Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano
10 minut temu, Emtebe napisał:

Ja ostatnio też dostałem powiadomienie o naruszeniu dozwolonych treści i mój screen został wywalony z Live. Wrzuciłem screena z Cyberpunka gdzie akurat w napisach wyświetliło się piękne słowo KURWA. Może coś z automatu cenzuruje te screeny przesyłane do Live?

Nie no koniec świata. Cenzura na cyberku, niech ich uj. 

• Odpowiedzi 35,2 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

Witam, proszę o pomoc bo zaraz dostanę szału ☹️

Mam grę mafia trylogia zwersja z polskimi napisami. Przy pierwszym uruchomieniu gry przez pomyłkę nie włączyłem polskich  napisów i gra działa z w wersji angielskiej. 

Jak to teraz można zmienić?? Nigdzie nie mogę znaleźć jak wejść w te ustawienia ponownie. 

Uwaga!!! Jak podczas gry włączę "przełącz na inny profil gracza" i zaloguje się jako "gość" to znowu pojawiają się opcje pocztkowe i pyta mnie o jezyk i napisy więc mogę ustawić ale grając jako gość nie zapisuje postępu gry. 

Jak wejść ponownie w te opcje 

Opublikowano

Odinstaluj. Zainstaluj. Wybierz język PL. Pomogłem?

Opublikowano

A pewnie wystarczyłoby wejsc w opcje

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

Nie, reinstalacja nic nie daje. 

Nie pyta ponownie już o język 

Nie ma takiej opcji

Opublikowano

To już kurwa nie wiem. 

Opublikowano
16 minutes ago, lelewela said:

Nie, reinstalacja nic nie daje. 

Nie pyta ponownie już o język 

Nie ma takiej opcji

Może trzeba usunąć wszystkie pliki instalacyjne, razem z patchem i plikiem ustawień. o ile jest taka możliwość. 

Opublikowano

Miałem ten sam problem w Mafia Edycja Ostateczna. Zarządzanie grą i dodatkami - zapisane dane - usunąłem dwa pliki. 

Opublikowano

Gdzie w sklepie z poziomu konsoli sprawdzić ile gra waży i czy ma PL ? Szukam, szukam i nic nie widzę , nie ma tego?

Opublikowano
3 minutes ago, .:marioo:. said:

Gdzie w sklepie z poziomu konsoli sprawdzić ile gra waży i czy ma PL ? Szukam, szukam i nic nie widzę , nie ma tego?

Jak znajdziesz to daj znać, bo sam tego nie mogłem znaleźć ( język )

Opublikowano

Pewnie niektórzy z was nie wiedzą ale w Storze na konsoli jest opcja filtrowanie gier i można tam wybrać żeby pokazywało tylko te co mają 60fps czy np 4K itp

Opublikowano

Witajcie, mam szybkie pytanie - kupiłem xbox series x, i po włączeniu z górnej części, tam gdzie wylatuje powietrze, wychodzi też mały smrodek. Trochę jakby stęchlizny. Możecie powąchać swoje i dać znać czy też tak macie? Mam jeszcze parę dni na zwrot, to w razie czego bym oddał... 

Opublikowano
50 minut temu, martinez07 napisał:

Witajcie, mam szybkie pytanie - kupiłem xbox series x, i po włączeniu z górnej części, tam gdzie wylatuje powietrze, wychodzi też mały smrodek. Trochę jakby stęchlizny. Możecie powąchać swoje i dać znać czy też tak macie? Mam jeszcze parę dni na zwrot, to w razie czego bym oddał... 

polecam zainstalować na kratkę

i-ambi-pur-wklad-do-samochodu-rozne-zapa

odpalić Forze Horizon 4 i +2 do immersji z gry

btw. to jest normalne w przypadku każdej nowej elektroniki która wydziela ciepło i wypluwa wentylatorem, po miesiącu użytkowania zniknie zapach

Opublikowano

Pomysł z ambipurem świetny :rofl:

Wiem, że elektronika ma "swój zapach", ale to co leci z nowego xboxa jest mocno specyficznym smrodkiem. No nic, mam nadzieję, że faktycznie po jakimś czasie zniknie, a nie jest to objaw jakiejś usterki... 

Opublikowano

Kurwa ale ten sklep przez przeglądarkę to jest dramat, w apce takiej opcji nie ma. Na konsoli jest tip top ale jednak wolę sobie na lapku przeglądać. 

Opublikowano

Kiedyś PlayStation miało świetny sklep przez przeglądarkę. Obecnie wszystkie 3 firmy kąsolowe mają nieczytelny burdel.

Opublikowano

no ale to co jest w sklepie ms to czysta tragedia, zupełnie tego nie kumam w przypadku tej konkretnej firmy

Opublikowano

Czytałem dużo o tym, że Xbox się brudzi. Na moim też jest sporo nalotu, a konsolę zakrywam kiedy nie gram. Zastanawiam się czy nalot nie powstaje przez nawilżacz powietrza który jest trochę dalej niż metr od konsoli. 

Jak to jest z waszymi konsolami? Chyba będę musiał pomyśleć o nowym miejscu dla nawilżacza. 

Opublikowano

Może jak ktoś ma w jednym pomieszczeniu Xboxa i np kominek to nalot może występować.

Opublikowano
34 minuty temu, Bzduras napisał:

Jaki nalot, gdzie?

Może na cewce?:reggie:

Opublikowano
1 minutę temu, balon napisał:

Może na cewce?:reggie:

Cewki czyste i ciche, to chyba nie tam.