Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Biorac pod uwage ze DS3 poszlo ponad 10 milionow a calej serii juz ponad 27 to chyba From ma juz na tyle Respekt na dzielni ze nie musza sie jakos na marketing silic. 

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 529,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ja to bede cala gre spamowal beast claw, oby nie znerfili. bo nie umiem w soulsy, zawsze lamilem. w trojce to mi prawie wszystkich bossow pomocnicy internetowi poprzechodzili.   pamietam jak

• Nie wiem co Wam powiedzieć, kamraty. 4h na liczniku, gdyby ktoś mi w grudniu powiedział, że będę grał 4 godziny pod rząd w Soulsy i będzie mi się to podobać to raczej bym go obśmiał. Aj, przerw

• Jestem po prostu januszem, który nie musi nic udawać, nie musi siedzieć cicho na forum by nikogo nie urazić i gra po swojemu w grę 10/10 patrząc jak spece od satysfakcji odkrywania są już znudzeni i r

Opublikowano

jeśli chodzi o dostępność i szeroko pojęte ułatwienia, to elden najbardziej się wyróżnia ze wszystkich gier From Software...

1. struktura otwartego świata pozwala zostawić "na później" jakiś problematyczny moment i wrócić silniejszym w sprzęt, level i doświadczenie stricte.

2. brak możliwości niechcianej inwazji online kiedy gramy solo (bez cooperów). 

3. większy zasięg gry w coopie - jest więcej znaków rozsianych po całym świecie.

4. jest więcej podpowiedzi i opisów poszczególnych mechanizmów wewnątrz gry, niż to było we wcześniejszych grach i wielu rzeczy trzeba było się domyślać.

5. bardzo silna magia zarówno ofensywna jak i pomocnicza i mocne summony. 

6. przegięte strzały usypiające (przynajmniej na etapie bety - może znerfili...) 

7. ogromne zainteresowanie sprawi, że ludzi do coopa nie zabraknie. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Malibu napisał:

nie ma niektórych klas które były w becie? co sie stalo

W Network Testach poprzednich gier było tak samo. W Dark Souls 1 był np do wyboru Hollow Knight a w pełnej grze to po prostu set.

Opublikowano

A czyli jednak Prisoner nie jest klasą SL1 jak spekulowano tylko Wretch. U mnie wlatuje albo Warrior, albo Samuraj, albo Confessor.

Opublikowano

Ja się cholernie mocno waham, szczególnie, że tym razem zapowiada się znacznie dłuższe 1 przejście gry. Jak wezmę Samuraja to od razu wlecą naleciałości Sekiro zapewne xd Kusi wielki miecz i wiadomo jaki berskerkowy klimat.

Opublikowano
1 godzinę temu, Wiolku napisał:

Ja się cholernie mocno waham, szczególnie, że tym razem zapowiada się znacznie dłuższe 1 przejście gry. Jak wezmę Samuraja to od razu wlecą naleciałości Sekiro zapewne xd Kusi wielki miecz i wiadomo jaki berskerkowy klimat.

A potem będzie płacz jak u @standbyw temacie DkS3, że trudniejszy od BB bo inaczej się gra :dog:

Tak w ogóle proponuje żeby wprowadzić emotke tego wcześniej wrzucanego tu Miyazakiego-Jezuska. Jest Pan Kojima i myślę, że drugi Pan Japończyk też zasłużył na swoje miejsce.

hafzji4rrnh61.jpg

Opublikowano

Jakie to czekanie jest pyszne, przyjdzie wieczór w czwartek, odliczanko i jak to wjedzie o północy jezusicku :banderas:

Opublikowano

Jak trudna ta gra będzie? Poziom bloodborna, the surge, demon souls, mortal shell?

Opublikowano

Był jakieś info czy bedzie predownoad,nie mam twiterków wiec nie jestem na bieżąco z newsami.

Opublikowano

Empik rozsyła info że nie zrealizują kolekcjonerki. Śmiecie 

Ktoś jeszcze dostał?

Opublikowano

Żeby poczuli, że jakaś gra wyszła na Xboxa w końcu ? Nie wiem