Opublikowano 14 godzin temu14 godz. a ja myślę, że ich legal to klepnął, a jeśli ktoś będzie się rzucał, to co im zrobi? pozwie?
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Jak będą mieli zmieniać zawartość to to zrobią, a dla niezadowolonych będzie opcja anulowania i zwrotu kasy. Obstawiam, że większość tych co mają wykupione na lata w przód to abonament z jakichś promocji, więc też nie będzie mowy o zwrocie pełnej kwoty.Jak o częstej zmianie polityki można pisać, że są niewiadome, tak pod względem prawnym na pewno jest wszystko dopięte.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Wróciłem do grania jak za dawnych czasów, w pizdzie mam youtuberów, PPE, znawców z Twittera. Kiedyś się grało i nie interesowało mnie czy jakieś studio umiera czy już zdechło, tak było lepiej. Nawet grało się na zdychającej konsoli jak Dreamcast i było fajnie, a Xboxowi jeszcze daleko do zdychania.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Ja tak w sumie mam od dawna, oglądam jeszcze te konfy z nowymi gierkami ale kompletnie nie mam uczucia, że coś muszę kupić bo akurat wychodzi. Po prostu myślę sobie fajnie, kiedyś może w to zagram. Mam te swoje backlogi i będę je powoli przechodził do końca życia. Ewentualnie jak coś nowego wleci w game passie to spoko.Wkurzają mnie znajomi jak chcą, żebym kupił jakiegoś friend slopa kiedy wiem że pogramy dwa razy i im się znudzi. Wtedy się pytam czy jest w game passie jak mówią że nie to grzecznie dziękuje.2 godziny temu, Il Brutto napisał(a):Oby zamkneli Bethesde. Najgorsze gownostudio pchajace najgorszy slop z ta sama wymowka co pare lat "no nie wiem czego sie spodziewaliscie, fani bethesdy beda zadowoleni".Na to studio naprawdę już szkoda strzępić ryja. Todd kompletnie odleciał z monetyzacją wszystkiego, zamiast zrobić nowe TES i Fallouta dali nam gównianego Saarfielda i kolejne edycje Skyrima i Fallouta 4, które tylko psują mody. Mało tego ich next gen update zepsuł grę na ponad rok na wszystkich platformach, po roku wydali płatną wersję anniversary czyli cash grab dodający parę modów z bronią i jakieś skiny, chyba wszystko zrobione przez społeczność. Aktualizacja anniversary chyba naprawiła tego buga z vats ale zjebała 10 innych rzeczy. Po 8 latach od zapowiedzi TES 6 a oni dalej myślą że mogą jechać na aktualizacjach do online slopów F76 i TESO i nie pokazać nic nowego. Asza powinna go wywalić na zbity ryj razem z tym zjebem Emilem.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. "These rumors are false. Gears of War: E-Day and Clockwork Revolution will stay exclusive. There are no conversations and have been no conversations to "reverse course." And as we said last week, players can continue to expect signature exclusives from us every year."By Mefju BolTak ochoczo wrzucane były wszystkie złe info od wczoraj, a tu mały pozytywik taki przemilczany. Oczywiście pozytyw bo ktoś nie zagra
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Change.orgSignez la pétitionRelease Gears of War E-Day on PlayStationNo grubo niebieskich chce te girsy miec u siebie xD nie ma co.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 3 godziny temu, Josh napisał(a):Brawo, jak się uczyć to od najlepszych O nie, koszmar powrócił.4 godziny temu, Chewie napisał(a):Ja tak w sumie mam od dawna, oglądam jeszcze te konfy z nowymi gierkami ale kompletnie nie mam uczucia, że coś muszę kupić bo akurat wychodzi. Po prostu myślę sobie fajnie, kiedyś może w to zagram. Mam te swoje backlogi i będę je powoli przechodził do końca życia. Ewentualnie jak coś nowego wleci w game passie to spoko.Wkurzają mnie znajomi jak chcą, żebym kupił jakiegoś friend slopa kiedy wiem że pogramy dwa razy i im się znudzi. Wtedy się pytam czy jest w game passie jak mówią że nie to grzecznie dziękuje.Na to studio naprawdę już szkoda strzępić ryja. Todd kompletnie odleciał z monetyzacją wszystkiego, zamiast zrobić nowe TES i Fallouta dali nam gównianego Saarfielda i kolejne edycje Skyrima i Fallouta 4, które tylko psują mody. Mało tego ich next gen update zepsuł grę na ponad rok na wszystkich platformach, po roku wydali płatną wersję anniversary czyli cash grab dodający parę modów z bronią i jakieś skiny, chyba wszystko zrobione przez społeczność. Aktualizacja anniversary chyba naprawiła tego buga z vats ale zjebała 10 innych rzeczy. Po 8 latach od zapowiedzi TES 6 a oni dalej myślą że mogą jechać na aktualizacjach do online slopów F76 i TESO i nie pokazać nic nowego. Asza powinna go wywalić na zbity ryj razem z tym zjebem Emilem.Mogliby się podzielić prawami do TES/Fallout z kimś kompetentnym, np. Larian albo z Redami.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 3 godziny temu, Josh napisał(a):Brawo, jak się uczyć to od najlepszych I niektórzy marudzą na część z takim movementem
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Nikt TESa nie zrobi tak dobrze jak oni. Za to do Fallouta to kompletnie ręki nie mają.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Co tu się wydarzyło przez ostatnią dobę XDTo jest jakaś potwierdzona lista kto idzie pod nóż?
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. A ten przenośny Xbox będzie w końcu od MS czy nie? Bo się pogubiłem już Pisałem że GP niszczy branże i to się nie spina. To ojciec Xbox Asx pisal, że się spina, jest fajnie, ms wspiera małe studia i w ogóle za 4zl można pograć. No widać właśnie. Swoje gry z MS studio mogą wydawać, bo to ich brocha. Reszta była nieporozumieniem.Pisałem że exy są definicją danego sprzętu. Po co exy, super jak gracze mają wybór.Ojciec Xbox do wymiany, za dużo tabelek i szajsu w necie czyta. Nakupowali, kasy poszło nie wąsko, wypuścili konsole bez napędu, zaorali ekipę od pudełek. A teraz czytam że wracamy do swoich exow i znowu będzie klepane to samo. Był potencjał- bdb konsola pod względem technicznym. Z ich kasa mogli trzepać gierki i kombinować jak w starych czasach. Zara lysy stwierdzi że go boli już głowa jak na spotkaniu gadają o xboxie wiec czas zamykać to. Wstajesz rano i nie wiesz co się odjebie xD
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Autor No przez prawie dekadę jakoś jednak się spinał, pozwalał mniejszym studiom robić gry, które bez GP nigdy by nie powstały i jak wynika z artykułu który był tu wklejany jednak przynosił zyski.Ale przyszła Sharma, jest presja na większe zyski i robi porządki po swojemu. Eksy konsolowe wracają, nierentowne studia pozamyka i wracają do klepania bezpiecznych marek. A to pewnie dopiero początek zmian. No, teraz to chyba nikt jej nie zarzuci że tylko gada.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Spinał czy ms było stać żeby się „spinało” i jakieś zyski były. Ale kumam o co chodzi. To nie jest czarno białe. Do tego debilne decyzje, braki sprzętowe, brak wspólnej wizji, zmiany co chwilę i ludzie- gracze sami nie wiedzą co jest 5.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Całościowo może się spinał, może nie. Ale mordował duże gry XGS, tak samo ich małe gry.Dla mnie ten cały reset powinien zawierać wyjebanie gier Day One First Party z Gamepassa
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Autor Jeśli się nie spina i faktycznie morduje gry to jestem pewny że nie będą mieli teraz żadnych skrupułów żeby wyjebać tytuły na premierę
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 2 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a):Mogliby się podzielić prawami do TES/Fallout z kimś kompetentnym, np. Larian albo z Redami.Myślę, że nawet takie studio jak Owlcat spokojnie by dźwignęło temat i mogłoby dostarczyć izometrycznego Fallouta na wzór dwóch pierwszych odsłon.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 48 minut temu, ASX napisał(a):Jeśli się nie spina i faktycznie morduje gry to jestem pewny że nie będą mieli teraz żadnych skrupułów żeby wyjebać tytuły na premieręDla mnie ten pomysł byl od startu jakis pieprzniety(dla graczy super ale biznesowo...).Wystarczyłoby 6 miesiecy opoznienia wzgledem premiery spokojnie, pewnie nawet 3 by daly radę, i gp by mógł byc pewnie wtedy tani nadal bo nagrzani na dany tytuł by i tak kupili.Ale mam dopakowany gpu do koncowki przyszlego roku, wiec prosze mi go bardziej nie psuć!;) Edytowane 5 godzin temu5 godz. przez Kangus
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ciekawe jak ma się sytuacja z Helixem który miał/ma odpalać dodatkowo gry z PC i latały ploty o możliwości grania w multi za free. Wpuszczenie obcych sklepów na swój sprzęt i pozbycie się podstawowego abo to finansowo się nie spina.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 3 godziny temu, iluck85 napisał(a):Spinał czy ms było stać żeby się „spinało” i jakieś zyski były.Ale kumam o co chodzi. To nie jest czarno białe. Do tego debilne decyzje, braki sprzętowe, brak wspólnej wizji, zmiany co chwilę i ludzie- gracze sami nie wiedzą co jest 5.Celem każdego korpo jest zysk i dominacja na rynku. Jak korpo kupuje mniejszą firmę to dlatego, że chce jej patentów/ produktów w swojej ofercie. Na początku można pakować w to pieniądze, ale w końcu to MUSI zacząć przynosić zysk. Jak po danym okresie tak to nie wygląda to zaczyna się restrukturyzacja i ograniczenie kosztów. Jak to nie pomaga to idzie albo pod młotek albo pod nóż.Tak to zawsze wygląda. Jak ktoś tego nie rozumie, to później jest zdziwiony, że produkt znika z rynkuTakie ninja theory robili tylko NIEZŁE gry, ale po tylu latach w branży to każda ich gra poza ładną otoczką była średnia. Heavenly Sword był za krótki, a historyjka była lepsza w animcu prequelu niż w samej grze. Ostatnie kojdy, to były symulatory chodzenia, a o DMC nawet nie wspominam, bo to była jakaś abominacja.Nie było sprzedaży i nara. Studio robiące gry, to nie wojsko, które może generować dowolne koszty i jeszcze większość będzie się cieszyć, że mają nowe zabawki.