Opublikowano 30 maja30 maj oby tylko cweluchy zielone, Girsow nie wyrzucili. z drugiej strony trochę współczuję tym wszystkim developerom wydajacym swoje gry na jesień.
Opublikowano 30 maja30 maj Autor To pewnie nie ostatnia ucieczka przed GTA.Zresztą ten pomysł by wydawać Gearsy, Fable i CoDa w sąsiedztwie GTA od początku był absurdalny.
Opublikowano 30 maja30 maj Gra jest jakieś 10 lat w produkcji i planowaniu.https://stevivor.com/news/microsoft-is-recruiting-for-a-game-similar-to-horizon-zero-dawn/
Opublikowano 30 maja30 maj To nie żadna ucieczka a nawet jeżeli to i tak powinno wyjść na dobre bo gra wyglądała fatalnie technicznie na poprzednim pokazie. Bardzo dobrze że przesunęli.
Opublikowano 30 maja30 maj Szkoda, bo by się już zagrało w tego Fable'a. Inna sprawa, że rywalizacja z GTA to samobójstwo. Jeśli gra technicznie nie domaga to tym bardziej, podwójnie, była to dobra decyzja.
Opublikowano wczoraj o 18:30 1 dzień Ten zwiastun uderza w całkiem inne tony porównując do poprzednich - czyżby przesunięcie na 2027 nie wynikało z przesytu premier w okolicach GTA6? Jeszcze ten powrót Jacka rippera, trochę żerowanie na nostalgii ale jakże skuteczne
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Już mysłałem, że się z tego wycofali, stąd przesunięcie premiery.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Ładnie wygląda, chętnie w to zagram. Może do tego czasu uda się ukończyć poprzednie części, bo oprócz trójki (której już kompletnie nie pamiętam), w pozostałe odsłony nie dane mi było pograć.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Zatrudnili Haley Atwell tylko do trailera czy bedzie w grze? Smierdzi aktywiszczem na kilometr, ale nie skreslam tak od razu.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ślicznie ta gierka wygląda, oświetlenie robi robotę, walka też wygląda na fajną - na bank biorę premierowo.Jasne, pewnie będę umierał z nadmiaru woke-cringe'u, ale technicznie i gameplayowo raczej powinno być super.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Szczerze to odechciało mi się na to czekać, jedyne co mi się podoba to grafika. Śmierdzi to millenial slopem pokroju reboota saints row. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Chewie
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 13 minut temu, Chewie napisał(a):Śmierdzi to millenial slopem pokroju reboota saints row.Stawiam stówę, że dialogi będą bardzo dobre, polane mocniejszym brytyjskim humorem.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Mogę Wam posędziować bo mam wyłożoną kiełbachę na markę, ale musicie się ściepić na gierkę dla mnie bo specjalnie dla niej nie będę GP odnawiać
Opublikowano 58 minut temu58 min 7 minut temu, Bzduras napisał(a):Mogę Wam posędziować bo mam wyłożoną kiełbachę na markę, ale musicie się ściepić na gierkę dla mnie bo specjalnie dla niej nie będę GP odnawiać W nagrodę XM wyślę Ci mojego Viewtiful Joe.
Opublikowano 40 minut temu40 min Tymczasem Kamil trzymający grę w sejfie i patrzący jak cena idzie do góry: