Opublikowano środa o 15:413 dni Ta Asha w ogóle istnieje czy też jest wygenerowana w AI?Btw fajnego padzika zrobili za jedyne 200 dolców
Opublikowano środa o 15:453 dni 1 minutę temu, Chewie napisał(a):Ta Asha w ogóle istnieje czy też jest wygenerowana w AI?Istnieje, phil poprzez symboliczny uścisk przekazał jej władzę nad xboxem.
Opublikowano środa o 15:593 dni 42 minuty temu, devilbot napisał(a):On Xbox hardware, specifically the console... "You will hear more about that soon, we'll have some announcements coming up. You will see us collectively investing here." -Ashaindyjska Justyna Kowalczyk
Opublikowano środa o 16:263 dni 38 minut temu, Czokosz napisał(a):Istnieje, phil poprzez symboliczny uścisk przekazał jej władzę nad xboxem.Miny średnio zadowolone, ale oczywiście jakiś korpo lizodup w pierwszym rzędzie się szczerzy do nowej panciW każdej firmie taki pet się znajdzie, pewnie w liceum był przewodniczącym klasy. Edytowane środa o 16:263 dni przez Observer
Opublikowano środa o 16:483 dni Ahaha jakie sledztwatu są od jakiegoś czasu. Prześwietlenie twittera, zakładanie czy baba jest prawdziwa może, nie jest graczem więc napewno polegnie, obwieszczenie że nie będzie kolejnego Xboxa. Analiza twarzy pracowników.Czekamy na kolejne porcje informacji
Opublikowano środa o 17:473 dni Xbox przeprowadza testy na produkcji. Też dostaliście? Zażartowałem sobie na czacie z kolegami, że to pewnie AI.Widzę, że nowa pani CEO się już ostro wzięła do pracy.
Opublikowano środa o 19:252 dni 1 hour ago, DarkStar said:Xbox przeprowadza testy na produkcji.Też dostaliście? Zażartowałem sobie na czacie z kolegami, że to pewnie AI.Widzę, że nowa pani CEO się już ostro wzięła do pracy.Też to miałem a później wywaliło stronę główną w aplikacji Xbox.
Opublikowano środa o 19:252 dni 3 godziny temu, devilbot napisał(a):I też jak za Justyną będą za nią szły same sukcesy.A z nimi wykluczenia za doping
Opublikowano środa o 21:512 dni 6 godzin temu, Czokosz napisał(a):Istnieje, phil poprzez symboliczny uścisk przekazał jej władzę nad xboxem.Czy ja tam słyszałem buczenie?XD
Opublikowano czwartek o 06:492 dni Ale piekna korpo ustawkawszyscy tłumnie z własnej woli przyszli poklaskać.
Opublikowano czwartek o 17:532 dni W dniu 25.02.2026 o 17:48, drozdu7 napisał(a):Ahaha jakie sledztwatu są od jakiegoś czasu. Prześwietlenie twittera, zakładanie czy baba jest prawdziwa może, nie jest graczem więc napewno polegnie, obwieszczenie że nie będzie kolejnego Xboxa. Analiza twarzy pracowników.Czekamy na kolejne porcje informacjiCzekam na info czy normik kobieta (pewnie milionerka) na pewno gra w gierki dla plebsu XD
Opublikowano czwartek o 18:111 dzień 18 minutes ago, Beelzeboss said:Czekam na info czy normik kobieta (pewnie milionerka) na pewno gra w gierki dla plebsu XDNa tym forum też są milionerzy.
Opublikowano wczoraj o 08:08 1 dzień Nie no chlopaki, ale jednak zabawnie sie czyta jak cisniecie po kobiecie ktora jeszcze nawet nie zdarzyla nic spierdolic. Pewnie tez wierzycie w to, ze Phill to mega corowy gracz, ktory wszystkie decyzje podejmowal tak zeby graczykom bylo dobrze a nie zeby korpo zarabialo. Biedak na pewno odchodzi bo Nutella mu zabronil robic dobrze uzytkownikom xboxa. Na pewno ostatnie 3 lata tylko cierpial za nas wszystkich i nie mial nic wspolnego z pogrzebem zielonej konsoli. Teraz tylko siedzi smutny i patrzy jak zrujnowal marke robiac z MS najwiekszego wydawce 3rd party w historii branzy Ja spokojnie, aczkolwiek bez entuzjazmu, poczekam na pierwsze duze decyzje. XSX mam nadal pod TV ale nie mam ochoty budowac biblioteki a sam GPU stal sie za drogi. Jakies gierki na nim nadal mam ale to glownie klasyki ze wstecznej (+ Rare Replay). Bardzo fajny sprzet to byl. Mam nadzieje, ze nie ostatni ale ciezko mi uwierzyc ze zawroca z obranej drogi wydawcy dojacego graczy na kazdej mozliwej platformie.
Opublikowano wczoraj o 08:34 1 dzień 25 minutes ago, pawelgr5 said:Nie no chlopaki, ale jednak zabawnie sie czyta jak cisniecie po kobiecie ktora jeszcze nawet nie zdarzyla nic spierdolic. Pewnie tez wierzycie w to, ze Phill to mega corowy gracz, ktory wszystkie decyzje podejmowal tak zeby graczykom bylo dobrze a nie zeby korpo zarabialo. Biedak na pewno odchodzi bo Nutella mu zabronil robic dobrze uzytkownikom xboxa. Na pewno ostatnie 3 lata tylko cierpial za nas wszystkich i nie mial nic wspolnego z pogrzebem zielonej konsoli. Teraz tylko siedzi smutny i patrzy jak zrujnowal marke robiac z MS najwiekszego wydawce 3rd party w historii branzy Ja spokojnie, aczkolwiek bez entuzjazmu, poczekam na pierwsze duze decyzje. XSX mam nadal pod TV ale nie mam ochoty budowac biblioteki a sam GPU stal sie za drogi. Jakies gierki na nim nadal mam ale to glownie klasyki ze wstecznej (+ Rare Replay). Bardzo fajny sprzet to byl. Mam nadzieje, ze nie ostatni ale ciezko mi uwierzyc ze zawroca z obranej drogi wydawcy dojacego graczy na kazdej mozliwej platformie.Mi przez podwyżki GP właśnie wróciła chęć do kupowania gier na Xboxa w pudełkach. Nówki (tylko nówki kupuję) są często tańsze niż na PS5 np. ostatnio kupiłem Dying Light 2 za 65 zł. No i te pudełeczka są sexy. Jeśli ktoś chce cebulić to nadal można zakładać nowe konta i płacić 1 Euro/Funt za miesiąc Gamepass Premium a później grać na swoim. Mi się nie chce tego robić bo mam zapas gier na własność, no ale jest taka możliwość taniego grania.Aktualnie gram na zmianę na PS5 i XSX, sam nie wiem na czym mi się gra lepiej - obie mają swoje plusy i minusy. Chyba jednak komfort grania jest większy na XSX, dużą zaletą PS5 jest sam joypad.