Opublikowano 22 lutego 20241 r Przydałby się przeskok FS na nową generację, bo od czasu dark souls 3 minęło już 8 lat.
Opublikowano 22 lutego 20241 r Czy dodatek będzie wymagał zrobienia kilku czynności? Czy od razu będziemy mogli wbić do dlc?
Opublikowano 22 lutego 20241 r 22 godziny temu, KrYcHu_89 napisał: Also, in order to go to the field of this DLC, you need to defeat "Morg, Lord of Blood" and "Radaan, Starbreaker". @Donatello1991
Opublikowano 22 lutego 20241 r 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: @Donatello1991 To nie tak źle. Muszę ściągnąć i zobaczyć gdzie jestem w ng+ bo nie pamietam
Opublikowano 22 lutego 20241 r No mam tylko nadzieję że nie będzie lochu z kotkami znowu w tym dlc xD
Opublikowano 22 lutego 20241 r 5 godzin temu, KOMARZYSKO napisał: Nie żebym się czepiał ale Mohg a nie Morg Racja, to z transkrypcji wywiadu chyba od Eurogamera skopiowane, może Miyazaki sepleni xD.
Opublikowano 22 lutego 20241 r Wcale mnie nie zdziwi, jeśli wśród tych bossów, którzy poziomem trudności mają dorównać Malenii, będzie sama Malenia Fabularnie ma to sporo sensu i w sumie kibicuję temu, by bliźniaki ponownie byli razem, chociaż na moment zanim ich killim.
Opublikowano 23 lutego 20241 r Będzie też Vicar Amelia, co było widać na trailerze Spoiler Edytowane 23 lutego 20241 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 23 lutego 20241 r Ja liczę że jednak podkręcą bo bossik z dlc powinien być tradycyjnie trudniejszy od tego z podstawki, nawet jak opcjonalny. pudła niestety taka sama okładka, trzeba było brać cyfrę na sonke jak była za 150
Opublikowano 25 lutego 20241 r Ja mam pudełko i świeży sejv z NG+ bo niedawno grałem.Niby wszędzie czytam że największe dlc ever, mapa wielkości Pogrobna to nie brzmi jakoś super no chyba że tam będzie z 5/6 zamkniętych klasycznych lokacji z bossem na końcu.Mam nadzieję na większe zagęszczenie atrakcji.
Opublikowano 26 lutego 20241 r Wróciłem sobie i wciąga jak bagno dalej. Zapomniałem, że mam przekoksowana postać na ng+ I bossy na dwa trzy hity plus flamesword czy jak mu tam i bliźniak. Zapomniałem jak ta gra może być easy. Lecimy na Radana.
Opublikowano 26 lutego 20241 r Radahn to już jest totalnie easy po tych nerfach, jestem strasznie ciekaw, jak wyjdzie w praniu balans poziomu trudności w DLC, ma być system zdobywania siły jak w Sekiro, ciężko mi jak na razie wyobrazić jak to będzie wyglądało.
Opublikowano 26 lutego 20241 r 5 minut temu, Rotevil napisał: Radahn to już jest totalnie easy po tych nerfach, jestem strasznie ciekaw, jak wyjdzie w praniu balans poziomu trudności w DLC, ma być system zdobywania siły jak w Sekiro, ciężko mi jak na razie wyobrazić jak to będzie wyglądało. No, padł chyba w 20 sekund po dojechaniu do niego. Zobaczymy czy jest sens w ogóle u mnie wbijać moją postacią do dlc, czy nie lepiej od nowa zagrać całkowicie. No i zdaję mi się czy dalej niestabilne 60fps?
Opublikowano 26 lutego 20241 r O kurde ale ten mohg jest op w ng+. Jestem na 3 hity. Będzie przeprawa.
Opublikowano 27 lutego 20241 r https://www.pcgamer.com/elden-ring-director-says-shadow-of-the-erdtree-will-have-a-sekiro-like-leveling-system-so-you-cant-just-steamroll-it/ Rzekomo nie przelewelujemy postaci, bo dlc ma mieć własny system dodatkowo dołożony do naszej postaci.
Opublikowano 27 lutego 20241 r Godzinę temu, Dr.Czekolada napisał: https://www.pcgamer.com/elden-ring-director-says-shadow-of-the-erdtree-will-have-a-sekiro-like-leveling-system-so-you-cant-just-steamroll-it/ Rzekomo nie przelewelujemy postaci, bo dlc ma mieć własny system dodatkowo dołożony do naszej postaci. Sprytnie, bardzo sprytnie dotknęli tematu skalowania DLC, no jestem ciekaw, jak to wyjdzie w praniu. Wygląda na sporą nowość i na pewno będą zaskoczenia. Jednak na NG++ nie wchodzę, bo pewnie skalować się to będzie ładnie, ale jak zwykle nie w dół xD. 20 godzin temu, Donatello1991 napisał: No, padł chyba w 20 sekund po dojechaniu do niego. Zobaczymy czy jest sens w ogóle u mnie wbijać moją postacią do dlc, czy nie lepiej od nowa zagrać całkowicie. No i zdaję mi się czy dalej niestabilne 60fps? Sprawdź, czy masz wyłączony RT. Dodali kilka patchy temu.
Opublikowano 28 lutego 20241 r Wyłączony RT. Ale uj z tym. Mohg w ng+ zrobiony. No to moje ciało jest gotowe na dodatek.
Opublikowano 29 lutego 20241 r No u mnie tez padl. Nie mialem z nim wiekszego problemu na NG+. Moze jestem troszke OP ale co zrobisz, jak ~300h nabilem No zobaczymy jak im to skalowanie wyjdzie. Licze na wyzwanie pokroju: " Malenia, Blade of Miquella " I strasznie ubolewam nad brakiem Steelbooka w edycji kolekcjonarskiej. Niestety nie biore. Chyba ze sie namysle jeszcze.
Opublikowano 2 marca 20241 r Synalek gra w E.Ring. Chcialbyn dolaczyc do jego gry. Jakie warunki musze spelniac? Dodam iz jestem na 200 lvlu oraz NG+, czy to cos zmienia?
Opublikowano 21 marca 20241 r Długo się wzbraniałem, ale i ja w końcu wyruszyłem w podróż po "Ziemiach Pomiędzy". O ile Soulsy bardziej prowadziły za rączkę, to tutaj ten wielki otwarty świat z masą ukrytych miejscówek z początku trudniej ogarnąć. Ale widoczki, eksploracja i zbieranie wszelkiego lootu nie pozwala się oderwać. Bo o walce to już napisano wszystko. Póki co moja postać ma lekkie wdzianko- idę w siłę, zręczność i uniki, oraz uchigatane trzymaną oburącz.