Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation Plus (PS+ Collection, PS+ Premium)

Featured Replies

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 361,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• czarek250885
    czarek250885

Już problem rozwiązany,  kwiat zasłaniał mi prawy róg ekranu i nie widziałem, że R1 przechodzimy do główne menu. 

• co za kurwy bo inaczej tego nazwać nie można, to że trzeba będzie dopłacić różnice w cenie za cały okres to ok wiadomo było od dawna że nie będzie fajnie jak u konkurencji, ale kurwa kazać sobie jeszc

• Jak twój Nick kończy się na "pl" to automatycznie Cię tam wrzucają podobno

Opublikowano
Godzinę temu, MichAelis napisał:

Dla bogoli z premium, tylko wiatr w oczy czy jest jakies promo?

Uważają, że burżuje z premium nie potrzebują jałmużny. 

Opublikowano

Dla obecnych subskrybentów premium jest promka na 3 miechy za 150 zł lub 360 zł zamiast 480 na rok, wychodzi 30 zł miesięcznie. W samą porę się wstrzelili, bo akurat jutro kończy mi się abo :turned:

Opublikowano

Mogę na jeden miesiąc kupić ten najdroższy pakiet, żeby sprawdzić jak działa. I po miesiącu zrezygnować czy będą mi pobierać co miesiąc już 70 zł ?? 

Opublikowano

Jak mam Premium do sierpnia i twraz załaduje tego z promo, to mi przedłuży o 12 miesięcy od sierpnia? Będzie kumulacja tak?

Opublikowano
46 minut temu, darkos napisał:

Mogę na jeden miesiąc kupić ten najdroższy pakiet, żeby sprawdzić jak działa. I po miesiącu zrezygnować czy będą mi pobierać co miesiąc już 70 zł ?? 

Możesz kupić i od razu zrezygnować z przedłużania. Wtedy wykorzystasz ten miesiąc i jak się skończy po prostu stracisz dostęp do gier. 

Bajer opcja bo kilka tytułów z PS3 chciałem ograć a 20 zeta to lepsza opcja niż polować na jakieś pudełka i konsolę, która zastąpi moje martwe PS3. 

Opublikowano
52 minuty temu, balon napisał:

Jak mam Premium do sierpnia i twraz załaduje tego z promo, to mi przedłuży o 12 miesięcy od sierpnia? Będzie kumulacja tak?

Jakiego z promo?

Opublikowano
10 godzin temu, Makar03 napisał:

Dla obecnych subskrybentów premium jest promka na 3 miechy za 150 zł lub 360 zł zamiast 480 na rok, wychodzi 30 zł miesięcznie. W samą porę się wstrzelili, bo akurat jutro kończy mi się abo :turned:

Tego

Opublikowano

A ok, nie widzę tego w sklepie, bo mam tylko Extra. Posiadacze Extra w najgorszej pozycji.

Opublikowano
1 godzinę temu, balon napisał:

Zawsze to tak działo ze zwykłym plusem, także w tym wypadku też tak musi być, inaczej nie miałoby to sensu.

Opublikowano

Wziąłem na miesiąc najdroższy. Pobrało mi 20 zł, pogrzebałem w liście gier, ściągnąłem Ridge Racers 2 z PSP (bez trofeów? :facepalm:) pograłem trochę. Potem wbiję kilka wyścigów online w WRC Genererations i Assetto Corsa Ultimate. To po to wykupiłem abonament, A dzięki obniżce mam okazję sprawdzić jakie gry są dostępne i widzę lekką biedę z PSOne. Owszem Dwa Syphon Filter robią robotę ale pozostałe gry to jakieś lekkie rozczarowanko. Jednak póki co jestem zadowolony z poziomu dostępnych gier na PS4 :) 

Opublikowano
14 godzin temu, Makar03 napisał:

Gdzie te promo na Premium dla obecnych? U mnie tak to wyglada…

F0042BA2-BE61-407A-B7B3-F70E010F9D67.jpeg

Opublikowano

Może to jest dla powracających a nie obecnych. 

Mi się skończył plus w lutym i wczoraj normalnie skorzystałem w promki. Zobacz też zakładke okazje bo tam znalazłem kafelek z promocją

Opublikowano

wziąłem sobie tego najdroższego plusa za te dwie dychy, żeby sobie ograć Moralesa i sprawdzić streaming gier z PS3, no i jak klikam pobierz, to mi się wyświetla okienko o PŁATNOŚCI NATYCHMIASTOWEJ i jakichś zamówieniach w przedsprzedaży

skubance sprawili, że zacząłem się przez chwilę cykac, że mi ściągnie trzy stówki za grę na 5h - czemu to jest tak chujowo sformułowane?

wonderful 101 z kolei od razu pięknie się zaczęło pobierać, nowy horizon też wyświetla komunikat jak pajak

Opublikowano
22 godziny temu, Ludwes napisał:

wziąłem sobie tego najdroższego plusa za te dwie dychy, żeby sobie ograć Moralesa i sprawdzić streaming gier z PS3, no i jak klikam pobierz, to mi się wyświetla okienko o PŁATNOŚCI NATYCHMIASTOWEJ i jakichś zamówieniach w przedsprzedaży

skubance sprawili, że zacząłem się przez chwilę cykac, że mi ściągnie trzy stówki za grę na 5h - czemu to jest tak chujowo sformułowane?

wonderful 101 z kolei od razu pięknie się zaczęło pobierać, nowy horizon też wyświetla komunikat jak pajak

Raczej to nie to, ale może sprawdź czy na karcie gry nie ma do wyboru 2 pozycji, jednej normalnej sklepowej, a drugiej z PS Plusa. Wczoraj jak dodawałem gry z PS Plus Collection to osobno był wybór wersji z Kolekcji a drugi był z normalnego Plusa.

Opublikowano

a nie wiem, być może, choć miałem do wyboru opcje pobrania dzięki abonamentowi, kupno albo strumieniowanie 

w każdym razie pobrałem bez problemu, przyszedł rachunek na maila na kwotę 0 zł tak jak się można było spodziewać - po prostu dziwnie to sformułowali, a w necie widziałem też kilka opinii, ze to jakiś bug czy coś takiego 

Opublikowano

Ta promka na wyższe plany -35% jest do 09.03. Do konkretnej godziny czy z całym 09.03? Zastanawiam się się czy kupić dziś czy jutro.

Opublikowano

Lepiej kupuj dzisiaj, bo pewnie do końca dnia jest tylko.

Opublikowano

U mnie jest napisane, że ważne do 10.03.

W sumie 94 zł za upgrade z Extra do Premium na pozostałe 664 dni brzmi fajnie, ale w sumie zapewne włączę tylko na próbę parę pierdół dla nostalgii i tyle z "value for the money" :F

Opublikowano

Ten najdroższy plan dupy nie urywa. Przed upływem miesiąca zmienię na podstawowy tylko dla online play :dunno:

Opublikowano

Skorzystałem z promocji ekstra na miesiąc bo skończył mi się esential. Jak mam teraz przycebulić żeby najtaniej skorzystać z ekstra na 12 miesięcy ?

Opublikowano

O co chodzi jak wejdę w informacje jakiejś gry i tam jest licznik z upływem czasu w dniach? To jest informacja przez ile jeszcze dni gra pozostanie w usłudze czy coś innego? Jeżeli tak, to czy można to gdzieś indziej podejrzeć aby uzyskać informacje zbiorczą zamiast klikać w każdą grę osobno? Nie rozumiem dlaczego w przypadku niektórych gier, które kupiłem albo dostałem w ramach abonamentu też jest taki licznik, np. w TLoU remaster widnieje coś ponad 600 dni.

Opublikowano

Zapodaj screena, bo nie widzę u siebie czegoś takiego, ani przy grach z Plusa, ani z Extra.