Opublikowano 30 maja30 maj oby tylko cweluchy zielone, Girsow nie wyrzucili. z drugiej strony trochę współczuję tym wszystkim developerom wydajacym swoje gry na jesień.
Opublikowano 30 maja30 maj Autor To pewnie nie ostatnia ucieczka przed GTA.Zresztą ten pomysł by wydawać Gearsy, Fable i CoDa w sąsiedztwie GTA od początku był absurdalny.
Opublikowano 30 maja30 maj Gra jest jakieś 10 lat w produkcji i planowaniu.https://stevivor.com/news/microsoft-is-recruiting-for-a-game-similar-to-horizon-zero-dawn/
Opublikowano 30 maja30 maj To nie żadna ucieczka a nawet jeżeli to i tak powinno wyjść na dobre bo gra wyglądała fatalnie technicznie na poprzednim pokazie. Bardzo dobrze że przesunęli.
Opublikowano 30 maja30 maj Szkoda, bo by się już zagrało w tego Fable'a. Inna sprawa, że rywalizacja z GTA to samobójstwo. Jeśli gra technicznie nie domaga to tym bardziej, podwójnie, była to dobra decyzja.
Opublikowano wczoraj o 18:30 1 dzień Ten zwiastun uderza w całkiem inne tony porównując do poprzednich - czyżby przesunięcie na 2027 nie wynikało z przesytu premier w okolicach GTA6? Jeszcze ten powrót Jacka rippera, trochę żerowanie na nostalgii ale jakże skuteczne
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Już mysłałem, że się z tego wycofali, stąd przesunięcie premiery.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Ładnie wygląda, chętnie w to zagram. Może do tego czasu uda się ukończyć poprzednie części, bo oprócz trójki (której już kompletnie nie pamiętam), w pozostałe odsłony nie dane mi było pograć.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Zatrudnili Haley Atwell tylko do trailera czy bedzie w grze? Smierdzi aktywiszczem na kilometr, ale nie skreslam tak od razu.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ślicznie ta gierka wygląda, oświetlenie robi robotę, walka też wygląda na fajną - na bank biorę premierowo.Jasne, pewnie będę umierał z nadmiaru woke-cringe'u, ale technicznie i gameplayowo raczej powinno być super.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Szczerze to odechciało mi się na to czekać, jedyne co mi się podoba to grafika. Śmierdzi to millenial slopem pokroju reboota saints row. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Chewie
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 13 minut temu, Chewie napisał(a):Śmierdzi to millenial slopem pokroju reboota saints row.Stawiam stówę, że dialogi będą bardzo dobre, polane mocniejszym brytyjskim humorem.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Mogę Wam posędziować bo mam wyłożoną kiełbachę na markę, ale musicie się ściepić na gierkę dla mnie bo specjalnie dla niej nie będę GP odnawiać
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 7 minut temu, Bzduras napisał(a):Mogę Wam posędziować bo mam wyłożoną kiełbachę na markę, ale musicie się ściepić na gierkę dla mnie bo specjalnie dla niej nie będę GP odnawiać W nagrodę XM wyślę Ci mojego Viewtiful Joe.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Tymczasem Kamil trzymający grę w sejfie i patrzący jak cena idzie do góry: