razem zapowiada się znacznie dłuższe 1 przejście gry. Jak wezmę Samuraja to od razu wlecą naleciałości Sekiro zapewne xd Kusi wielki miecz i wiadomo jaki berskerkowy klimat.

A potem będzie płacz jak u @standbyw temacie DkS3, że trudniejszy od BB bo inaczej się gra :dog:

Tak w ogóle proponuje żeby wprowadzić emotke tego wcześniej wrzucanego tu Miyazakiego-Jezuska. Jest Pan Kojima i myślę, że drugi Pan Japończyk też zasłużył na swoje miejsce.

hafzji4rrnh61.jpg

Opublikowano

Jakie to czekanie jest pyszne, przyjdzie wieczór w czwartek, odliczanko i jak to wjedzie o północy jezusicku :banderas:

Opublikowano

Jak trudna ta gra będzie? Poziom bloodborna, the surge, demon souls, mortal shell?

Opublikowano

Był jakieś info czy bedzie predownoad,nie mam twiterków wiec nie jestem na bieżąco z newsami.

Opublikowano

Empik rozsyła info że nie zrealizują kolekcjonerki. Śmiecie 

Ktoś jeszcze dostał?

Opublikowano

Żeby poczuli, że jakaś gra wyszła na Xboxa w końcu ? Nie wiem