Opublikowano wczoraj o 16:44 1 dzień Jesteś wiernym ogarem spencera po co zakłamujesz rzeczywistość lojalisto
Opublikowano wczoraj o 16:54 1 dzień Ja jestem spokojny. Aśka nazwozi hindusów z callcenter i coś tam z tych marek UGOTUJE
Opublikowano wczoraj o 18:09 1 dzień Autor Godzinę temu, Figaro napisał(a):oni tylko reportują stanowisko MS w tej sprawie. przepraszam, "kłamstwo".No to zobaczymy jak te "kłamstwa" się zestarzeją.Edit:Oho dużo czasu nie minęło xd
Opublikowano wczoraj o 18:33 1 dzień Jesli to nie PRowe pierdololo do zgaszenia pożaru, to super wiadomość. Śmierć silnika to byłaby bardzo smutna rzecz w tych czasach.
Opublikowano wczoraj o 18:41 1 dzień Pamiętacie takie określenie dla Xbox Series S i Xbox Series X Digital: "dekoder do gamepassa"? Bo tylko cyfra wiecie, hehe. PS6 - dekoder do... je8ania w dupsko swoich użytkowników
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Autor Według Warrena ID Software już pracuje nad nowym DoomemZnowu się okazuje się że ludzie przesadzali i zamiast panikować lepiej było poczekać na oficjalne informacje.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 18 minut temu, ASX napisał(a):Znowu się okazuje się że ludzie, którzy wieszczyli przesadzali i zamiast panikować lepiej było poczekać na oficjalne informacje.Hejt na Xboxa jest w modzie. A każdy kto ma chociaż trochę pojęcia o grach wideo i branży wie, że jest to najbardziej prokonsumencka platforma do grania.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Nie musicie dziękować. Dzięki temu że podnieśliśmy alarm wasza Asia sie obsrała i od razu id dostało zastrzyk gotówki na nowe projekty
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Przecież za zabicie tego byłby dożywotni uj w dupe. To tak jakby Sony zaorało Housmarque.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 43 minuty temu, ASX napisał(a):Znowu się okazuje się że ludzie przesadzali i zamiast panikować lepiej było poczekać na oficjalne informacje.Potrzeba więcej insiderów.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. No ale na reddicie i twitterze śmignęło więc to prawie oficjalne potwierdzenie.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Dark Ages zajęło im 5 lat. To z uciętym w połowę zespołem zobaczymy cos na Helix 2. I szkoda ze robią dooma, a nie quake w koncu.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Noo tym bardziej że chyba Quake to mimo że trochę przykurzony już to potencjał sprzedażowy (szczególnie na PC) chyba większy ma.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Ciekawostka - zwolnili jedynego gościa który zajmował się Quake Champions.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. mam nadzieję że zwolnili Tim Willits, który jest certyfikowaną gnidą nielubianą przez inne idowe legendy
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 18 godzin temu, wojtas011 napisał(a):Jeśli to prawda, to ceny używanych FH 2 i 3 wywalą poza skalę ;)
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. No ja czekam bo dwójki nie mam cyfrowo. A trójka na bank będzie w cenie bo jest oprócz tego Playanywhere
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 3 godziny temu, Donatello1991 napisał(a):Przecież za zabicie tego byłby dożywotni uj w dupe. To tak jakby Sony zaorało Housmarque.Albo Bluepoint.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Housmarque dostanie jeszcze jakiegoś gaasa do zrobienia i jak nie wypali to do zamknięcia.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 18 godzin temu, Patapon napisał(a):Ciekawe czemu o poniższym nie wspomni żaden bocik. Pewnie nie pasuje do narracji Najbardziej mnie rozbawiło, jak zrobili pogrzeb dla zwolnionych i babki z HR kazały to posprzątać
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Autor 2 godziny temu, Figaro napisał(a):Dark Ages zajęło im 5 lat. To z uciętym w połowę zespołem zobaczymy cos na Helix 2. I szkoda ze robią dooma, a nie quake w koncu.Musieliby być szaleni by porywać się po takich cięciach na grę o skali Dark Ages. Myślę że nowy Doom będzie raczej mniejszy i krótszy coś w stylu odsłony z 2016 dzięki czemu produkcja nie będzie aż tak dluga
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Mogliby trochę dać odpocząć od Dooma. Fajna była ta nowożytna trylogia, ale już przy Dark Ages było czuć, że przydałaby się przerwa na jakiś czas. Szkoda, że MS nie dał im zielonego światła na zrobienie Perfect Dark albo Quake. No ale i tak lepsze to niż całkowite ubicie id.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Niech sobie rzeźbią te doomy do końca świata ale niech dadzą quaka albo chociaż Wolfensteina mechinegames
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Godzinę temu, Czokosz napisał(a):Housmarque dostanie jeszcze jakiegoś gaasa do zrobienia i jak nie wypali to do zamknięcia.No właśnie to jest dobry przykład na magię tego narcyzmu gejmerów.Wierzą, że ich "bojkot" zdemoluje rynek gier.Jednocześnie taki Saros zrobił wszystko, co chcieli - wysokobudżetowa, singlowa, nieoparta na żadnym online, mikro, wysoko oceniana gra NA PŁYCIE... sprzedało się pół miliona sztuk lol. (Jasne, wraz z kolejnymi obniżkami, portem PC i tak dalej, dobije jeszcze do większej liczby. Będzie to nadal liczba niska jak na budżet produkcji gry).Skoro tacy jesteście potężni i wszystko możecie zniszczyć, to czemu nie możecie niczego uratować, żeby rynek uznał "ok, to się opłaca, gejmerzy tego chcą"? Kto konkretnie wam zakazał tego Sarosa kupować, że znowu nie pykło. Ciekaw jestem, czy oni o tym myślą.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Muszę przyznać Ogór że jak wielokrotnie mam zupełnie inne zdanie to tu daje plusa za obnażenie hipokryzji sytuacji z Housemarque Ale jak zrobią Gaasa a potem nie daj Boże ubiją to będzie można mówić że wina Sony. Gracze są niewinni