Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Jesteś wiernym ogarem spencera po co zakłamujesz rzeczywistość lojalisto

• Odpowiedzi 39,5 tys.
  • Wyświetleń 3,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Kilka słów o nowej strategii od Ashy Sharmy XBOX:

Opublikowano

Ja jestem spokojny. Aśka nazwozi hindusów z callcenter i coś tam z tych marek UGOTUJE

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, Figaro napisał(a):

oni tylko reportują stanowisko MS w tej sprawie. przepraszam, "kłamstwo".

No to zobaczymy jak te "kłamstwa" się zestarzeją.

Edit:

Oho dużo czasu nie minęło xd

Opublikowano

Jesli to nie PRowe pierdololo do zgaszenia pożaru, to super wiadomość. Śmierć silnika to byłaby bardzo smutna rzecz w tych czasach.

Opublikowano

Pamiętacie takie określenie dla Xbox Series S i Xbox Series X Digital: "dekoder do gamepassa"? Bo tylko cyfra wiecie, hehe.

PS6 - dekoder do... je8ania w dupsko swoich użytkowników jim

Opublikowano
  • Autor

Według Warrena ID Software już pracuje nad nowym Doomem

Znowu się okazuje się że ludzie przesadzali i zamiast panikować lepiej było poczekać na oficjalne informacje.

Opublikowano
18 minut temu, ASX napisał(a):

Znowu się okazuje się że ludzie, którzy wieszczyli przesadzali i zamiast panikować lepiej było poczekać na oficjalne informacje.

Hejt na Xboxa jest w modzie. A każdy kto ma chociaż trochę pojęcia o grach wideo i branży wie, że jest to najbardziej prokonsumencka platforma do grania.

Opublikowano

Nie musicie dziękować. Dzięki temu że podnieśliśmy alarm wasza Asia sie obsrała i od razu id dostało zastrzyk gotówki na nowe projekty

Opublikowano
43 minuty temu, ASX napisał(a):

Znowu się okazuje się że ludzie przesadzali i zamiast panikować lepiej było poczekać na oficjalne informacje.

Potrzeba więcej insiderów.

Opublikowano

No ale na reddicie i twitterze śmignęło więc to prawie oficjalne potwierdzenie.

Opublikowano

Dark Ages zajęło im 5 lat. To z uciętym w połowę zespołem zobaczymy cos na Helix 2. I szkoda ze robią dooma, a nie quake w koncu.

Opublikowano

Noo tym bardziej że chyba Quake to mimo że trochę przykurzony już to potencjał sprzedażowy (szczególnie na PC) chyba większy ma.

Opublikowano

Ciekawostka - zwolnili jedynego gościa który zajmował się Quake Champions.

Opublikowano

mam nadzieję że zwolnili Tim Willits, który jest certyfikowaną gnidą nielubianą przez inne idowe legendy

Opublikowano
18 godzin temu, wojtas011 napisał(a):

Jeśli to prawda, to ceny używanych FH 2 i 3 wywalą poza skalę ;)

Opublikowano

No ja czekam bo dwójki nie mam cyfrowo. A trójka na bank będzie w cenie bo jest oprócz tego Playanywhere

Opublikowano
3 godziny temu, Donatello1991 napisał(a):

Przecież za zabicie tego byłby dożywotni uj w dupe. To tak jakby Sony zaorało Housmarque.

Albo Bluepoint.

Opublikowano

Housmarque dostanie jeszcze jakiegoś gaasa do zrobienia i jak nie wypali to do zamknięcia.

Opublikowano
18 godzin temu, Patapon napisał(a):

Ciekawe czemu o poniższym nie wspomni żaden bocik. Pewnie nie pasuje do narracji leo

Screenshots_2026-07-10-18-09-59.png

Najbardziej mnie rozbawiło, jak zrobili pogrzeb dla zwolnionych i babki z HR kazały to posprzątać niki

bethesda.jpg

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, Figaro napisał(a):

Dark Ages zajęło im 5 lat. To z uciętym w połowę zespołem zobaczymy cos na Helix 2. I szkoda ze robią dooma, a nie quake w koncu.

Musieliby być szaleni by porywać się po takich cięciach na grę o skali Dark Ages. Myślę że nowy Doom będzie raczej mniejszy i krótszy coś w stylu odsłony z 2016 dzięki czemu produkcja nie będzie aż tak dluga

Opublikowano

Mogliby trochę dać odpocząć od Dooma. Fajna była ta nowożytna trylogia, ale już przy Dark Ages było czuć, że przydałaby się przerwa na jakiś czas. Szkoda, że MS nie dał im zielonego światła na zrobienie Perfect Dark albo Quake.

No ale i tak lepsze to niż całkowite ubicie id.

Opublikowano

Niech sobie rzeźbią te doomy do końca świata ale niech dadzą quaka albo chociaż Wolfensteina mechinegames

Opublikowano
Godzinę temu, Czokosz napisał(a):

Housmarque dostanie jeszcze jakiegoś gaasa do zrobienia i jak nie wypali to do zamknięcia.

No właśnie to jest dobry przykład na magię tego narcyzmu gejmerów.

Wierzą, że ich "bojkot" zdemoluje rynek gier.

Jednocześnie taki Saros zrobił wszystko, co chcieli - wysokobudżetowa, singlowa, nieoparta na żadnym online, mikro, wysoko oceniana gra NA PŁYCIE... sprzedało się pół miliona sztuk lol.

(Jasne, wraz z kolejnymi obniżkami, portem PC i tak dalej, dobije jeszcze do większej liczby. Będzie to nadal liczba niska jak na budżet produkcji gry).

Skoro tacy jesteście potężni i wszystko możecie zniszczyć, to czemu nie możecie niczego uratować, żeby rynek uznał "ok, to się opłaca, gejmerzy tego chcą"? Kto konkretnie wam zakazał tego Sarosa kupować, że znowu nie pykło. Ciekaw jestem, czy oni o tym myślą.

Opublikowano

Muszę przyznać Ogór że jak wielokrotnie mam zupełnie inne zdanie to tu daje plusa za obnażenie hipokryzji sytuacji z Housemarque

Ale jak zrobią Gaasa a potem nie daj Boże ubiją to będzie można mówić że wina Sony. Gracze są niewinni