Opublikowano 11 grudnia 20204 l Autor trzeba przenieść w takim razie temat do nextgenów i musze przyznać @MBeniek dobrze przeczuwał że to nie ma szans wyjść na starą generacje
Opublikowano 11 grudnia 20204 l Ma początku byłem zawiedziony grafiką, wszystko migotało, ale okazało się, że to jakość streama i na trailerach na yt jest bardzo dobrze. Oby nie opóźnili
Opublikowano 12 grudnia 20204 l Mam nadzieję, że to początek gier tylko na Series S/X. Niech Halo i Psychonauts wyjdą jeszcze na One’a, ale inne już mogłyby być tylko na next geny. Przede wszystkim chciałbym, żeby Forzy nie były ograniczane starym sprzętem
Opublikowano 13 grudnia 20204 l Ark 2 tez ma być tylko na ssmana i seksiaka, te odpuszczenie sobie One to jest dobry trend.
Opublikowano 13 grudnia 20204 l W dniu 12.12.2020 o 09:40, funditto napisał: Mam nadzieję, że to początek gier tylko na Series S/X. Niech Halo i Psychonauts wyjdą jeszcze na One’a, ale inne już mogłyby być tylko na next geny. Przede wszystkim chciałbym, żeby Forzy nie były ograniczane starym sprzętem Akurat nie spodziewam się żeby Psychonauts 2 miało szczególnie zyskać na przejściu na next-gen, ale Halo - i owszem. Z tym, że nie przejdzie, bo gracze czekają mocno.
Opublikowano 13 grudnia 20204 l 3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: Akurat nie spodziewam się żeby Psychonauts 2 miało szczególnie zyskać na przejściu na next-gen, ale Halo - i owszem. Z tym, że nie przejdzie, bo gracze czekają mocno. Gracze z one do premiery halo to już poumierają ze starości, a ci co zostaną jak zobaczą jak to działa to skoczą z mostu, więc dla ich zdrowia fizycznego i psychicznego ms powinien zaorać last gena.
Opublikowano 14 grudnia 20204 l Autor 1 minutę temu, wojtas011 napisał: Albo zrobić jak Nintendo z Control i na one wykorzystać streaming. to nawet sensowny pomysł bo do końca 2021 wg zapowiedzi MS w serwerach Azure mają siedzieć Xboxy Series X, a jak wiemy Halo Infinite wyjdzie właśnie pod koniec przyszłego roku
Opublikowano 5 stycznia 20214 l Dajcie już to na xsx. Ogrywałem symulator busa, pociągu, wędki, kozy, ale nie samolotu. Jak to wygląda
Opublikowano 16 lutego 20214 l Jak to było w poprzednich częściach jeżeli chodzi o wybór samolotów? Nowe/większe/lepsze odblokowują się wraz z progresem czy za jakieś zadania/trasy? Czy może od razu cała pula do wyboru?
Opublikowano 16 lutego 20214 l 36 minut temu, balon napisał: Jak to było w poprzednich częściach jeżeli chodzi o wybór samolotów? Nowe/większe/lepsze odblokowują się wraz z progresem czy za jakieś zadania/trasy? Czy może od razu cała pula do wyboru? Na premiere było tak Były tez dodawane jakieś samoloty ale to już chyba za większość trzeba było wyskoczyć z papy
Opublikowano 30 marca 20214 l https://www.eurogamer.pl/articles/2021-03-30-statek-blokujacy-kanal-sueski-dodany-do-microsoft-flight-simulator?fbclid=IwAR0fVMAJtmotEKi44fBiPYm8LVk1OWfX-xu9F7gzHZoe-QJB00e6tEnP6Dc Realizm pełna gęba :-D
Opublikowano 12 kwietnia 20214 l Autor https://videostandards.org.uk/RatingBoard/games/Microsoft Flight Simulator wersja na Xbox One została oceniona przez PEGI czyli premiera już niebawem, co ciekawe brak wersji na XSX i XSS xd
Opublikowano 12 kwietnia 20214 l Myślałem że wersja na XOne zostanie anulowana bo nie było żadnych wieści o niej. Coś mi się zdaję że będzie powtórka z CP2077 na OneS.
Opublikowano 12 kwietnia 20214 l Kurla niech zaoraja tego OneS i przestaną mi Series X szkalować. Ten śmieć na premierę byl za słaby
Opublikowano 12 kwietnia 20214 l 1 godzinę temu, ASX napisał: https://videostandards.org.uk/RatingBoard/games/Microsoft Flight Simulator wersja na Xbox One została oceniona przez PEGI czyli premiera już niebawem, co ciekawe brak wersji na XSX i XSS xd Znowu wsteczna.
Opublikowano 12 kwietnia 20214 l Autor 3 godziny temu, Boomcio napisał: Znowu wsteczna. spokojnie wersja na next geny też będzie
Opublikowano 12 kwietnia 20214 l Oni do końca oczadzieli. Myślałem, że wersja na zeszłą generację została wrzucona do kosza
Opublikowano 12 kwietnia 20214 l Tzn. tutaj jest trochę inna sytuacja. Gra już wyszła, więc będzie tylko przycinanie do konsoli. Najważniejsze żeby już te nowe projekty chociaż nie męczyły się z kulą u nogi w postaci poprzedniej generacji.