Opublikowano 15 listopada 20204 l U mnie też bez zmian. Dalej brak konwersji za doładowanie zrobione w listopadzie, doładowanie z wrzesnia przeszło od razu.
Opublikowano 17 listopada 20204 l U mnie też bez zmian. Ok zadzwoniłem na infolinię, dowiedziałem się że ta globalna zmiana zaczęła się ok 11 listopada i będzie wdrażana powoli i przekonwertowanie wszystkiego może potrwać do 3 tygodni, trzeba obserwować konto.
Opublikowano 18 listopada 20204 l Niezła promka. Mi wpadły 3 miesiące za 4zł. I to nie był mój pierwszy raz z tą usługą.https://www.pepper.pl/promocje/gamepass-ultimate-za-4-zl-323021
Opublikowano 18 listopada 20204 l Niekoniecznie. Ja już miałem subskrybcję, 10.12.2020 miało mi pobrać już 54,99, więc przed chwilą zrobiłem "Anuluj natychmiast" ze zwrotem środków na konto, a następnie "Odnów" i pojawiła się promocja [1 miesiąc za 4 zł + 2 miesiące gratis] - w ten sposób pierwsza normalna płatność (54,99) czeka mnie 17.02.2021 Moja pierwsza cebula, a przez problemy z konsolą jakoś nie czuję się winny
Opublikowano 19 listopada 20204 l Czyli dalej dla kont bez subskrybcji, bo anulowałeś. U mnie chce te 55 zł. Mam GPU.
Opublikowano 19 listopada 20204 l 59 minut temu, Wredny napisał: No to anuluj i za chwilę odnów - w czym problem? Bo mam do sierpnia 2021?
Opublikowano 19 listopada 20204 l Kolega kupił dzisiaj Xboxa i ma problem. Zrobił sobie nowe konto Microsoft na Polskę, kupił kod Xbox Live Gold (Europejski) z Eneba i wbił. Chce teraz zrobić konwersje do GamePass Ultimate i cały czas przekierowuje na stronę Amerykańską. Wybiera płatność kartą i cały czas Country/Region jest jako USA i nie da się tego zmienić W opcjach subskrypcji są ceny polskie, karta VISA też jest zapisana. Co jest grane? Edytowane 19 listopada 20204 l przez Czoperrr
Opublikowano 19 listopada 20204 l Strona sklepu Microsoftu jest po prostu niedorobiona. Niech spróbuje w karcie incognito otworzyć może.
Opublikowano 19 listopada 20204 l No i wreszcie przekonwertowane. Byłem już niemiły na czacie, powiedziałem, ze martwię się o pieniądze stracone na EA play i mila pani od razu, podczas rozmowy przekonwertowała mi brakujące miesiące + 2 miesiące za stracone nerwy. Tym sposobem mam gpu do końca maja 2022 roku. Wielkie dzięki MS.
Opublikowano 21 listopada 20204 l Pytanko mam. Mam game passa do 13.12.20. Kartę mam usunięta z konta. Rozliczenia cykliczne wyłączone a jak wchodzę w store na zakładkę game passa to mam tylko zarządzaj i kieruje mnie na stronę www. Nie mam możliwości zakupu, np. Kolejnego miesiąca czy tam trzech. Wiecie może dlaczego?
Opublikowano 21 listopada 20204 l Nie da się dokupić kolejny miesiąc/inny okres mając aktywną subskrypcję
Opublikowano 21 listopada 20204 l Tak wiem ale myślałem, że się załapie na tą promo za 4 zł na 3 miechy
Opublikowano 24 listopada 20204 l Dzisiaj mi zmienili ea acces na ultimate. Nic nie zgłaszałem, czekałem cierpliwie. Więc pewnie i wam już powoli będą wpadać.
Opublikowano 24 listopada 20204 l Jak ktoś chce to mam 40% rabat na Game Pass Ultimate w RTV EURO AGD. Wiem, że wygląda to słabo w porównaniu do oferty przy nowym koncie, ale może komuś się przyda Jak coś PW ------------ Oddane. Edytowane 25 listopada 20204 l przez matizek92
Opublikowano 26 listopada 20204 l Panowie, Robię przesiadkę z PS4 na XSX i poczytałem trochę o GPU, który mnie interesuje. Czy dobrze to ogarniam: Zakładam nowe konto na xsx lub loguję się na innym bez aktywnej subskrypcji. Kupuję gold np. na 12 miesięcy i za 4 zł dokupuję GPU i następuje konwersja Gold do gpu na 12 miesięcy. Po upływie 12 miesięcy robię tak samo z tą różnicą, że miesięczny GPU do konwersji nie będzie kosztował 4 zł tylko np. 54 i przekonwertuje mi abo na kolejne 12 miesięcy GPU?
Opublikowano 26 listopada 20204 l Nie. Konwersja jest jednorazowa. Jeśli raz skorzystasz z tej promocji drugi raz już tego nie zrobisz. Dlatego dobij golda ile możesz (maks 3 lata) i dopiero wtedy dokup GPU.
Opublikowano 26 listopada 20204 l Nie. Konwersja jest jednorazowa. Jeśli raz skorzystasz z tej promocji drugi raz już tego nie zrobisz. Dlatego dobij golda ile możesz (maks 3 lata) i dopiero wtedy dokup GPU. Jak nie jak takWysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka