Opublikowano 25 października 20204 l Wrzucisz obrazek z grafikami? Gry które będą za 2 lata? Lansują gry z GP, wsteczna. Co jest zapowiedziane na najbliższe msc?
Opublikowano 25 października 20204 l 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: XDDD uwielbiam Co uwielbiasz? Nie ma żadnej nowej gry na nową generację, to jest fakt.
Opublikowano 25 października 20204 l Same crossgeny i wsteczna. Nie ma co się oszukiwać. Dopiero Ragnarok będzie grą prawdziwie nexgenowa.
Opublikowano 25 października 20204 l Jest masa gier 3rd party, w grudniu The Medium od Bloobera + konwersje z PC jak Flight Simulator i Gearsy Tactics. No i będzie DLC do Gearsów 5 w grudniu. Edytowane 25 października 20204 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 25 października 20204 l czyli co ten nowy xbox to jednak retro konsola bo kupuję i gram w stare gry?
Opublikowano 25 października 20204 l No dobra medium i ratchet mają natychmiastowe przejścia między światami. Ale w sumie to już było w takim titanfallu 2. Teraz kupno xsx/ps5 to jak zmiana karty graficznej i zamiana HDD na SSD w kompie. Czyli te same gry podbite do lepszej jakości. Co nie zmienia faktu, że się jaram i wchodzę w to day1.
Opublikowano 25 października 20204 l To jest początek generacji. Wszystko i tak ruszy pełną parą dopiero w 2022.
Opublikowano 25 października 20204 l Nie ma co @Paolo de Vesir pisać, że Series X ma gry na start, bo jest z tym słabo. Wciąż jednak ta konsola jest lepszym dealem w tym momencie niż PS5, bez dwóch zdań.
Opublikowano 25 października 20204 l Ja tam się z tym nie zgodzę, ale że na brak gier narzeka akurat Rozi to dla mnie 0 zaskoczenia. Edytowane 25 października 20204 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 25 października 20204 l Ja nie narzekam jak co Ja celowo sprzedałem xox kilka msc temu. Zostawilem gry na półce, bo wiedziałem ze wjedzie nowy Xbox day one i sobie ogram na nowym sprzęcie gry. Ale o jakimś pięknym oraniu nie ma mowy. GP nie jest nowe i usługa znana, 360 zamknąłem. W PL sklepie i tak nie ma Ninja Gaiden. Doceniam starania, ale jarac lodówka się nie będę- mimo ze fajna. Szkoda Halo, bo to wręcz wizytówka amerykańskiej konsoli. Ale mimo mocy konsoli, to co pokazali swego czasu było słabe. Halo i Fable na premiere.To by bylo chapeau bas. Inaczej syt wyglada w przypadku betonu PlayStation, którzy po kilku generacjach chcą spróbować czegoś nowego. Sprzęt idealny.
Opublikowano 25 października 20204 l Sprawa jest prosta. Albo wykładacie kasę na nowe konsole i gracie w za(pipi)istej jakości w Valhallę, Cyberpunka itp, albo dalej męczycie się w 900p30 na starociach, ewentualnie w nieco lepszej rozdzielczości na X/Pro. Upgrade podobny jak na pecetach. Na prawdziwie next genowe tytuły przyjdzie nam niestety jeszcze poczekać.
Opublikowano 25 października 20204 l Ja tam nie narzekam na brak gier bo przez ostatni rok miałem zastój z ps4 i nie ograłem żadnej z nowszych produkcji oprócz NBA. Kiedyś grywałem we wszystko co się dało, ale ostatnie 3 lata to byłem bardziej niedzielnym graczem z mała ilością przegranych godzin. Nigdy nie miałem xboxa, ale jak Sony odwali z dostępnością do końca roku to czas na zmiany i najwyżej w 2k21 kupię ps5
Opublikowano 25 października 20204 l 2 godziny temu, 20inchDT napisał: Spencer to ja chyba ruka, bo dlaczego miałby jej najpierw dawac wywiad, kąsolę, a teraz lodówkę. Twarz irytująca ale dupsko by penetrował Mówi się coś o apgrejdzie RDR? Będzie 60 klatek? Edytowane 25 października 20204 l przez nieobchodzimnieto
Opublikowano 25 października 20204 l Nadchodząca generacja jest najlepsza do zmiany systemu bo nowych gier to nie ma na żadnej, jeśli ktoś miał zawsze Xboxa to jeśli kupi PlayStation nie będzie zawiedziony, i odwrotnie ktoś siedzący w PlayStation ma co nadrabiać na Xboxie, a nowe gry, typowo next genowe? 2021/22 najwcześniej, bez znaczenia która firma. Edytowane 25 października 20204 l przez eX4cT_PL
Opublikowano 25 października 20204 l Ja pierdole jakie narzekanie. Kupcie nowe konsole za 2 lata, to będziecie mieli gry na "start".
Opublikowano 25 października 20204 l 40 minutes ago, Shankor said: Ja (pipi)e jakie narzekanie. Ciągle mnie to szokuje. Nadchodząca generacja zapowiada się mega, a ludzie na forum prześcigają się w pomysłach na co to narzekać. Smutni ludzie.
Opublikowano 25 października 20204 l Wiesz, jak człowiek zaczynał generację PS4/XOne z takimi sztosami jak Knack i KillZone to wiadomo, że poprzeczka zawieszona jest niebotycznie wysoko.
Opublikowano 25 października 20204 l PS3 wjechało z Resistance i Motorstormem. Można było i dobrze postrzelać i dobrze pojeździć, aczkolwiek potem trochę bieda się zaczęła.
Opublikowano 25 października 20204 l Giereki startowe prawie zawsze sa takie sobie, to ja wolę, zeby dopracowali swoje twory i w 2022 wydali coś mocnego. I tak bedzie w co grać, ja nie narzekam.
Opublikowano 25 października 20204 l Nie przesadzajmy, że zawsze start konsoli oznaczał, że nie było w co grać: N64 - Super Mario 64 Dreamcast - Sonic Adv., VF3 i zaraz po premierze Soul Calibur Gamecube - Rogue Squadron, niedługo później Smash Bros Melee i Pikmin Xbox - Halo, DOA 3 i Project Gotham Racing X360 - Project Gotham Racing 3, Kameo PS3 - Motorstorm, Resistance Wii- Zelda TP, Wii Sports Xbox One - Forza Motorsport 5 Switch - Zelda BoTW Gdyby na Series S/X wyszło na premierę Halo Infinite lub nowa Forza Motorsport to byłby lepszy odbiór, ale nadal wierzę, że blisko premiery pojawi się Microsoft Flight Simulator, który z Gears Tactics i DLC do Gears 5 da nam trochę nextgenowości Edytowane 25 października 20204 l przez funditto
Opublikowano 25 października 20204 l Jak crossgenowe zeldy to dobry launch lineup, to ac valhalla, dirt 5, gears tactics czy yakuza 7 to też 10/10
Opublikowano 25 października 20204 l Ale co ma piernik do wiatraka. Sytuacja z grami na start generacji jest jasna od dłuższego czasu, nic magicznie się nie zmieni, nie wyczarują nagle gry czysto next-genowej. A stękanie jak stara baba na wsi nie zmieni tego. Więc uprzejmie proszę nie piszcie już tych smutów. Dotyczy to obu konsol.
Opublikowano 25 października 20204 l Prawda jest taka, że "brak gier" rozwiązałoby Halo. I tego najbardziej brakuje XSX. Mi to aż tak nie przeszkadza. Glownie traktuje to jako upgrejd, z perspektywa. Ale jak zaliczam jakieś loadingi długie na xox to sobie myślę - byle do xsx. Z drugiej strony widać że dlc dla gearsów, gears tacktics, medium - wszystko było mniej więcej planowane na premiere. IMO zabrakło z jednego tytułu na wypadek wpadki z HI. Samo to że na boxie xsx jest HI. Szykowali się na to. BTW to HI miało być Zeldą dla dla xsx. Tylko ze wyszło jak wyszło. A i dla mnie Zelda na WiiU byłaby smutna dla ogrywania. HI na xox niekoniecznie. Edytowane 25 października 20204 l przez Basior .
Opublikowano 25 października 20204 l 1 godzinę temu, 20inchDT napisał: Jak crossgenowe zeldy to dobry launch lineup, to ac valhalla, dirt 5, gears tactics czy yakuza 7 to też 10/10. Zelde botw porównywać do takich gówien. Herezja!!!