Opublikowano 11 czerwca 20186 l No i mam zagwozdkę, bo nie lubię wyboru Z jednej strony jestem facetem, więc naturalnie byłoby grać gościem, żeby się wczuć w rolę, a z drugiej strony jak mam na niego patrzeć przez 60h (choć jest bardzo przystojny, nie przeczę), to chyba jednak lepiej byłoby wziąć babkę i oglądać, jak kręci bioderkami Tylko czemu zrobili jej taki rosyjski akcent? Ogólnie spoko gameplay, widzę że oni naprawdę chcą z tego zrobić RPGa - może nie jest to jeszcze poziom Wiedźmina 3, ale już do gierek BioWare im blisko - na pewno gameplay mają lepszy Zbieranie lootu zawsze na propsie, starcia 1 na 1 efektowne, a ta większa batalia na plaży też robiła wrażenie. Jako fan serii obowiązkowo zagram, ale tak jak już wielokrotnie pisałem - jeszcze dokończyć Syndicate (tu w sumie też jest wybór między bratem, a siostrą) i wreszcie poznać Origins, więc spokojnie jeszcze sporo czasu mi zejdzie
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Asssinowe 300 mogłoby być nawet fajne, ale przydałby się odpowiedni system walki, większa brutalność, a oczywiście tak nie będzie, bo to zwykle dlc. Jeszcze te dialogi i udawanie RPG jak w Horizon.
Opublikowano 11 czerwca 20186 l "Adam Jensen" podkłada głos głównemu bohaterowi? Podoba mi się. Graficznie miazga. Ogólnie Origins na sterydach, co mi akurat odpowiada. Edytowane 11 czerwca 20186 l przez Bigby
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Nie mam podjarki jak to bylo z Origins. Wtedy czuc bylo powiew świeżości. To jest zwykle DLC. Ladne ale te postaci w ogole do mnie nie przemawiaja. Bayek od razu mi spasowal. Eh.. Za szybko Ubi. I tak kupię, choćby do kolekcji.
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Podoba mi się ale ja uwielbiam antyczną grecje i te klimaty. Cholera wiem że to reskin origins ale jak przy origins dobrze się bawiłem to tutaj też tak będzie. Mam nadzieje na ciekawy świat i widoczki tak ładne jak w origins. Będzie day one i (pipi)ać hejterów.
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Wszystko ok, ale płacenie za reskina jak za pełnoprawną wersję, to jednak trochę przeginka wg. mnie
Opublikowano 12 czerwca 20186 l To zależy. Jeżeli fabuła będzie fajna i pogłębią rpg (czyli wybory nie tylko dialogów ale i jakieś fabularne) a gra starczy na 40 h to mogę płacić. Ale za nazwyklejszą wersje bo dlc nie łykam i nie kupuje jakiś premium wersji.
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Kurde, antyczna Grecja to fajowski setting i jeżeli te grę kupią to chyba tylko, że pozwiedzać sobie te wszystkie antyczne miejscówki. Ale masakrycznie na tych filmach denerwuje mnie ten stylizowany akcent.
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Jeżeli jest to przeklejka Origins, to mimo wszystko poczekam na jakieś fajne promo w okolicach 100 zł za podstawową wersję. Ale jak mówię, to tylko moje zdanie
Opublikowano 12 czerwca 20186 l 20 minut temu, Cedric napisał: Kurde, antyczna Grecja to fajowski setting i jeżeli te grę kupią to chyba tylko, że pozwiedzać sobie te wszystkie antyczne miejscówki. Ale masakrycznie na tych filmach denerwuje mnie ten stylizowany akcent. no to zawsze było głupie już w pierwszych ac
Opublikowano 12 czerwca 20186 l W tych nowych ac juz kompletnie zrezygnowali z animusa czy dalej są te smutne pjerdy psujace klimat?
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Grecja? nie no super chyba będzie pierwszy AC w życiu do ogrania. Tym samym to chyba nie mam się co bać o powtarzalność.
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Właśnie, jest ten yebany animus w tym origins? Najgorsze co mogło być w grze to ten nieszczęsny animus, który tylko psuł odbiór gry i jakąś tam immersję, w takim black flag rzygać mi się chciało jak się wracało do teraźniejszości. Powoli przymierzam do kupna ostatniej części. Edytowane 12 czerwca 20186 l przez Faka
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Na wczorajszym pokazie ta laska miala takie perdolniecie ze myslalem ze zaraz odpali jakis rage i poleci w powietrze jak avenger Reskin Origin, Ubi znowu to robi i zamiast zrobic rok przerwy i dac odpoczac to nie, masz znowu to samo. Przeciez oni tam tylko pomniki podmienili na greckich bogow.
Opublikowano 12 czerwca 20186 l 47 minut temu, teddy napisał: W tych nowych ac juz kompletnie zrezygnowali z animusa czy dalej są te smutne pjerdy psujace klimat? nie ma prawie nic. Znaczy niby można 2 czy 3 razy przejść do "współczesności" ale olali to kompletnie na szczęście. Nie ma w każdym razie żadnej historii w stylu desmonda.
Opublikowano 12 czerwca 20186 l 7 minut temu, Faka napisał: Właśnie, jest ten yebany animus w tym origins? Bo powoli przymierzam do kupna ostatniej części. Tylko symbolicznie.
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Autor Daty, edycje itd...https://www.ppe.pl/news/58793/assassin-s-creed-odyssey-zwiastun-gameplay-data-premiery-edycje-specjalne-i-kolekcjonerka.html
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Przy Origins taki byl bol dupy ze znowu to samo i kazdy kto pochlebnie sie wypowiedzial byl wysmiany. Wychodzi po roku reskin i niemal wszyscy przyklaskuja. Forumek <3
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Ja pier.dole jaki rak był ten pokaz. Ta walka na dwa przyciski gdzie wiekszość rzeczy się robi sama Lokacje wygladają identycznie jak te w Egipcie i jeszcze to żałosne tłumaczenie, że oni zrobili RPGa z wyborami gdzie na wielki wybór miało wpłynąć to co wybierzemy z dwóch opcji dialogowych
Opublikowano 12 czerwca 20186 l No te opcje dialogowe dobre. Pewnie będzie jak w f4: 1. Yes 2. Yes 3. Yes 4. Sarcastic yes
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Kompletnie nie rozumiem fenomenu tej serii. Wszystko takie samo. Odpaliłem Syndicate pograłem 2h (wczesniej ogrywałem też troche Unity) - powtarzalne, montonne i ogólnie niegrywalne to dla mnie i ch$@j ¯\_(ツ)_/¯ niedługo im się epoki skończą Edytowane 12 czerwca 20186 l przez Ryo-San
Opublikowano 13 czerwca 20186 l Niby wszyscy myśleli, że kalka, a ludzie którzy grali w grę mówią, że jest bardzo dużo nowości. Bardzo fajnie to wygląda, a sam gameplay wygląda miodnie. Akcja gry jest osadzona w czasie wojen Peloponeskich. Edytowane 13 czerwca 20186 l przez Starh
Opublikowano 13 czerwca 20186 l jak w 2018 roku można zrobić grę z tak beznadziejnym voice actingiem i lip synciem