Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano
8 minut temu, lpcl napisał:

Dziwna akcja ale pilotem od lg mogę sterować w menu xboxa. Też tak macie? 

Coś konfigurowałeś, żeby to ustawić ? Jak wrócę do domu sprawdzę czy u mnie też to działa, bo byłoby to idealne rozwiązanie do odtwarzania filmów 

• Odpowiedzi 35,2 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

Coś takiego jest w Samsungach, tzw. Pilot Uniwersalny, pojawia się nawet logo Xboxa w pasku z aplikacjami, gdy możemy podłaczyć w taki sposób też Xbox'a One i wtedy pojawi nam się ikonka tej konsoli.

xDXwZ1J.jpg

@madhunt3r

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Ma ktoś tv samsunga? Jakie logo xboxa się pojawia na dole aplikacji?

Opublikowano
2 minuty temu, madhunt3r napisał:

Ma ktoś tv samsunga? Jakie logo xboxa się pojawia na dole aplikacji?

Ja mam biały napis XBOX z logo na zielonym tle, ale podłączyłem do gniazda hdmi, do którego miałem do dziś podłączonego Xboxa One X.

Opublikowano

Czyli na series x jest identyczne logo jak na one x na tv samsunga?

Opublikowano

U mnie nie wykrywa

43a04440b9924737cf0851866721799e.jpg

One i ps4 wykrywało.

No i mam coś nie halo z trybem gry, nie mogę włączyć na auto, muszę zmieniać manualnie co trochę dziwne, bo zawsze działało.

Opublikowano
1 minutę temu, madhunt3r napisał:

Ja w ogóle nie mam żadnego loga, nie rozpoznaje konsoli (tzn. nie wykrywa, że to Xbox, tylko "game console").

Opublikowano
2 minuty temu, madhunt3r napisał:

Na tą chwilę wygląda, że tak. Potem odpalę One X i zobaczę czy coś się zmieni, czy pojawi się drugie logo, czy te się zmieni na czarne, bo mam obie konsole podłączone do jednego telewizora.

Opublikowano

Pierwszy zonk koledzy, wrzuciłem płytę z ninja gaiden 3 i nie jest kompatybilna. ;/

Rozumiem że nie wszystkie pudełkowe wersję będą kompatybilne? Jest jakaś lista czy coś?

Opublikowano

Przy One X macie logo Xbox One, nie samo Xbox jak przy Series X.

Opublikowano
6 minut temu, tukan napisał:

Pierwszy zonk koledzy, wrzuciłem płytę z ninja gaiden 3 i nie jest kompatybilna. ;/

Rozumiem że nie wszystkie pudełkowe wersję będą kompatybilne? Jest jakaś lista czy coś?

https://www.eurogamer.net/articles/xbox-backwards-compatibility-list-xbox-360-games-series-x-6400

NG3: Razor's Edge jest we wstecznej, zwykły NG3 nie.

Opublikowano
6 minut temu, MYSZa7 napisał:

Przy One X macie logo Xbox One, nie samo Xbox jak przy Series X.

Usunąłem i zmieniło mi się teraz, dla Series X mam tylko Xbox na zielonym tle.

Opublikowano

U mnie coś nie halo jest z padami, nie łączą się z konsolą, choć przed chwilą grałem i było okej. 

Wyłączyłem konsole, włączyłym znów i piz.da, nie łączy ich, tylko po kablu działają. 

Opublikowano
6 minut temu, Moldar napisał:

Sprawdzi ktoś tryb gry na samsungu? Jest u was opcja auto?

Jest, ale ja to wyłączam i ręcznie ustawiam wszystko. (pipi)icy dostaje przy tym komunikacie informującym o włączeniu trybu gry.

Opublikowano

No i mnie z dwa razy wywaliło Assassina. Nagle boom i czarny ekran.  Mam wrażenie, że coś z QR się nie lubi . Może jakieś choroby wieku dziecięcego?

Opublikowano

Pytanie o wyłączanie konsoli. Da się wybrać uśpienie lub permanentne wyłączenie czy nadal trzeba wejść w opcje i za każdym razem zmieniać?

Opublikowano
30 minut temu, funditto napisał:

Coś konfigurowałeś, żeby to ustawić ? Jak wrócę do domu sprawdzę czy u mnie też to działa, bo byłoby to idealne rozwiązanie do odtwarzania filmów 

Nie tylko ultra deep color coś tam włączyłem. Ale na xox też to miałem włączone a pilot nie działał. 

Opublikowano
4 minuty temu, czapa napisał:

Pytanie o wyłączanie konsoli. Da się wybrać uśpienie lub permanentne wyłączenie czy nadal trzeba wejść w opcje i za każdym razem zmieniać?

Pomimo ustawienia trybu instant on, jest w opcjach wyłączenie całkowite.

Opublikowano
11 minut temu, Wooyek napisał:

U mnie coś nie halo jest z padami, nie łączą się z konsolą, choć przed chwilą grałem i było okej. 

Wyłączyłem konsole, włączyłym znów i piz.da, nie łączy ich, tylko po kablu działają. 

A próbowałeś wyjąć baterie żeby wynegocjowało kolejny kanał bt? 

Opublikowano
12 minut temu, Wooyek napisał:

Masz podłączony dysk zewnętrzny? Dwie osoby wspominały, że jakies problemy mieli.

Opublikowano
13 minut temu, Wooyek napisał:

Masz guziczki do parowania pad-konsola 

Opublikowano

Nic nie mam podłączone, przycisk który jest na konsoli, do parowania, jakby nie działał, wciskam go i przytrzymuje i nic, pad tylko miga. Po kablu działa. Wyciągnięcie baterii nic nie dało. 

Opublikowano
2 minuty temu, Wooyek napisał:

Nic nie mam podłączone, przycisk który jest na konsoli, do parowania, jakby nie działał, wciskam go i przytrzymuje i nic, pad tylko miga. Po kablu działa. Wyciągnięcie baterii nic nie dało. 

Może zrób tą konfiguracje pada jeszcze raz w ustawieniach akcesoriów?