Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Microsoft Flight Simulator

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

trzeba przenieść w takim razie temat do nextgenów

i musze przyznać @MBeniek dobrze przeczuwał że to nie ma szans wyjść na starą generacje

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 194,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Aż mi się ta pasta przypomniała  

• W MFS nawet okolice polskiego morza wyglądają pięknie.   

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Ja również jestem pod wrażeniem całości. Rozmach tej pozycji, to coś wprost niebywałego. Wizualnie robi ogromne wrażenie. Lata się wspaniale i jestem pewny, że z grą spędzę jeszcze dłuuuugie godziny.

Opublikowano

Ma początku byłem zawiedziony grafiką, wszystko migotało, ale okazało się, że to jakość streama i na trailerach na yt jest bardzo dobrze. Oby nie opóźnili :)

Opublikowano

Mam nadzieję, że to początek gier tylko na Series S/X. Niech Halo i Psychonauts wyjdą jeszcze na One’a, ale inne już mogłyby być tylko na next geny. Przede wszystkim chciałbym, żeby Forzy nie były ograniczane starym sprzętem 

Opublikowano
W dniu 12.12.2020 o 09:40, funditto napisał:

Mam nadzieję, że to początek gier tylko na Series S/X. Niech Halo i Psychonauts wyjdą jeszcze na One’a, ale inne już mogłyby być tylko na next geny. Przede wszystkim chciałbym, żeby Forzy nie były ograniczane starym sprzętem 

Akurat nie spodziewam się żeby Psychonauts 2 miało szczególnie zyskać na przejściu na next-gen, ale Halo - i owszem. Z tym, że nie przejdzie, bo gracze czekają mocno.

Opublikowano
3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Akurat nie spodziewam się żeby Psychonauts 2 miało szczególnie zyskać na przejściu na next-gen, ale Halo - i owszem. Z tym, że nie przejdzie, bo gracze czekają mocno.

Gracze z one do premiery halo to już poumierają ze starości, a ci co zostaną jak zobaczą jak to działa to skoczą z mostu, więc dla ich zdrowia fizycznego i psychicznego ms powinien zaorać last gena. 

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, wojtas011 napisał:

Albo zrobić jak Nintendo z Control i na one wykorzystać streaming.

to nawet sensowny pomysł bo do końca 2021 wg zapowiedzi MS w serwerach Azure mają siedzieć Xboxy Series X, a jak wiemy Halo Infinite  wyjdzie właśnie pod koniec przyszłego roku

Opublikowano
  • Autor

Już 2 miliony graczy

Gratulacje dla Asobo

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dajcie już to na xsx. 

Ogrywałem symulator busa, pociągu, wędki, kozy, ale nie samolotu.

Jak to wygląda :banderas:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak to było w poprzednich częściach jeżeli chodzi o wybór samolotów? Nowe/większe/lepsze odblokowują się wraz z progresem czy za jakieś zadania/trasy?

Czy może od razu cała pula do wyboru?

Opublikowano
36 minut temu, balon napisał:

Jak to było w poprzednich częściach jeżeli chodzi o wybór samolotów? Nowe/większe/lepsze odblokowują się wraz z progresem czy za jakieś zadania/trasy?

Czy może od razu cała pula do wyboru?

Na premiere było tak

94d28ec54160ad4a6f17e10e871d

Były tez dodawane jakieś samoloty ale to już chyba za większość trzeba było wyskoczyć z papy

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Myślałem że wersja na XOne zostanie anulowana bo nie było żadnych wieści o niej. Coś mi się zdaję że będzie powtórka z CP2077 na OneS.

Opublikowano
  • Autor
3 godziny temu, Boomcio napisał:

Znowu wsteczna. 

spokojnie wersja na next geny też będzie :lapka:

Opublikowano

Tzn. tutaj jest trochę inna sytuacja. Gra już wyszła, więc będzie tylko przycinanie do konsoli. Najważniejsze żeby już te nowe projekty chociaż nie męczyły się z kulą u nogi w postaci poprzedniej generacji.