Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Ascent

Featured Replies

Opublikowano
15 minut temu, pawelgr5 napisał:

Tutaj juz sie tak nie jaraja ale eurogamer jest specyficzny więc polecam poczytac co im nie pasuje:

The Ascent review - a breathtaking cyberpunk world in thrall to a tedious RPG-shooter • Eurogamer.net

Czyli gość ma pretensje, że tak fajny świat zmarnowano na zwykłą strzelankę i lootowanie :reggie:
Nie wiem, jak innym, ale mi to pasuje - nie każda gra musi być przecież głębokim doświadczeniem z wielowątkową fabułą :dunno:

• Odpowiedzi 498
  • Wyświetleń 53,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
Teraz, Banan91PL napisał:

Gra 7/10 to średniak którego się odpuszcza ? To jest chore średnia to gra 5/10 , jeżeli gra nie ma 8/10 to nie jest warta ogrania ?

Niestety przez wypaczone oceny recenzentów którzy mają skalę najczęściej 7-10. 7 najczęściej oznacza średniaka którego można sprawdzić ale może nie przypasować i ma jakieś problemy. Z drugiej strony takie ścierwo jak Night in the Woods dostało 9/10... Więc najlepiej olać recenzję i poczytać opinie w 'Właśnie ukończyłem' a w przypadku gry z GP samemu sprawdzić.

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Ja wiem, że nie gra się w średnie, ale obawiam się, że spora część premier w XGP to będzie właśnie takie żółto i tylko MS będzie dostarczał coś na poziomie. ;/

Stary byk forumowy a ufa jakimś recenzją typów co nie potrafią grać w gry i zazwyczaj odkładają tytuł w 30%. 

Odpal sobie YT z ludźmi którzy faktycznie w te gry grają, albo jeszcze lepiej, odpal telefon czy lapka, sprawdź sobie grę w chmurze, podpasuje Ci to pobierasz, nie podpasuje to odpuszczasz po 30 minutach.

Opublikowano

Weźcie przykład Days Gone, ta gra też dostała z dupy ocenę, a grało się w to spoko. To jest ten sam przykład teraz z The Ascent, czytam niektóre recenzje i większość chwali grę. To samo z Mad Maxem, też po chuju ocena poszła, po prostu ocenki gier w tych czasach to paranoja.

Opublikowano

Mi tam się żadna lampka nie zapaliła - gierkę mam w ramach GP, nic za nią nie zapłaciłem, wczoraj ściągnięta i sobie bez stresu sprawdzę - nic mnie to nie kosztowało, więc i obaw żadnych nie mam :reggie:

Opublikowano

Taki Alienation też miało coś w okolicach 79 a grało się pysznie. Ten typ gierki chyba nigdy nie miał kosmicznych ocen. Kończę dziś Bloodroots (chyba) i wskakuje w gierkę :asax:

Opublikowano

Większość tu się udzielających, to raczej stare ramole i dziwię się, że ktoś jeszcze bierze recenzje za jakiś wyznacznik. 

Jakiś typ powie, że gra jest dobra i ja z automatu też mam to sobie wmawiać? 

Spodoba mi się, to jest dobra. Nie, to w kibel i nara. 

Opublikowano

Sprawdzi się dzisiaj po 19 i przedstawię swoją obiektywną recenzję Ascent :asax:

2 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Ktoś wie w ilu FPS bedzie chodzić na XoX? Może bym ściągnął obbadać.

4k i 30 fps wg twórców

Opublikowano

Wyjebane w recenzje. Taki Ryse miał kiepskie, a przeszedłem gierkę z przyjemnością. Medium? Panie, gierka petarda :obama:

Szczególnie, że nic nie płącę :nosacz3:. XGP :xboss:

Edytowane przez Shago

Opublikowano
47 minut temu, Banan91PL napisał:

Gra 7/10 to średniak którego się odpuszcza ? To jest chore średnia to gra 5/10 , jeżeli gra nie ma 8/10 to nie jest warta ogrania ?

6+ aktualnie, czyli szkoda czasu na takie gry. Powtarzalność, bugi, ogólna płytkość, meh.

Opublikowano
1 minutę temu, easye napisał:

No za dużo fajnych gier na rynku by tracić czas na średniaki. 

Ot co.

Opublikowano
41 minut temu, Wredny napisał:

Mi tam się żadna lampka nie zapaliła - gierkę mam w ramach GP, nic za nią nie zapłaciłem, wczoraj ściągnięta i sobie bez stresu sprawdzę - nic mnie to nie kosztowało, więc i obaw żadnych nie mam :reggie:

A czas? 

Opublikowano

Jak 7/10 to jest teraz średniak, to :dunno:

Dla mnie 7/10 to dobra, warta ogrania pozycja.

Opublikowano

W temacie brakuje jeszcze tylko najebanego whiskera wrzucajacego zdjęcia rozmazanych tekstur w 360p xd mam nadzieję że nas nie zawiedzie ;D